Villa Xenofilia I in Moraira Spanje beoordelingen 8.8 | Zoover

Villa Xenofilia I Moraira

Beoordelingen Villa Xenofilia I

Moraira
Villa Xenofilia I scoort een 8,8 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Villa Xenofilia I? Bekijk hier dan de beoordelingen van Villa Xenofilia I in Moraira, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Villa Xenofilia I vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Valencia (Costa Blanca,Costa de Azahar). Vergelijk Villa Xenofilia I met andere accommodaties in Moraira.

10 beoordelingen over Xenofilia I

9,5
met jonge kinderen, Mei 2012
"Fantastisch huis met een prachtige tuin."
Elly
19-5-2012 Wij hebben met kinderen, kleinkinderen en zelfs oma in Villa Xenofilia 1 een fantastische vakantie gehad. Een villa die van alle gemakken is voorzien, en een eigenaar die zorgt dat alles tip top in orde is en met je meedenkt.
Ron, bedankt het was TOP, als het even kan komen we zeker terug!

met een groep, Mrt. 2012
"Een geweldige villa"
Janny en Wim
4-4-2012 Een prachtige villa in een ontzettend mooie omgeving en dan ook nog een gastheer die alles perfect verzorgt en regelt.
Meer kun je niet wensen.
Wij zijn hier afgelopen week geweest met onze ouders en met vrienden, die allen erg genoten hebben van deze mooie en luxe omgeving.

met een groep, Sept. 2011
"Helemaal top!"
Bert
12-9-2011 Xenofilia 1 was voor ons echt helemaal geweldig. De villa was schoon en goed onderhouden. We waren met 7 volwassenen en dan is de luxe van 4 badkamers zeer welkom. De ligging is goed, met een prachtig uitzicht. Het centrum is twee minuten rijden met de auto.

Zeer geslaagd!

"Fantastische vakantie-ervaring"
Fam. Lemaire
28-8-2011 Wij hadden het genoegen om Xenofilia I te huren van 16 juli tot en met 30 juli 2011. Wij zijn een (kritisch) gezin van 2 volwassenen en 4 kinderen van 12, 13, 16 en 17 jaar. Begin juni bezochten wij reeds de woning bij wijze van eerste kritische inspectie wat ons nog beter meeviel dan de foto's op de site. Bij onze eigenlijkke vakantie betraden wij een kraaknette woning. De attente eigenaar signaleerde ons de problematiek rond de insecten in de keuken waarvoor hij professionele hulp had ingeschakeld en stelde ons de eerste week een dagelijkse poetshulp voor. Niet voor ons, als doorwinterde reizigers (ook buiten Europa) weten wij dat dit alles te maken heeft met het achterlaten van etensresten. Wij hebben hier niets meer van gemerkt. Heel kindvriendelijk, alles aanwezig. Heel gedisciplineerd zwembadonderhoud. Cactustuin, typisch Spaans, goed bevloeid. Bedlinnen en handdoeken correct gewisseld zoals afgesproken. Voor ons een TOP vakantie-ervaring om zeker terug te doen...!

met jonge kinderen, Juni 2011
"Mooie villa, fraai gelegen maar matig onderhouden"
Sven W.
31-7-2011 Wij hebben afgelopen juni 3 weken in deze villa vertoefd met 6 volw., 1 klein kind en 1 baby. Villa op zich is mooi, ruim en fraai gelegen met uitzicht op Moraira met zijn kleine gezellige centrum en jachthaven. Helaas moet ik wel zeggen dat interieur van de villa niet goed schoon wordt gemaakt/gehouden (regelmatig insecten op aanrecht, in koelkast/vriezer en in vaatwasser) en dat onderhoud van de tuin ook zeer matig is, zwembad is mooi en schoon maar de constructie waarop afdekzeil wordt op-/afgerold is gammel omdat deze niet is vastgemonteerd. Zo'n mooie villa, waarvoor je toch een behoorlijke huurprijs betaald, verdient beter onderhoud en schoonmaak. En zorg voor muggenspray! Wel dient gezegd te worden dat de verhuurders zeer behulpzaam zijn en je kunt ze altijd bereiken. Moraira zelf is een mooi dorpje met tal van restaurantjes waarvan wij La Luna qua prijs/kwaliteit een echte topper vonden. Uiteraard is Valencia een "must see" als je er maar 1,5 uur rijden vandaan zit.
verhuurder Ron Holthaus, 14-8-2011
Eigenaar zegt:  Bedankt voor de beoordeling, plaats wel graag enkele aantekeningen. Bij het vertrek van de klant vernam ik van de insecten waarop onmiddelijk Rent to Kill ingeschakeld werd, welke éen en ander effectief bestreden heeft. Onze aandacht op dit punt is nog verder versterkt. Wil echter wel toevoegen dat het probleem vooral te maken heeft met het achterlaten van etenswaar in huis tijdens het verblijf. Daar kan geen eindschoonmaak van 1x in de 2 a 3 weken tegenop en in die zin zijn wij vooral afhankelijk van de gewoonten van onze gasten, we gaan hen beter informeren. Wat het oprolsysteem van het afdekzeil betreft dat is inderdaad niet stabiel maar mobiel, helaas is er voor deze situatie voorzover bekend geen alternatief voor handen, wij zoeken naar verbeteringen. Aangaande de tuin, deze is mediterraan en speels aangelegd met flinke (brood)bomen en het nodige blad en vruchtverlies bij wind. Dat levert per definitie geen ¨nette¨ tuin op, dat hoort bij deze stijl, dat is een welbewuste keuze.

met een groep, Okt. 2010
"Zeer geslaagd"
familie Wolff
17-10-2010 een heerlijk huis met een prachtig uitzicht, voorzien van alle comfort en een plek waar je je niet hoeft te vervelen, ook aan de allerkleinste is gedacht. een prima plek om vakantie te vieren, ook alle lof voor de verhuurder "Ron Holthaus" niets is te veel. in een woord fantastisch.

met jonge kinderen, Juni 2010
"Geweldig huis, vriendelijke service."
sam tolk
25-9-2010 Zeer comfortabel en uitermate rustig, met een geweldig uitzicht. Zeker het geld waard, mede door de relaxte eigenaar. Fijn terras, naast het gewone zwembad een leuk zwembadje extra erbij voor de kids, kortom: aanrader.

met jonge kinderen, Mei 2009
"Geweldige woning."
L.Verbraak
8-5-2009 Voorzien van werkelijk alles en op een superlocatie.

met oudere kinderen
"Prima vakantiestek, prachtig uitzicht"
Klazien Stok
7-1-2009 Genoten van een heerlijke vakantie in prachig huis. Geweldig uitzicht, prima bedden, alles netjes en verzorgd, prima attente en vlotte service.

met partner, Nov. 2008
"Fantastische plek"
J.C. Maas
16-12-2008 Een prima locatie met een meer dan attente huisbaas. Voor foto's en details zie de website. Ruime zit en eetkamer beneden zeer ruime en goed ingerichte slaapkamers met prima bedden. Tuin prima onderhouden. Kwaliteit.