Vakantie Beoordelingen Peñíscola Valencia (Costa Blanca,Costa de Azahar) vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Peñíscola

Peñíscola

Beoordelingen Peñíscola

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Peñíscola. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Peñíscola. Ben je zelf op vakantie geweest naar Peñíscola? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Peñíscola scoort een 8,8 uit 10, op basis van 115 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 29 Appartementen, 4 Aparthotels, 1 Bed and Breakfast, 3 Bungalows, 7 Campings, 1 Vakantiehuis, 1 Vakantiepark, 21 Hotels en 1 Villa in Peñíscola. Op Zoover vind je bovendien 316 vakantiefoto's van Peñíscola. Je kunt 7 video's van Peñíscola bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Peñíscola. Bekijk ook andere accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Valencia (Costa Blanca,Costa de Azahar).

95 beoordelingen over Peñíscola

6,6
met partner, Mei 2012
"Prachtige stranden."
Wim
Sfeer
28-5-2012 Peniscola heeft een paar prachtige zandstranden.

met partner, 2012
"Voor ons de perfecte vakantie"
Dennis
Sfeer
27-1-2012 Als je houd van zon,zee,strand en lekker eten is dit de perfecte vakantieplaats.Ook buiten het seizoen is er nog genoeg te beleven en is e het nog steeds erg gezellig.De omgeving zelfs stelt niet zoveel voor Morella is een leuk berg dorpje.
Wij houden zelf van lekker aan het strand liggen en lekker uit eten en niet teveel landgenoten om eens heen dan zit je hier perfect.

met partner, 2011
"Treinstation"
castro-Vanswijgenho...
9-11-2011 Treinstation bevindt zich in Benicarlo (ongeveer 5km verder dan peniscola). Van daaruit kan je perfect een uitstap naar Barcelona of Valencia doen. Valencia(reisduur: 2u): +- 20 euro heen en terug, Barcelona(reisduur 2u30): +- 25 euro heen en terug-> LET OP: sommige treinen zijn veeeel duurder dan andere, juiste uitleg aan de balie vragen!
Treinen komen vlak in centrum aan dus ideaal om nodeloze stress(verkeer) op te zoeken!

met een groep, 2011
"Fantastisch, nu drie keer geweest"
Nelly Hanegraaf
Sfeer
13-10-2011 In september geweest, dan is er een feest, heel leuk met een parade en vuurwerk

"Plekje om nog eens terug te komen!"
Marloes
Sfeer
26-9-2011 Wij hadden verwacht dat het hier erg stil zou zijn en dat we ons erg jong zouden voelen (we zijn 28 en 29). Nou, dat was niet het geval!
Enorm veel Spanjaarden van alle leeftijden vanwege de grootste feestweek van het jaar.
Superleuk dorp, schilderachtig mooi met de burcht op de berg. Geweldige stranden, veel gelegenheden om wat te eten of te drinken. 10 Dagen wild stappen is er niet bij, daarvoor kwamen we ook niet. Maar het is er knus, sfeervol en goed toeven.
Een plekje om nog eens terug te komen!

met oudere kinderen, Sept. 2011
"Knus, bijzonder, echt spaans en geweldig weer."
C.Merk
Sfeer
1-10-2011 In september voor de tweede achtereenvolgende keer naar "papa luna"" geweest.
Een soort thuiskomen: prima hotel, kwalitatief prima eten.Verder blijf ik er bij dat indien je een beetje je best doet om een paar woorden spaans te spreken er geen enkele blokkade is. Men vind het prachtig en helpen je overal mee. Een dag naar Morella geweest, een aanrader. Veel zien voor relatief weinig geld. Kees kan er wel wat van.
Een minpuntje mag ik wel benoemen.Om de twee dagen komen er franse bussen aan. en dat merk je vooral in de eetzaal sávonds. Zelfs het personeel baalde er soms van dat zij de reguliere gasten niet de service konden geven die zij wilden.
Overigens een groot compliment voor het personeel.;
Al met al een geweldige vakantie, zo goed dat ik denk dat heel veel mensen peniscola gaan bezoeken. wij hopen dat het echt spaans blijft

met partner, 2011
"Tip: peniscola in september!"
Castro-Vanswijgenho...
22-8-2011 In september zijn er jaarlijks de feesten. Dagenlang zijn er verschillende festiviteiten, van een gekleed galabal tot vuurwerk en zoveel meer. Dit jaar heeft dit plaats van 7 tem 16 september (einde schoolvakantie). Wij gaan in ieder geval een kijkje nemen!

"Geweldig dorpje met unieke uitstraling!"
rorymonster
Sfeer
12-8-2011 In juli zijn wij 13 dagen naar Peniscola geweest en het is een geweldig dorpje! Vooral onder de Spanjaarden is het een druk bezochte badplaats, hierdoor krijg je echt het gevoel dat je in Spanje bent, in tegenstelling tot bijv. Salou,waar je gewoon Nederlands kan praten. In Peniscola moet je nog echt moeite doen als je wat wil bestellen, dit omdat de mensen hier gebrekkig Engels spreken. Wij vonden dit geen probleem,maakt het juist leuk.
Het oude stadje is echt een aanrader om 's avonds te bezoeken, dan komt dit echt tot leven met zijn talloze (tapas)barretjes en restaurants. In heel het dorp hangt een gemoedelijke, Spaanse sfeer.

"Echt spaans"
marjolein_20
Sfeer
2-1-2012 Heel leuke en echt spaanse oud stad en toch een grote stad wat je in eerste instantie niet vermoed. Mooie boulevard om langs te lopen. Mooie route om naar het kasteel te lopen. Nette stranden, voldoende restaurantjes en winkeltjes.

"Aangename spaanse drukte"
Saskia
Sfeer
9-8-2011 de toeristen zijn voor 90% Spaans, maar dit maakt deze Costa ook anders als alle andere costa's. De specialiteiten zijn vooral vis en schaaldieren wat je dan ook moet hebben geprobeerd. Het kasteel op zich stelt eigenlijk niet veel voor. De straatjes rondom zijn gezellig om te kuieren. Stranden zijn breed genoeg en des te verder van het fort des te rustiger. Spanjaarden komen vooral in de voormiddag en avond naar het strand. De markt stelt niet veel voor. Daguitstap met de wagen naar Valencia is te doen, zo'n 1.5 uur rijden.