Vakantiepark Finca Alegria in Sax Spanje beoordelingen 8.5 | Zoover

Vakantiepark Finca Alegria Sax

Beoordelingen Vakantiepark Finca Alegria

Pareje llanes de camara 25, 03630, Sax
Vakantiepark Finca Alegria scoort een 8,5 uit 10, op basis van 20 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Finca Alegria? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Finca Alegria in Sax, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 25 vakantiefoto's van Vakantiepark Finca Alegria vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Valencia (Costa Blanca,Costa de Azahar). Vergelijk Vakantiepark Finca Alegria met andere accommodaties in Sax.

20 beoordelingen over Finca Alegria

Onderkomens
"Zeer fijn verblijf gehad!"
Fam. Himpe
Onderkomens
25-8-2011 Wij waren 2 weken te gast op de camping van finca Alegria met onze eigen vouwwagen. De eerste nacht sliepen we wel in een tipi. Dit was al een heel fijne ervaring. De camping zelf is super verzorgd. Alle luxe is ook aanwezig! Je hebt er zelfs als kampeerder niet alleen een wasbak met water ter beschikking per plaats, maar daarbovenop kan je geheel gratis gebruik maken van 2 ingerichte keukens! Super is dat. De kinderen vermaakten zich prima in het zwembad op het speelpleintje en in de bar. Leo en Helga zijn heel vriendelijke uitbaters die er alles aan doen om het je naar je zin te maken. Iedere dag opnieuw is de zon van de partij mét een windje zodat het zeer dragelijk is. 's Nachts kan je dan ook perfect slapen. Kortom: rustig, zonnig, aangenaam, alle comfort, netjes,... TOP!

met partner, Mei 2011
"We gaan zeker een 3de keer terug"
Fam Tax
Onderkomens
11-5-2011 Ook dit keer hebben we geweldig genoten. De gastvrijheid zo als we de vorige keer ook merkten staat nog hoog in het vaandel.
De rustige omgeving is ideaal om geheel tot rust te komen. Met de auto ben je binnen de kortste keren in het uitgaansleven. Kortom je kunt er alle kanten op.
Leo en Helga weten de geweldige plekjes in de omgeving te vinden, die bij de massa toerist nog niet bekend.
Kortom een aanraden.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Prachtige lokatie, zeer gastvrij ontvangen"
Symen Jellema
Onderkomens
20-8-2010 Wij zaten een week lang in een prachig authentiek Spaans huisje op dit keurige parkje. Ontzettend goed bevallen. Zeer gastvrij ontvangen door Leo&Helga.
Prachtig groot zwembad en alles keurig voorelkaar.
Probeer zeker eens een kannetje Sangria naar Hega's geheime recept.
Sax ligt wat landinwaarts maar is een goede uitvalsbasis voor zowel kustbestemmingen als Santa Pola of Torreviega en voor overige bestemmingen.

met partner, Juni 2010
"Vertrouwd en intiem"
Frank
Onderkomens
13-9-2010 Park wordt, zoals bekend gerund door Leo en Helga. Dit doen zij op een steeds enthousiaste en gedreven manier.
Een heerlijk rustige omgeving, niet al te ver van de drukte af maar wel ver genoeg.

met partner, Apr. 2010
"Ideale plek voor je rust en outdoor activiteiten"
Frank
Onderkomens
16-4-2010 Perrfecte omstandigheden om helemaal tot jezelf te komen. Een gemoedelijke camping met voor ieder wat wils. Afhankelijk van je eisen kun je vertoeven in een zeer comfortabele casita, een chalet of een heuse wigwam. Het verblijven in je eigen caravan is uiteraard ook een optie. Vanuit deze spot is er een uitgebreid palet aan mogelijkheden om te ondernemen. Wandelen, trimmen, fietsen en diverse bezichtigingen behoren tot de diverse optie's. Naast het heerlijke eten die Helga en Leo je kunnen voorschotelen kun je ook kiezen uit diverse leuke restaurantjes in de nabije omgeving. Kortom, voor ieder wat wils voor een korte of lange vakantie.

met partner, Okt. 2009
"In een woord SUPER"
wilma keus
Onderkomens
28-10-2009 wij zijn in oktober geweest.en we hebben het super gehad.de casita was helemaal geweldig.we hebben heerlijk geslapen in de bedstee.In april.we waren op slag verliefd op finca alegria.de omgeving is gewoon super.we hebben ook heerlijk gegeten.verder de eigenaren (leo en helga)hebben ons genoeg informatie gegeven wat er te doen is in de omgeving.Dus we gaan in april weer.leo en helga bedankt voor de gezellige dagen.en tot snel

met partner, Okt. 2009
"Super relaxed"
13-11-2009 Eenmaal op weg van het vliegveld van Alicante rij je al heel snel het achterland van deze plaats in. Het originele Spanje komt je al snel tegemoet door de uitstraling van de zeer mooie omgeving die je dan eigenlijk ook meteen uitnodigt om te gaan wandelen, joggen of mountainbiken.
Op de camping aangekomen wordt je direct enthousiast ontvangen door Leo en Helga, de twee zeer gastvrije eigenaren.
Eenmaal gesetteld op de heerlijke verblijfplek wordt je al heel snel bevangen door een weldadige rust.
s-'Morgens heerlijk uitslapen of sporten, s-'middags lekker relaxen of de hele leuke dorpjes in de omgeving of de kust (op ca. 25 minuten rijden ligt Alicante en Benidorm iets verder) om vervolgens s-'avonds heerlijk te eten bij de gastheer en gastvrouw. Daarna genieten van een perfecte zonsondergang om vervolgens na een lekker glaasje en een goed boek heerlijk naar bed te gaan.
Kortom, een ideale plek om helemaal tot jezelf te komen.

met partner, Sept. 2009
"Oase van rust en parel van het Spaanse binnenland."
Marcel en Priscilla...
Onderkomens
23-9-2009 Finca Alegria. Wat een heerlijke plek om tot rust te komen. Het begint al bij de ontvangst. Gastvrouw en -heer Helga en Leo hoorden ons waarschijnlijk al aankomen en stonden bij de poort om ons te ontvangen.Na een koel drankje aan de bar om de reisdorst te lessen werden we begeleid naar ons Chalet waar we de komende 14 dagen zouden verblijven. Alles wat een mens als basis nodig heeft was aanwezig, de bedden zijn uitstekend en het zwembad lonkt! Alle 'etenswaardigheden' en drankjes op het park zijn goed en zeer betaalbaar.Op verzoek een grote pan Paella is voor Helga en Leo geen probleem. Wat geweldig! De mappen met touristische info over de regio zijn een goede hulp om de binnenlanden van Spanje beter te leren kennen maar als je nog vragen hebt is er altijd iemand in de buurt.Als je per vliegtuig reist is een huurauto een must, maar ook daar heeft het stel een vertrouwd adres voor. Alicante en Valencia zijn goed bereisbaar en de stadjes rondom Sax zijn zeer de moeite waard!

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Heerlijk !!!!!!"
Fam. Kara
Onderkomens
20-9-2009 Wij hebben hier een heerlijke vakantie gehad !!!!
Slapen in een tippie was voor onze kinderen één groot feest.
Een aantal dagen hebben we een auto gehuurd en daardoor veel van de omgeving gezien.
Wat is Spanje toch mooi.....
Onze kinderen hebben leuk gespeelt met de kinderen van de Fam. Wubben (eigenaren van dit park).
Al met al hebben we een erg leuke vakantie gehad en komen zeker nog eens terug.

met jonge kinderen
"Even helemaal ontspannen!"
Linda Zuidgeest
12-8-2009 Hier ben je echt welkom, alles zeer betaalbaar en niets geen massa toerisme: heerlijk! Hier ben je echt nog TE GAST. Wij waren hier met kleine kinderen en volwassenen, en voor jong en oud is het hier genieten. Het is prettig als je een auto hebt zodat je erop uit kunt in de mooie omgeving en bijvoorbeeld een dagje strand kunt doen. Slapen in de tipi is ook een erg leuke ervaring!