Vakantiepark AR Imperial Park Spa Resort*** in Calpe Spanje beoordelingen 7.9 | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark AR Imperial Park Spa Resort***

Vakantiepark AR Imperial Park Spa Resort*** Calpe

Beoordelingen Vakantiepark AR Imperial Park Spa Resort***

La Caleta 28a, 03710, Calpe
Vakantiepark AR Imperial Park Spa Resort scoort een 7,9 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark AR Imperial Park Spa Resort***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark AR Imperial Park Spa Resort*** in Calpe, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 30 vakantiefoto's van Vakantiepark AR Imperial Park Spa Resort*** vinden. Je kunt 1 video van Vakantiepark AR Imperial Park Spa Resort*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Valencia (Costa Blanca,Costa de Azahar). Vergelijk Vakantiepark AR Imperial Park Spa Resort*** met andere accommodaties in Calpe.

10 beoordelingen over AR Imperial Park Spa Resort***

"Wanneer mag ik terug?"
fam. verheggen
Onderkomens
10-8-2011 We zijn net terug van onze vakantie en willen jullie zeggen dat het een heel leuk park is. Het animatieteam vraagt je wel of je mee wilt doen maar zeurt niet. En bij de kinderen spraken ze zelfs gewoon nederlands iets wat ik heel prettig vind voor mijn dochter (8 j.). We hadden all- in geboekt en ja het eten was lekker en gevarieert. elke dag lag er wel iets bij wat je luste. Voor herhaling vatbaar dus.

met jonge kinderen, Mei 2011
"Goede prijs/kwaliteitsverhouding"
MP
6-6-2011 1 weekje all-inclusive geboekt. Vlucht via Ryan-air
Vriendelijk personeel / leuke animatie
Auto huren is aan te raden, parkeergelegenheid bij hotel is gratis
Eten is goed, maar niet meer dan dat
Zwembadcomplex is prachtig
Appartement ziet er verzorgd uit

met jonge kinderen, Juni 2010
"Heerlijke vakantie!"
Suus
Onderkomens
4-8-2010 Wat een heerlijk , mooi schoon en gezellig park!
In juni hadden we het park bijna voor ons alleen. Met kleine kinderen is het ook een feest met minidisco en leuke obers die allemaal vriendelijk en vrolijk waren.
Minpunt is misschien het koude zwemwater.
En dat je bij vroege aankomst een paar uren moet wachten.

Het huisje is schoon en van alle gemakken voorzien.
Prachtig uitzicht!!!!

Fijne vakantie!

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark AR Imperial Park Spa...

met partner, Apr. 2010
"Prima verblijf"
Th.Hamelink
Onderkomens
8-12-2010 goed verzorgt park/resort met uitstekend restaurant.Goede service.

Verbleven hier gedurende de uitbarsting van de IJslandse vulkaan voor een weekje fietstraining waardoor noodgedwongen 4 dgn langer gebeleven. Uitstekend geholpen door personeel. Ongeveer 3 km van centrum Calpe gelegen waardoor rustiger en niet zo "op één gepakt". Regelrechte aanrader!

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Fantastisch !"
Wenske & Bjorno
Onderkomens
9-9-2009 Na een vertraging van 4 uur kwamen we aan in het hotel, ontvangst was super! Daarna naar onze bungalow, aangenaam verrast. Proper en alles was daar voorzien! Het eten was lekker, maar super was het ook niet. Zwembaden, vonden het heel mooi met de watervallekes, super voor de kinderen want aan elke bad stonden er redders. Enige nadeel, centrum ligt 2,5km naar beneden, dus in de hitte met kinderen naar beneden wandelen is wel zwaar, hotel biedt u wel een shuttlebusje aan...
Ons eerste vakantie met de kindjes (4 jaar en 6 maanden) was echt wel geslaagd! Voor herhalingsvatbaar!

met jonge kinderen, Juli 2009
"Heimwee naar deze plek !!"
Ansmink
Onderkomens
15-8-2010 Bij aankomst kregen wij direct de sleutel super wij gingen ervan uit dat we nog een paar uur zouden moeten wachten.Appartementje was superschoon.Wat wij ook niet wisten is dat men dagelijks langskomt voor schone handoeken en schoonmaak helemaal goed dus.De hele dag aan het zwembad en actief meedoen met recreatieteam,de kinderen 8 en 10 jaar hadden het er super fijn.Super vriendelijk personeel eten was goed.Avond entertainment heel goed.Wij hadden een huurauto dat is wel een aanrader je zit anders aardig geisoleerd.Calpe heeft een mooi strand en kleine markt leuke winkeltjes.Verder redelijk dicht bij Benidorm waar wij naar een super concert van Bruce Springsteen zijn geweest.Dit concert was de aanleiding een vakantie in de buurt van Benidorm te boeken en achteraf een SUPERVAKANTIE !
Voor 8 dagen vliegen en all inclusive redelijk prijzig maar dubbel en dwars waard !!

met jonge kinderen, Juni 2009
"Kindvriendelijk hotel met vriendelijk personeel"
van der Broek
Onderkomens
2-7-2009 Complex is goed verzorgt. Je kunt het all inclusief niet vergelijken met Turkije, maar het eten was goed en er was keus genoeg.
Kinderanimatie en zwembaden waren super!!

met partner, Mei 2009
"Prachtig vakantieplekje"
lvb
Onderkomens
6-6-2009 zeker voor herhaling vatbar.Klein minpuntje was de kwaliteit van het eten.Met een verbetering hiervan is dit een luxe vakantieoord

met jonge kinderen, Juli 2008
"Helemaal Top"
Fam Fortuin
Onderkomens
6-5-2009 Je moet in het bezit zijn van een auto, anders zit je, je volledige vakantie op het complex. Het strand is 10 min rijden met de auto en mega druk dus parkeren een groot probleem..... De supermarkt is ook aan het strand, lopen is daarom zo goed als geen optie. Er rijdt wel een busje van het complex, op en neer naar het strand maar daar hebben wij geen ervaring mee (eigen auto).
De annimatie is niet helemaal geweldig maar de kinderen worden overdag gehaald voor een spelletje en een knutsel en in de avond is er een kleine mini disco. Wees er snel bij want een stoel is niet meer te krijgen als de disco begint. Verder niets anders dan geweldig, heerlijk eten, net en super schoon appartement en uiterst vriendelijk personeel. Voor ons een uitmuntende vakantie!!!

met jonge kinderen, Juli 2006
"Leuk park"
chro
Onderkomens
22-1-2012 Niet heel groot, leuke glijbaan, veel Engelsen, wat ver weg van het strand, op loopafstand niet veel interessants. De appartementen zijn niet megagroot, het parkeren (centrale parkeerplaats bij de receptie) was nogal eens een probleem. Te weinig strandstoelen voor het aantal gasten. De animatie was leuk.