Appartement Casa Verde in Moraira Spanje beoordelingen 9.6 | Zoover

Appartement Casa Verde Moraira

Beoordelingen Appartement Casa Verde

Calle Cereso, Buzon 3086 3, 03724, Moraira
Appartement Casa Verde scoort een 9,6 uit 10, op basis van 29 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Casa Verde? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Casa Verde in Moraira, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 44 vakantiefoto's van Appartement Casa Verde vinden. Je kunt 1 video van Appartement Casa Verde bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Valencia (Costa Blanca,Costa de Azahar). Vergelijk Appartement Casa Verde met andere accommodaties in Moraira.

29 beoordelingen over Casa Verde

met partner, Mei 2012
"Een heerlijk paradijsje"
Peter & Margot
21-5-2012 Alweer voor de tweede keer naar Casa Verde in Moraira geweest, bij de super gastvrije Hans en Marion, het voelde gelijk als thuiskomen. Bij aankomst werd al gelijk een heerlijk soepje met tapa's en sangria geserveerd. Een warmer welkom kan toch eigenlijk niet, als je daarbij ook nog de volgende morgen de gigantische ontbijttoren voorgeschoteld krijgt.
Super, luitjes om zo ontvangen te worden, evenals de begroetingen van Belle en Bommel. Verder in de week heerlijk genoten, van al het moois van Casa Verde, Moraira en omgeving. Weer een aantal keren geweest golfen op mooie banen, welke centraal binnen maximaal een uurtje van Moraira te bereiken zijn. Voor ons weer het ultieme genieten en lekker de accu kunnen opladen. Maar kijken alweer uit om in September weer van deze topper en lieve mensen te mogen genieten. Met een wijntje onder de naja of de andere gezellige zitjes rond je eigen zwembad. SUPER GENIETEN.

met partner, Jan. 2012
"SUPER"
a.ditewig
5-2-2012 Acht weken zouden we blijven en wat hebben we het naar onze zin gehad in Casa Verde. Alles was geweldig, het appartement, het weer, de uitstapjes en Hans en Marion bovenal. Maar na 3 weken brak ik een been en toen hebben we helemaal ervaren hoe geweldig Hans en Marion zijn !! Niets was hun teveel. Ze zijn meegeweest naar 't ziekenhuis in Benidorm, huurauto teruggebracht naar Denia, een bed voor mij in de kamer opgemaakt, 5 dagen superverzorging, incl. diner elke dag, de persoonlijke was, teveel om op te noemen. Toen we na 5 dagen terug konden vliegen naar Nederland, wisten we het zeker: deze mensen hebben we voor altijd in ons hart gesloten en zullen ze nooit vergeten en blijven ze eeuwig dankbaar voor hun superzorg.

met vrienden, Sept. 2011
"Een geweldige plek!"
Karen Anker
16-10-2011 Wat een heerlijke vakantie! Volop genoten van het mooie plekje & het heerlijke buitenleven. Een goede uitvalsbasis voor bezoekjes aan Valencia, Altea en Guadalest. En het strand van El Portet mag natuurlijk niet overgeslagen worden. Maar altijd heerlijk om weer 'thuis' te komen in Casa Verde. Marion & Hans, we hebben genoten! Voor Belle een dikke X van de kinderen. Lieve groetjes uit Reeuwijk.

"De hemel op aarde"
Jan, FLok en Anne
12-8-2011 De ontvangst, de ruimte, de gastvrijheid, het zwembad, Belle, Bommel, Hans, Marion, waar vind je al deze dingen bij elkaar juist bij Casa Verde

"Hemels verblijf"
René & Sabine
15-7-2011 Wij zijn voor het eerst op dit geweldige plekje in Moraira geweest. Er is ons niets te veel beloofd. Het was er in 1 woord geweldig!! We kwamen voor rust en genieten met zijn 2tjes en dat is precies wat we daar gekregen hebben. De sfeer in en om het appartement maakte het helemaal af. Marion en Hans doen er echt alles aan om je verblijf tot een perfecte vakantie te maken en dat is ze gelukt. Wij zijn geen mensen die snel 2 keer naar dezelfde plek gaan, maar uitzonderingen bevestigen de regel. Dit is er 1 van.
René en Sabine

met vrienden, Mei 2011
"Het paradijs op aarde....."
Els
19-7-2011 Heerlijk verblijf gehad bij twee hele mooie mensen. Het appartement, de rust, de zon en de prachtige omgeving hebben een week lang alles in Nederland doen vergeten. Waar foto's in reisgidsen nog weleens 'te mooi' zijn, is de werkelijkheid bij casa verde nog mooier dan de foto's. Zeker een plek om weer eens terug te keren! Ik kan niet wachten!

met vrienden, Apr. 2011
"Paradijsje"
Gerry Henny
5-6-2011 We waren voor de derde keer in ons paradijsje.
We hebben weer genoten van de rust, de ruimte, de stilte en het groen om ons heen.
Hier komen we elk jaar weer even helemaal bij.
We zijn door jullie weer ontzettend verwend met een heerlijk aankomstdiner en een uitgebreid ontbijt de eerste ochtend (inclusief paaseitjes). We voelen ons helemaal thuis in dit prachtige, heel gezellige schone en knusse appartement.
Dit jaar hebben we zelfs actief baantjes getrokken in ons prive zwembad om daarna te ontspannen in de jacuzzi.
Met de auto zijn we in drie minuten in het gezellige Moraira waar je lekker kan winkelen, eten en naar de markt kan om vers fruit, kruiden en olijven te kopen, heerlijk.
In deze tijd hebben de verschillende strandjes ook een zee van ruimte.
Ook het plaatsje Altea hebben we weer bezocht. De moeite waard.
Een tocht door de bergen is een ervaring op zich. Prachtig.
Lieve Hans en Marion, we hopen nog heel vaak bij jullie te zijn.
Gerry en Henny

met oudere kinderen, Okt. 2010
"Ultieme vakantiestek, echt een droom"
flok munneke
2-11-2010 Casa Verde voor de tweede keer bezocht en weer heel erg genoten van het mooi ingerichte appartement, de faciliteiten, het zwembad met jacuzzi, de buitenkeuken/loungeplek en de rust. Hans en Marion zijn geweldig gastvrij en laten je zeer welkom voelen. Waar krijg je een welkom met hapjes, een zeer uitgebreid en luxe ontbijt de eerste ochtend en voel je je helemaal op je gemak? Ook onze kinderen van 16 en 17 hebben weer genoten. Helemaal top en volgend jaar gaan we weer.

met partner, Okt. 2010
"Fantastische plek met mooi uitzicht"
J. van den Berg
15-11-2010 Het appartement Casa Verde is een heerlijke rustige plek met privé zwembad en jacuzzi en een heerlijke naja. We werden verrast met een heerlijk ontbijt de eerste ochtend het was net een warme douche toen we binnenkwamen. Alles is smaakvol ingericht en de gastvrouw en man staan altijd voor de gasten klaar en gaf daardoor een heel goed gevoel. Het enige min puntje is dat er geen afzuiger is in de keuken en badkamer. Onze dochter met vriend was ook een week overgekomen en was ook alles voor geregeld in hun slaapkamer. Jullie zijn in onze harten gesloten.

met partner, Sept. 2010
"Eindeloos!!!"
Willemien Schelling
29-9-2010 Alle superlatieven die hiervoor genoemd zijn, zijn allemaal waar! Casa Verde is fantastisch: Prachtig, smaakvol ingericht appartement met heel veel ruimte, Buitenkamer en -keuken en zwembad beneden: heerlijk! En dan nog de gastvrijheid van Marion en Hans... Kortom, wij hebben een fantastische week gehad en als we weer die kant op gaan, zullen we zeker ons best doen om het appartement te reserveren.
Bram en Willemien