Appartement Resort Punta Prima***** in Torrevieja (Alicante) Spanje beoordelingen 8.8 | Zoover

Beoordelingen Appartement Resort Punta Prima*****

uitzicht vanuit costa punta prima

Beoordelingen Appartement Resort Punta Prima*****

Avenida de las olas, Urb. Punta P, Torrevieja (Alicante)
Appartement Resort Punta Prima scoort een 8,8 uit 10, op basis van 19 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Resort Punta Prima*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Resort Punta Prima***** in Torrevieja (Alicante), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 39 vakantiefoto's van Appartement Resort Punta Prima***** vinden. Je kunt 1 video van Appartement Resort Punta Prima***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Valencia (Costa Blanca,Costa de Azahar). Vergelijk Appartement Resort Punta Prima***** met andere accommodaties in Torrevieja (Alicante).

19 beoordelingen over Resort Punta Prima*****

"Ron heeft het goed geregeld"
naam naam
6-10-2011 prachtige,luxe appartementen.
rustige ligging,wel een auto nodig om de omgeving te verkennen.
geen overlast en goed bewaakt.

met jonge kinderen, 2011
"Super mooi park en dito appartement!"
sandraenmark
16-6-2011 Wij zijn hier medio juni 2011 een week geweest met onze kinderen (basisschool). Hadden een schitterend, superdeluxe appartement van een NL echtpaar gehuurd op de begane grond (dit is een voordeel met kids). Het complex ligt 300 m van zee en supermarkten, restaurants en circa 1,5 km ten zuiden van Torrevieja. Een auto erbij is eigenlijk wel noodzakelijk en is te huur (o.a. Sixt v.a. 125 euro voor een week) op luchthaven Alicante (45 km). Wij hadden super weer; de hele week 26-30 graden en alleen maar zon. De appartementen (5 lagen verdeeld over meerdere blokken) liggen om een schitterende tropische tuin met 3 zwembaden en op ca. 10 min lopen van drie strandjes. Het complex wordt 24 uur bewaakt en is niet toegankelijk voor vreemden. Het is een ideale plek om in het voorseizoen naar toe te gaan. Van alles te zien in de naaste omgeving. In het hoogseizoen lijkt het me minder prettig want dan te warm en teveel appartementen op een relatief klein oppervlak.

met partner, Feb. 2010
"Super plek"
Patricia
26-2-2010 Kei leuk appartement! alles erop en eraan. Hele goeie ligging , je hebt wel een auto nodig hoor om naar het centrum te gaan. We hebben een super week gehad en komen zeker nog eens terug. Alleen hoop ik dan dat ze de matrassen hebben vervangen ..... die was veel te hard en het bed te klein

p.s. heel hartelijk ontvangst toen we aankwamen!

"Hopelijk volgend jaar terug"
de mulder arlette
21-2-2010 wij zijn geweest van 1 decemder 2009 tot 31 januari 2010 en hebben er gen minuut verveeld.
Goede ontvangst van de vriendelijke beheerder met enkele drankjes klar in de ijskast wat ik zeer apprecierde.de tuin is ongelooflijk mooi en in de zomer moet daar wel veel ambiance zijn.
Ideaal voor de winter een langer verblijf en in de zomer voor het vele volk dat daar komt.
Bedankt Yvonne en Ron voor de mooie dagen.

met jonge kinderen, Nov. 2009
"Heerlijke vakantie gehad"
E. van Mourik
9-12-2009 We hebben de afgelopen twee weken een heerlijke vakantie gehad in het appartement! Het appartement is van alle gemakken voorzien en heerlijk ruim! Qua omgeving vonden wij wel dat je een auto nodig had om je echt 2 weken te kunnen vermaken, maar misschien lag dat ook aan de tijd van het jaar (november). En wij zijn normaal gesproken meer van het rondtrekken. Maar voor een eerste vakantie met baby, was het een ideale uitvalsbasis voor ons! We hebben heerlijk genoten en zijn helemaal tot rust gekomen!

met partner, Sept. 2009
"Heerlijk appartement"
Janette van der Gee...
20-10-2009 Geweldig appartement met alles er op en aan
Heerlijk terras veel ruimte .
Gewoon super

"Eens, maar nooit meer."
Fam. van den Broek
29-9-2009
Mooi penthouse op goed verzorgd complex.

Echter:
Troosteloze, saaie omgeving, niets te beleven.
Strand stelt niets voor, voor een leuk strand heb je de auto nodig.
Slecht schoongemaakt appartement zoals:
Troep en lege verpakkingen in lades en kasten van vorige bewoners, smerig onderlaken op het bed, vieze glazen, gevlekte en te kleine (reclame)handdoeken, kapotte lamp in de woonkamer, haarband met pluk haar onder het matras, haren op de badkamervloer, stof onder de bedden,
kakkerlak in slaapkamer en woonkamer.
3x vastgezeten in de lift tussen de 4e en 5e etage!

NIET AANWEZIG
Theepot
Oven of magnetronschaal
Geen bedlampjes kleine slaapkamer
Geen mogelijkheid om toiletartikelen neer te zetten in te kleine 2e badkamer
Geen informatie over afvoeren van het afval.

Alle positieve reacties ten spijt, voor ons was het eens, maar nooit meer!

met partner, Sept. 2009
"Een superlokatie met een prima prijs/kwaliteit"
Yvonne Kuster
8-10-2009 Ik en mijn vrouw hebben vakantie gevierd van in La Entrada en hebben ontzettend genoten van onze accomodatie het penthouse op de vijfde verdieping met een fraai uitzicht over de omgeving. Alles aanwezig voor een onbezorgde vakantie van 22 tot 29 september 2009. Gelukkig hielp het weer ook erg mee. Goed ontvangst met koele drankjes, heerlijk als je in de avond aankomt. Goede uitleg over de omgeving en het penthouse. Het is een levendige omgeving en alles ligt op loopafstand zoals restaurants, winkels, bushalte, barretjes, supermarkt, etc. dus in feite hoef je niet iedere dag met de auto, Dan kun je naar het zuiden richting Cartagena naar de stranden van Cabo Roig en Campoamor op nog geen 10 minuten rijden. Ook een prachtige omgeving. Kortom het was heerlijk en we komen zeker nog eens terug in tegenstelling tot onze voorgangers ( wel erg negatief en overdreven)

met vrienden, Aug. 2009
"Geweldig Resort"
Sven Bakker
21-12-2009 Ik heb heerlijk genoten van deze zonnige plek. Sporten, uitgaan en genieten! Nogmaals een fantastische plek

met oudere kinderen
"App.is mooi, omgeving valt erg tegen "
jantine
14-8-2009 Wij zijn hier in juli/aug geweest, en vonden de omgeving erg tegenvallen.Veel nieuwbouw , weinig cultuur te bekennen.
Voor gezin met oudere kinderen valt er weinig te beleven. Je zit ver van alle activiteiten af.
App.is verder van alle gemakken voorzien