20-2-2011
Voor ons 60+ de beste camping tot nu toe, wij hebben al menige camping bezocht in regio Benidorm/Calpe, allen bijna dubbel zo duur in de wintermaanden.
Vanaf 60 dagen 2 personen+auto+caravan 10 € stroom 10 amp gratis inbegrepen,aanrecht+afvoer op elk stuk. In oktober worden de platanen ingekort, dus zon in overvloed. In gans Spanje heb je vliegen in sept/okt. Wat betreft de "honden" van Mr Jansen, dit zijn niet de honden van de camping, maar wel de honden uit de landerijen mijnheer!! Prima sanitair met heet water en lekker warm. De plaatsen zijn misschien een beetje klein, maar al deze campings waren oorspronkelijk bedoeld als campings voor de zomer met een tent. Dat zie je overal.
Wij gaan er naartoe voor de rust tijdens de winter de soms wat rumoerige duitsers mpoet je erbij nemen.(waar niet?) Wifi uitstekend, maar prijzig. Voor de rest niets dan lof voor Juan en zijn team.
31-3-2010
Wij waren er in juni. Nauwelijks een kind gezien op de camping. Lekker rustig. Sanitair wordt vaak schoongemaakt. Omdat er zo weinig gasten waren, hadden we bijna een privé badkamer.
De ligging van Camping Eden is perfect. Dicht bij het strand. Op een rustige locatie, maar met het centrum van het dorpje op loopafstand. Wij hebben geen gebruik gemaakt van de eetgelegenheden, maar zelf gekookt. Of ergens in het stadje een restaurant opgezocht.
26-10-2009
ruime nette camping waar je een fijne vakantie kan houden.In oktober zijn er al veel lang campeerders die 6 wekennof langer blijven.Geeft een beetje het ons kent ons gevoel,daar moet e een beetje van houden
veel campers die het vertrouwde gezellige campeer leven een beetje anders maken. In onze laatste week werden de plantanen gesnoeid wat een kale aanblik gaf, maar de zon weer alle kans gaf op je plaats. Vliegen waren er erg veel maar die zijn overal in spanje in oktober.
Een camping die de moeite waard is om een poosje lekker uit te rusten en van de zon strand en omgeving te genieten. Alle negative berichten hebben wij ook gezien en gehoord maar die zijn allemaal zo weinig dat je die op de koop toe neemt. over het algemeen was het er prima en hebben wij geen grote min punten. gewoon een goede camping. wij moesten geen 15 maar 20 euro betalen omdat we op een extra grote plek stonden,
Een groot voordeel alle plaatsen hebben een eigen aanrechtje met stromend water
5-10-2009
15 euro per nacht buiten het hoogseizoen met Card.
Prima camping met goed en mooi sanitair