Villa Casalacumbre in Benitachell Spanje beoordelingen 8.0 | Zoover

Casa La Cumbre

Beoordelingen Villa Casalacumbre

Benitachell
Villa Casalacumbre scoort een 8,0 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Villa Casalacumbre? Bekijk hier dan de beoordelingen van Villa Casalacumbre in Benitachell, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Villa Casalacumbre vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Valencia (Costa Blanca,Costa de Azahar). Vergelijk Villa Casalacumbre met andere accommodaties in Benitachell.

4 beoordelingen over Casalacumbre

"Mooie plek om vakantie te houden!"
Patricia van Peters...
22-6-2011 Mooi huis met prachtig uitzicht op zee. Het huis beschikt over een groot en zonnig terras waar je heerlijk in de zon kunt zitten maar ook de schaduw kunt opzoeken. Alles is in het huis aanwezig (tot Nederlandse televisiezenders aan toe). Groot zwembad op loopafstand. Wij hebben een geweldige vakantie gehad en komen graag nog eens een keertje terug!

met partner, 2011
"Prima plek in mooie natuur"
Bob ten Hoorn
28-4-2011 Casalacombre is een fraaie villa op de Cumbre del Sol. Een berggebied pal aan de Spaanse kust. Schitterend zwembad in de onmiddelijke nabijheid circa 150 m.
Wij hebben het daar in februarie prima naar ons zin gehad met fraai weer van 18/19
graden. Het huis biedt alle comfort wat je mag verwachten en de omgeving is nog
niet zo geteisterd door massatoerisme als bijv. Benidorm. Op de berg staan vele villa's die in de winter onbewoond zijn , dat vonden wij wat jammer maar verder is het zeker een aarader.
Bob en Nel ten Hoorn

met jonge kinderen, 2011
"Prachtig uitzicht en smaakvol ingericht"
E. van Boshuizen
20-3-2012 Rustig gelegen in een urbanisatie. Als je de berg oprijd ben je al verbaasd over een mooie uitzicht. Het zwembad is lekker dichtbij en eigenlijk altijd wel plaats. Mensen van buiten de community mogen daar niet naar binnen. Heerlijk wandelen. Gezellige plaatsjes in de buurt zoals Moraira en Javea. Je moet alleen wel een auto hebben omdat het op de berg ligt. Supermarkt is ongeveer 5 minuten rijden en veel stranden ongeveer 10 minuten maar dat was voor ons geen probleem omdat wij toch met de auto aankwamen.

met partner, Dec. 2010
"Mooi huis prachtig uitzicht op een rustige plek"
Anita
23-4-2011 Met de Kerst hadden wij lekker weer, leuke terrasjes in Moraira en mooie korte dagtochtjes gemaakt.