17-9-2009
Camping Spa Natura Resort in Peniscola, is klein maar verzorgd !
Het ligt dicht tegen de snelweg, maar hebben er geen last van gehad !
De kampeerpercelen ruim en netjes en schaduwrijk. Ze zijn ook bezig om kunstgras aan te leggen, dat fleurt de camping op. Er is een Spa-centrum en voor jonge lui, sportgelegeheid en een overdekt zwembad, binnenkort komt er nog een buitendbad bij. In het hoogseizoen zijn er plaatsen die overdekt zijn tegen de felle zon ! Het dorp Peniscola is leuk en pitoresk, er zijn verschillende festa's in de loop van het jaar ! Het is er ook niet duur, wandelen, fietsen, uit eten, enz,.. het kan er allemaal! Een aanrader, voor zij die meer kilometers willen afmalen !
19-7-2009
Via touroperator van 2 t/m 23 juni 2009 een huisje gehuurd. De omschrijving: kleinschalig en rustig en de foto's van nieuwe ruime (45m2)huisjes met een mooie moderne hoekkeuken en een gezellige zithoek met loungebanken zorgde ervoor dat we voor deze vakantie kozen. Nou dat viel vies tegen! De camping is inderdaad klein, rustig en verzorgd met voldoende groen. Maar de constante herrie van optrekkende en afremmende vrachtwagens en ander verkeer maakte dat we 's-avonds i.p.v. lekker op het terras relaxen maar binnen gingen zitten. We hadden ook moeite met slapen. De bungalow was oud en max 30 m2, met in de woonkamer en vies en doorgezakte 2 pers. slaapbank en die moderne keuken was ook nergens te vinden. Deze camping was voor ons eens maar nooit meer!!!!!