Beoordelingen Bed and Breakfast Cueva La Solana

20 mei 2013

Cueva La Solana
Beoordelingen Bed and Breakfast Cueva La Solana
Toscar de cuja 9, 03689, Hondon de las Nieves
Overweeg je om een verblijf te boeken in Bed and Breakfast Cueva La Solana in Hondon de las Nieves, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Bed and Breakfast Cueva La Solana zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Bed and Breakfast Cueva La Solana scoort een 9,1 uit 10, op basis van 34 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Bed and Breakfast Cueva La Solana in Hondon de las Nieves, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Bed and Breakfast Cueva La Solana, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Bed and Breakfast Cueva La Solana de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 28 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Cueva La Solana vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Valencia (Costa Blanca,Costa de Azahar). Vergelijk Bed and Breakfast Cueva La Solana met andere accommodaties in Hondon de las Nieves.

34 beoordelingen over Cueva La Solana

alleenreizend, 2012
"Prima uitvalsbasis in achterland Costa Blanca."
Mark Wismeijer
24-11-2012 Cueva la Solana is een geweldige plek in de Hondon vallei en een prima uitvalsbasis voor een vakantie in het achterland van de zuidelijke Costa Blanca. Het heeft knusse kamers, verschillende gezellige gemeenschappelijke ruimtes, een honesty bar en een mooi zwembad. Vanaf elke plek heb je een giga uitzicht. Maar bovenal heb ik genoten van de gastvrijheid van de eigenaren Klaasje, Philip en zoon Tijn.

met partner, Sept. 2012
"Mooie bed en breakfast"
TONNIE VAN NIKKELEN...
14-9-2012 Deze B&B heeft ons aangenaam verrast. Mooie schone kamers. goed verzorgd ontbijt en zeker een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.De B&B wordt gerund door een koppel wat stevig in het leven staat en een enorme enthoiusiaste levenstijl erop na houdt. Zij hebben ons een onvergetelijke vakantie bezorgd.

met oudere kinderen, Juli 2012
"Superplekje"
T. Hoogkamer
18-7-2012 Een heerlijke week verbleven in de grotkamer bij Klaasje, Flip en Tijn. echt heel relaxt. je komt hier helemaal los van je dagelijkse beslommeringen. Met een huurauto heel veel variatie in de omgeving en met tips van Klaasje en Flip goed te doen. de gastvrijheid is echt een dikke 10!!!! Perfect verzorgde acomodatie, waar je het aan niets ontbreekt.
Zeer zeker een aanrader!!!!!!!!!

met partner, Juni 2012
"Mooie orginele B& B"
Marian van tongeren
22-7-2012 Casa La Salono is een prima B&B met mooie kamers. Ze hebben er grotkamers, maar wij zaten in de kamer boven met giga groot terras. Super mooi !!!!! Er is een prachtig zwembad bij en de tuin om het huis is fantastisch. Het uitzicht over de amandelgaard is erg mooi.
In de omliggende dorpen is voldoende gelegenheid om te eten en drinken.
In de buurt kun je erg goed wandelen, en je zit zo aan de kust.

met partner, Okt. 2011
"Geweldige ervaring"
peter baudoin
24-10-2011 het slapen in een grotwoning is een geweldige ervaring.

"Mooie kamers en gastvrijheid op een mooie lokatie!"
Mascha
12-10-2011 Wij hebben in september 3 nachten in Cueva La Solana overnacht en dit is ons erg goed bevallen. De kamers zijn schoon, ruim en smaakvol ingericht. Verder is de lokatie prachtig en ook buiten ziet alles er keurig verzorgd uit. De eigenaren hebben goede tips om de dag door te brengen en weten ook de leuke restaurants om te eten. Verder zijn zij erg gastvrij en zorgen zij 's morgens voor een goed ontbijt!

"Uitermate rustige plek tussen de bergen"
Hans Bootsma & Flor...
23-9-2011 Prima B&B, gastvrijheid zeer goed. Ontbijt mag variatie hebben, zeven dagen zelfde ontbijt gaat tegenstaan.

"Gastouders" hartelijke mensen, geeft een "thuis" gevoel ( alhoewel dat op vakantie niet hoeft....)

"Weer eens wat anders!"
Rico
18-7-2011 Ik ben hier 4 weken geleden met mijn vriendin geweest en hebben het erg naar ons zin gehad. Zoals al vermeld staat op de site, zijn er grotwoningen dit is zo lekker voor in de warme zomer maanden, het is altijd lekker koel om te gaan slapen (ik heb dit wel anders meegemaakt). Ook de omringende dorpjes zijn een genot om eens te bezoeken van kleine gezellige restaurantjes tot leuke marktjes. Het strand is +- 35 minuten rijden dat maakt de ligging ietwat minder voor strandgangers.
Al met al een heerlijke vakantie en ben zeker van plan nog een keer terug te komen.

"Een heerlijk thuis komen"
carolien&marcel
7-7-2011 Zo welkom voel je je hier dat je je meteen thuis voelt!
heerlijk uitgebreid ontbijt , mooie schone kamers lieve aardige gezellige mensen
wat wil je nog meer

met partner, Sept. 2010
"SUPER!"
Roel en Romy
30-9-2010 Wij hebben twaalf dagen mogen genieten van de spaanse sfeer in en rondom deze B&B! Het ziet er geweldig uit en Klaasje, Flip en Tijn zorgen dat het je aan niets zal ontbreken om jou vakantie te laten slagen! Het is mooi gelegen in bergachtig gebied en het uitzicht is werkelijk prachtig. Wij hebben geslapen in een grotkamer, welke fantastisch is aangekleed en ingericht. Je hebt geen flauw benul of het nu dag of nacht is in deze kamer en daardoor is het elke dag weer een verassing als je naar buiten loopt. Het ontbijt was elke dag prima verzorgd. Wij hebben genoten van alles wat dit stukje Spanje te bieden heeft, mede dankzij de tips van Klaasje en Flip. Kortom, een aanrader voor wie houdt van een typisch spaanse ambiance. Leuke spaanse dorpjes op kleine afstand waar je heerlijk (tapas) eten kunt. Strand op drie kwartier rijden, maar ook zeker de moeite waard!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit