Vraag & Antwoord Valencia

Vraag & Antwoord Valencia

Alleenreizigers (0 reacties)
Angelique
13-1-2013
Zijn er toevallig nog meer mensen in de periode van 8 febr. tot 12 febr. 2013 die alleen verblijven in Valencia? En die het wellicht leuk vinden om samen een keer een excursie of iets anders te ondernemen? Ben benieuwd...

stadion Mestalla (0 reacties)
Mestalla Stadium
Harry Piket
11-10-2012
Er zullen meerdere foto's van dit stadion zijn maar waar kun je kijken om een keuze te maken welek je wilt bestellen. En in welke afmetingen kan dit besteld worden? groet Harry Piket

Alma apartments Valencia (0 reacties)
Appartement Alma Apartments
Jessica
15-7-2012
Hallo, Ik lees goede recensies over app Alma in Valencia, waar is dit te boeken? Groetjes, Jessica

transfertijd/afstand Vliegveld - Hotel (0 reacties)
Hotel Abba Acteón****
Chiel
30-6-2012
Goedemorgen, Weet iemand wat de transfertijd/afstand is van het vliegveld naar het hotel? En wat is de beste optie? Bijv: bus, metro, of taxi. Hoor u/je reactie Gr Chiel

afstand Las Arenas Baheario Resort naar centrum (2 reacties)
Hotel Holiday Inn Valencia****
Monique
22-8-2011
Wie weet hoe ver het van hotel Las Arenas Baheario naar het centrum is? En ook of er een bushalte in de buurt is? Is een van de weinige hotels met zwembad vlakbij strand. Zijn van plan volgend jaar zomer met onze kids heen te gaan maar kan geen afstanden vinden.

sylvia
3-11-2011
dat hotel ligt bij de haven dacht ik de straat achter de strandweg loopt een tram en ben je in 15 min in de stad

smartha58
3-11-2011
http://www. *** ta.nl/Hotel-Las-Arenas-Balneario-Resort-Valencia/81692?_src=adwords hier zie je de tram is denk ik 15 -20 naar oude centrum

Parkeren (1 reacties)
Hotel Confortel Aqua 4****
Wendy
4-7-2011
Hoe zit het met parkeren bij het hotel?

Johanna
26-11-2011
Weet ik helaas niet; waren met vliegtuig en taxi.

Strand? (1 reacties)
Hotel SH Ingles***
Ritschl
29-7-2010
Weet er iemand misschien hoe ver het is om naar het strand daar in de buurt te komen? Vriendelijk dank, Ritschl

J.Hermans
7-11-2011
Ligt eraan vanwaar je vertrekt uit centrum of ne er buiten. Via bus en tram ongeveer 15 min. Houdt rekening ermee dat strand erg breed en heel lang is. Mooi zand en geen vuiltje in het water langzaam aflopend. Huren van rieten parasol 2 beden met goede kussens Euro 12,-- 2 pers.

Strand? (1 reacties)
Hotel SH Ingles***
Ritschl
29-7-2010

Johanna
26-11-2011
Vanaf ons hotel zou het ca 6-8 km. zijn.

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?