Appartement Moby Dick in Benidorm Spanje beoordelingen 7.2 | Zoover

Appartement Moby Dick Benidorm

Beoordelingen Appartement Moby Dick

Calle Kennedy, 3503, Benidorm
Appartement Moby Dick scoort een 7,2 uit 10, op basis van 60 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Moby Dick? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Moby Dick in Benidorm, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 22 vakantiefoto's van Appartement Moby Dick vinden. Je kunt 1 video van Appartement Moby Dick bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Valencia (Costa Blanca,Costa de Azahar). Vergelijk Appartement Moby Dick met andere accommodaties in Benidorm.

1 2 3 4 5 6 volgende

60 beoordelingen over Moby Dick

6,2
"Een redelijke plek"
naam naam
15-10-2011 Moby Dick is een bekend adres voor Nederlanders, alwaar de toerbussen vanuit NL stoppen.

"Goed appartement met thuiskomen gevoel"
truus
4-10-2011 harstikken leuk en gezellig appartemen met hele fijne mensenzoals nettie en carlo in het cafe restaurant waar je heerlijk eten kunt tegen schappelijke prijzen en prima bediend word door hun en hun personeel thuis gevoel dan is er nog de onvolprezen marco die met behulp van cora al je wensen vervuld en het onmogelijke mogelijk maakt werkelijk een heel goed team in het cafe en aan de receptie zij hebben gezorgd dat wij een onvergetelijke vacantie hebben gehad en komen graag daar weer terug om nog meer leuke vacanties te vieren groetjes jo en truus uit nijmegen

"Appartenmentencomplex met veel klasse"
Linda
5-8-2011 Eenvoudig appartement met prima prijs/kwaliteit verhouding. Zeer gastvrij, fantastische gelegen. Op loop afstand van het gezellige oude centrum en 5 minuten lopen van het strand. Je kunt in het ondergelegen bar/cafetaria prima eten tegen een betaalbare prijs. Er is een zwembad met een terras. Dit complex wordt gerund door zeer vriendelijke Nederlanders (Carlo, Netty en Marco). Ook al zijn ze voor Feyenoord deugen ze wel. Wij komen zeker volgend jaar terug. Moby Dick staat garant voor een geslaagde vakantie.

"Voor ons grandioos.""
loevezijn
8-3-2010 wat een topper was het voor ons,nel loevezijn mev klijn het is voorons herhalingvatbaar. graag het appartementen

"Het was een topper"
johan en anita
24-1-2010 ik ben met kerst en oud en nieuwjaar weer bij moby dick geweest en het was weer super gezellig bij carlo en netty in de bar beneden ook marco was zeer vriendelijk en het apartement was niets mis mee maar de meeste willen het net als thuis hebben maar je leeft op vakantie in een ander land wij gaan in ieder geval weer terug

met partner, Jan. 2010
"Al 20 keer bezocht"
H.Bunschoten
22-3-2010 Wij gaan al 13 jaar 2x per jaar (26 keer ) naar Benidorm ,daarvan zijn wij zeker al 20 keer in Moby Dick geweest , Wij hebben in het restaurant en bar al vijf eigenaars meegemaakt ,Carlo en Netty doen het uitstekend ! ,maar wij hebben het bij alle eigenaars naar ons zin gehad .Moby Dick is een begrip in Benidorm en is een van de oudste accomodaties van Benidorm. Wij hebben in de loop van de jaren gezien en meegemaakt dat er veel energie is gestoken in het moderniseren van het gebouw en de appartementen .

"Vies en vuil appartement, nooit weer"
henk
27-11-2009 Vuil op de grond, dik stof in de hoeken. Besteklade met inhoud zeer vies, potten en pannen vies, Drinkglazen zeer vies alsof ze nooit zijn afgewassen. Hondenharen op de slaapbank en de vloer. Onze klacht werd afgedaan met:"Ja, dat heb je wel eens".

"Dat nooit meer"
chris saasen
28-10-2009 3 x wateroverlast in het apartement 2x van de airco en 1x van het wasmachineen het apartement was vies en vuil de stoelen waren vol met oil van de zonebrand oilen het keukengerei zat de schimmel in ba ba nooit meer en bij thuiskomst ook nog de SCHURFT opgelopen maar ik niet alleen kenissen uit OSS ook en als je het daar doorgeeft krijg je te horen je komt er nooit meer in en wij zijn gek volgens hun

met partner, 2009
"Nooit meer,"
joost
27-10-2009 Moby Dick appartement is geen aanrader voor vakantie,het is er vies en zeer slecht onderhouden,als er iets kapot gaat zoals wij hebben mee gemaakt, met de airco ,dat het water eruit stroomt bij onze eerste overnachting dat wij snachts aan het opdweilen waren om het water weg te krijgen,en de volgende dag weer hetzelfde meemaakt,en dat je het dan tegen Marco zegt,en als antwoord krijg je dan te horen,nou dan zet je hem maar uit,is dat dan de services die je verwacht bij 41gr.je betaald er tenslotte toch voor ,hij had op zijn minst het toch kunnen laten reparen,maar het mag daar niets kosten,ze willen alleen maar geld incasseren,en het oude blijft bij het oude,na de vakantie bij thuiskomst is mijn man naar de dokter gemoeten,jeuk over zijn hele lichaam,schurft opgelopen.

met jonge kinderen, Okt. 2009
"Twijfelachtig."
Fam. Hofman
28-10-2009 Het appartement was vies en niet goed onderhouden.
er miste stukken uit het servies, Plakkende pannen een afzuigkap die het niet deed koelkast die met plakband vast zat en in het matras van de slaapbank zat een vieze kring, de airco zat vol stof maar die hoefden we gelukkig niet aan en van de ventilator miste een blad.
Jammer want het heeft een leuke ligging met een overzichtelijk zwembad (wat handig is met kinderen), en je kunt heel gezellig zitten voor een lekkere bak koffie en goed eten in het eetcafe beneden. Maar jammer genoeg weegt dat niet op tegen zo'n verwaarloosd appartement.

1 2 3 4 5 6 volgende