Beoordelingen Vakantiehuis Casa Amigo****

19 mei 2013

Casa Amigo****
Beoordelingen Vakantiehuis Casa Amigo****
Urbanización Checheve C.D. 417, 46164, Pedralba
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiehuis Casa Amigo**** in Pedralba, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiehuis Casa Amigo**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Vakantiehuis Casa Amigo scoort een 9,3 uit 10, op basis van 36 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiehuis Casa Amigo**** in Pedralba, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiehuis Casa Amigo****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Vakantiehuis Casa Amigo**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 55 vakantiefoto's van Vakantiehuis Casa Amigo**** vinden. Je kunt 1 video van Vakantiehuis Casa Amigo**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Valencia (Costa Blanca,Costa de Azahar). Vergelijk Vakantiehuis Casa Amigo**** met andere accommodaties in Pedralba.

36 beoordelingen over Casa Amigo****

met oudere kinderen, Jan. 2013
"Je blijft er terugkomen"
F.M. Kragten
12-1-2013 Nu al voor de 4e keer weekje vakantie in Casa Amigo doorgebracht, voor de verandering nu eens in de winter. Leuk om al die prachtige citrusbomen in bloei te zien staan en ook te zien hoe die geplukt worden. Omgeving en uitzicht zijn ook in januari prachtig om te zien.

met partner, Okt. 2012
"Heerlijk vakantiehuis!"
Gera Meijers
21-11-2012 Fijn huis, geweldige tuin. Gastvrouw en gastheer(Smira en Silvio)heel gastvrij en gezellig. Iets vragen? Je mag ze altijd bellen. Smira kan ook heerlijk koken, maak vooral gebruik van de maaltijdenservice! De tuin is fantastisch, de zelf geplukte sinaasappels ook. De ligging van het huis is prima: prachtige omgeving en je zit binnen een half uur in Valencia. Ook prettig: veel privacy.
Aanrader! Wij hebben in ieder geval genoten.

met jonge kinderen, Mei 2012
"Relaxte omgeving"
Ron
13-5-2012 Het huis heeft een mooi uitzicht. Het is een gezellig huis met diverse gezellige zitjes. Een fijne tuin met lekkere sinaasappels. Een mooi zwembad afgesloten voor de kinderen. We vonden het fijn dat we niet zelf hoefden te koken omdat de gastvrouw dit voor ons deed. Het was leuk dat Joey bij aankomst onze kleinkinderen ( 5 - 4 - 2 - 2) wegwijs maakte in de tuin. Kortom een heerlijke week voor 10 personen.

met een groep, Mei 2012
"Heerlijk relaxt"
Fam. Busse
12-5-2012 Mooie uitzicht en rustige omgeving, sinaasappelen plukken in de tuin. Groot voordeel is dat je niet hoeft te koken zeker als je met 10 personen komt. Geen van ons wilde naar huis, je wordt er heerlijk relaxt. De gastheer/vouw/zoon zorgt dat je het aan niets ontbreekt. We komen vast nog een keer. het weer was niet zo warm maar de kleintjes (2,3,4,5 jaar) wilden toch elke dag in het koude water. Kortom gewoon genoten.

met partner, Feb. 2012
"Prachtig gelegen en heerlijk rustig"
Martijn en Yolande
5-3-2012 Bij Casa Amigo krijg je de gehele of een deel van de bovenverdieping van t huis (afhankelijk van met hoeveel je bent), met daarbij twee terrassen en een compleet zwembad met ligstoelen etc. Silvio en Smira zijn zeer attent, enthousiast en gezellig, zonder opdringerig te zijn. De hogere ligging van de Casa is helemaal geweldig met een wijds uitzicht en 's nachts is het heerlijk stil. 's Ochtends konden we zelf verse sinaasappeltjes plukken in de tuin en hadden de kippetjes gezorgd voor verse eitjes. Een paradijsje!
De website geeft zeer uitgebreide info en het lijkt allemaal te mooi om waar te zijn. Geloof me - het klopt en ik kan er eigenlijk nog weinig aan toevoegen :-)
Wij hebben in ieder geval heerlijk genoten en raden deze stek ten zeerste aan. Zeker ook nog omdat tripjes naar de stad goed te combineren zijn met wandelingen etc in de overweldigende en afwisselende natuur.

met een groep, Nov. 2011
"Prima uitvalsbasis bezoek circuit Ricardo Tormo !!"
MotoGP
13-11-2011 B&B Casa Amigo, gelegen op een steenworp afstand van Pedralba, is een prima uitvalsbasis om het circuit Ricardo Tormo te bezoeken. Ook perfect te combineren met een stadstripje naar Valencia (via metro in Lliria) of met de auto naar toeristenmagneet El Castell de Guadalest.
De eigenaars van Casa Amigo geven je een enthousiast welkom bij aankomst en laten je daarna volledig vrij in doen en laten. Alles is bespreekbaar en kunnen je, indien gewenst, overladen met tips. Het is ons prima bevallen.

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Geweldig!!!"
Petra van Gent
15-12-2011 Casa Amigo is gewoonweg geweldig en gezellig. Je werd met open armen ontvangen, drankje, hapje en rondleiding/uitleg. Zwembad/ trampoline, badminton etc. de tuin was heel groot met veel fruitbomen waarvan je ze zelf mag plukken en opeten. Had je vragen, alles werd gelijk geregeld, niks geen problemen. 2 mountainbikes waren er ter beschikking, gemoedelijk ook voor de kids. De omgeving is erg mooi, een auto is zeker aan te raden. Je zit zo in Valencia, heerlijke stad, die moet je gezien hebben. Wil je bij Casa Amigo eten, geen probleem, in overleg staat er een heerlijke maaltijd klaar. Ook ontbijt was gevarieerd en elke keer weer een verrassing. Dit is zeker een blijvertje en een echte aanrader!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Gastvrijheid op z'n best."
Familie Kragten
3-2-2012 Casa Amigo ligt er altijd mooi bij, de familie Cacace is altijd bezig om Casa Amigo nog mooier/leuker/gezelliger te maken, zowel voor oud als voor jong. De omgeving en het uitzicht zijn elk seizoen weer anders en toch steeds boeiend. Vanuit Casa Amigo zijn veel mooie plaatsen en attracties goed te bereiken en de familie Cacace heeft altijd prima tips (zie de plakboeken!) voor leuke uitstapjes. Als je wilt kun je heerlijk eten bij de Cacaces en ze houden daarbij prima rekening met persoonlijke wensen van de gasten. Kamers zijn altijd netjes en extra benodigdheden (schone handdoeken bijv., extra was draaien, vervoer enz.) zijn altijd mogelijk. Leuke speelmogelijkheden ook voor kinderen!

"Geweldige vakantie"
Fam groot
3-9-2011 We hebben als gezin een geweldige vakantie gehad,op een fantastische plek zowel voor ons als voor de kinderen.We genoten v/h zwembad,de heerlijk ruime casa die heel schoon was en alles wat je nodig had was aanwezig,en bovenal sfeervol ingericht.Smira heeft verschillende keren heerlijk voor ons gekookt,maar ook met vragen en of we wat wilde weten over uitjes konden we altijd bij Silvio en Smira terecht.En onze kinderen hebben zich ook prima met Joey vermaakt,dus voor ons echt een relaxe vakantie en zeker voor herhaling vatbaar.

met jonge kinderen, 2011
"Heerlijke plek voor rustige gezinsvakantie"
Tiengemeten
9-8-2011 Optimale privacy. Ontvangst na lange autorit was uit de kunst. Sympatieke eigenaars met goede tips voor leuke excursies. Kindvriendelijk met zwembad waar je vanaf het terras voortdurend toezicht op kunt houden en met voldoende hekjes om kleine kinderen te weren.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit