Hotel Las Arenas Balneario Resort***** in Valencia Spanje beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Las Arenas Balneario Resort*****

Hotel Las Arenas Balneario Resort***** Valencia

Beoordelingen Hotel Las Arenas Balneario Resort*****

C/Eugenia Viñes, 22 -24, 460011, Valencia
Hotel Las Arenas Balneario Resort scoort een 9,0 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Las Arenas Balneario Resort*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Las Arenas Balneario Resort***** in Valencia, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 21 vakantiefoto's van Hotel Las Arenas Balneario Resort***** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Las Arenas Balneario Resort***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Valencia (Costa Blanca,Costa de Azahar). Vergelijk Hotel Las Arenas Balneario Resort***** met andere accommodaties in Valencia.

21 beoordelingen over Las Arenas Balneario Resort*****

met partner, Apr. 2012
"Neem wel zeezicht-kamer"
spic
2-5-2012 Zakelijk hotel, niet deftig wel sjiek, met ongezellige algemene gedeelten. Afstandelijk en ongeïnteresseerd personeel. Onze kamer had balkon en zeezicht, wel iets duurder dan uitzicht op woonwijk maar de meerprijs dubbel en dwars waard. Leuk: hydro-douche. Twee maal ontbeten in hotel (prijzig maar uitstekende kwaliteit) en verder naarstig gezocht naar ontbijttentjes – een enkele ligt ten zuiden van het hotel. Aldaar veel restaurants niet open, kan aan seizoen liggen.
Enorm (rustig) strand, volop massagemogelijkheden, beter dan in spa van hotel.

met een groep, 2012
"Fantastisch hotel"
Joyce
6-2-2012 Al meerdere keren in dit hotel en geweest en iedere keer was het weer een feest! Het hotel zelf is prachtig. Het ontbijt is super, alleen wel wat prijzig. Het eten is voor de rest goed, maar ook vrij duur. Het is leuk om op de boulevard of in de stad te gaan eten. De faciliteiten van het hotel zijn heel goed! De ligging aan zee is ook fijn. Het personeel is zeer vriendelijk. Wij zouden het hotel zeker aanraden.

met partner, 2011
"Gweledig hotel"
Marco I
11-9-2011 Onovertroffen. Eten helaas zeer matig en veel te duur. Veel extra's waarvoor daarentegen niet betaald hoeft te worden.

"Geweldig resort aan het strand!"
Saskia de Laat
10-9-2011 Las Arenas is een van de mooiste, zo niet het mooiste, hotel van de stad Valencia. Het ligt prachtig aan het strand. Wij hadden een kamer met uitzicht op zee en dat is zeker een aanrader, want de wijk achter het hotel is niet zo mooi. Het eten was er prima, maar duur. Je kunt aan de boulevard en in de haven een stuk lekkerder eten!

"Luxe hotel aan het strand."
de heer Hogenboom
7-10-2011 Het hotel is absoluut luxe te noemen. Jammer dat het in een voormalige achtstandswijk van Valencia is gelegen. Het strand voor de deur is prima met uitzondering van het uitzicht op de havenkranen.

"Het is hier grandioos!"
frank
30-7-2011 Wij verblijven momenteel in dit hotel
en hebben het hier geweldig naar onze zin.
Wij kunnen geen enkel negatief punt bedenken en geven dit hotel
dan ook een dikke tien!!!!

met partner, Mei 2011
"Heerlijke plek"
J. Dupain
13-6-2011 Wij hebben hier 6 nachten doorgebracht. Hebben er met plezier ons verblijf gehad.
Zeer vriendelijk receptie personeel, niet alleen bij de ontvangst heel belangstellend maar ook tijdens de tussenliggende dagen werd ons regelmatig gevraagd of we het naar ons zin hadden en of alles naar wens was. Het ontbijt is overvloedig, veel keuze en met grote regelmaat wordt er bijgevuld. Wij waren in mei, dus buiten het grote vakantieseizoen, in deze accomodatie en er was bij het zwenbad voldoende gelegenheid om een ligbed te krijgen. Zeer goed vinden wij de handdoekservice. Ingeval van de wens om een parasol of het verplaatsen hiervan, kwam de vriendelijke badmeester altijd even een handje toesteken. Sinds April 2011 zijn er andere uitbaters van het restaurant bij het zwembad.
Zij verzorgen de consumptie behoefte voor de mensen bij het zwembad, maar serveren een prima lunch. Als je 's avonds een lekker hapje wilt eten kunt je ook bij hen op sterren niveau dineren. Rafael Moleres is er de kok.

met partner, Aug. 2010
"Top, value for money !"
ton boerma
1-9-2010 5 sterrenhotel met acceptabele prijzen vrijwel aan het strand en Euro 7 met de taxi van het centrum van Valencia. Met de bus voorde deur of de metro 2 straten verderop is het nog goedkoper.Aan de boulevardvoldoende acceptabele restaurant als u geen volpension heeft."Los"diner in het hotel is zeer goed voor redelijke prijzen.Ook is er nog een snackcorner in het restaurant voor als u het een keer wat rustiger aan wilt doen.
Een 5 sterren hotel is als bsis natuurlijk duurder maar hier krijg je echt value fot money.

met partner, Aug. 2010
"Grandioos!!!"
de globetrotters
6-9-2010 Heerlijk hotel. Service was perfect,fijne kamers, lekkere bedden, massage douche,badjassen,slippers. Goede airco,CD player,flatscreen tv groot. Gratis Wifi,Telegraaf op verzoek gratis.
Ontbijt meer dan de moeite waard, binnen of buiten, plaats genoeg.Groot zwembad met handdoeken service.Prachtige tuin met voldoende privacy, lekkere grote luie stoelen. Taxi naar Centro Commercial, heel betaalbaar(5 euro) en stopt voor het hotel. Hop on hop off bus stopt ook voor de deur,erg de moeite waard 14 euro 24uur en 18 euro voor 48 uur. Strand op loopafstand met boulevard en met eettentjes. Lekker flaneren 's avonds.
Wij hebben erg genoten van deze trip.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Heerlijk hotel om even bij te komen"
Rob
2-8-2010 Het luxe hotel ligt aan het strand van Valencia, net iets uit het centrum (voor 6,50 euro ben je met een taxi in het centrum). Het straalt in alles grandeur uit en maakt dat in de praktijk ook waar. Zwembad is heerlijk, al moet je soms genoegen nemen met een lekkere hangstoel. Welness mogelijkheden zijn enorm. Als je de poort uitloopt ben je direct op het strand en daar heb je ook prima restaurantjes als je iets goedkoper wil eten (aanrader, la divina comedia, italiaans restaurantje op 200 m van hotel!). De kamers zijn luxe, fantastische bedden, prachtige badkamer, kortom heerlijk om even bij te komen. Prijs viel ons alleszins mee gelet op de luxe. Het eten was ook heerlijk en service daarbij van personeel was ook prima. Wij komen hier zeker nog een keer terug.