Hotel Madeira Centro**** in Benidorm Spanje beoordelingen 8.7 | Zoover

het zwembad

Beoordelingen Hotel Madeira Centro****

Esperanto 1, 03503, Benidorm
Hotel Madeira Centro scoort een 8,7 uit 10, op basis van 118 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Madeira Centro****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Madeira Centro**** in Benidorm, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 96 vakantiefoto's van Hotel Madeira Centro**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Valencia (Costa Blanca,Costa de Azahar). Vergelijk Hotel Madeira Centro**** met andere accommodaties in Benidorm.

108 beoordelingen over Madeira Centro****

met partner, Apr. 2012
"Goed Hotel"
De Hon Marcel
1-5-2012 Mooi hotel, ligging uitstekend , niet ver van de zee en de oude stad.
Eten veel keuze en goed klaar gemaakt. Personeel vriendelijk. De kamers zijn wel lawaaierig, veel schuiven met bedden en zetels zelfs in de nacht.

met vrienden, Jan. 2012
"Buiten seizoen onvoldoende"
Suzy Van Nespen
28-1-2012 Ik was hier met mijn moeder. Ze komt hier al 10 keer en zegt dat de kwaliteit van het eten achteruit gaat. Ik zelf was er derde week januari, en alleen oude mensen ts 75 en 95 en een magere bezetting van het hotel. Vandaar misschien het beperkte assortiment eten, met een kwaliteit een 4 sterren onwaardig. Ligging, kamers, vriendelijkheid allemaal niets op aan te merken.

"Terugkomertje"
blommaert erik
4-10-2011 we zijn van 23 tot 30 september 2011 in hotel madeiro centro geweest het was zeker de moeite waard heel goed van eten s'morgens voor elk 1 glas vers geperst fruitsap en cava zo veel je wil s'middags en s'avonds was er zeker voor elk wat wils vis of vlees keuze genoeg en zeer vriendelijk personeel s'avonds op het 20'e verdiep zeermooi terras waar je kunt zien over gans benidorm en zeer vriendelijke garcon en leuke piana
omuziek echt heel romantisch zeker een aanrader ga er zeker volgend jaar terug naar toe

zakelijk, Mrt. 2011
"Super !!"
wim
29-3-2011 Ook voor korte verblijven een aanrader !

Vriendelijk personeel, ook sávonds aan de bar.

met oudere kinderen, Mrt. 2011
"Perfect hotel,prima gelegen, eten goed"
beekman-stoop
1-9-2011 madeiro centro is zeer beschaafd,veel spanjaarden zelf en ook veel britten

met partner, Jan. 2011
"Fijn hotel waar we graag terugkomen"
Arjan Verkerk
15-2-2011

Voor de 3e maal dit hotel bezocht op basis van halfpension en kunnen weer terugkijken op een prima verblijf.Het ontbijtbuffet is uitgebreid met elke dag warme gerechten. Diverse soorten beleg en heerlijke verse broodjes. Elke morgen een groot glas vers geperst sinasappelsap naast andere drankjes.Ook het diner-buffet is uitgebreid en als men klaagt weet ik niet wat er thuis op tafel staat. We zaten in een niet al te grote kamer met groot balkon op het zuiden. Voor ons een klein punt van kritiek is de afwezigheid van Nederlandse TV zenders met uitzondering van BVN. We volgen toch graag het nieuws, sport en weerbericht.Er is een aanbod van 87 zenders dus daar moet wel mee geschoven kunnen worden.Al met al een fijne vakantie gehad met veel vriendelijke gasten uit Belgie, Spanje, Engeland en Nederland.

met partner, 2010
"Goed hotel maarverliest wel zijn glans"
Andre
12-8-2010 We komen vanaf de opening een of twee keer per jaar in dit hotel en zouden niet anders willne. Het eerste jaar liep het niet gesmeerd maar daarna wel. Wel loopt de kwaliteit van het eten terug. Variatie wordt minder en soms wat smakeloos.
Al met al wel een goed hotel om te verblijven.

met partner, Juni 2010
"Beetje tegengevallen"
G.P. Peters
18-7-2010 Wij lieten ons leiden door de positieve beoordelingen op Zoover en boekten Madeira Centro voor 14 daqen van 30 juni tot 14 juli 2010. Het is een goed hotel, maar in vergelijking tot andere 4 sterren toch wat op en aanmerkingen. Achteraf gezien hadden we toch last van hoogtevrees op de 16e verdieping. Wij houden van dansen en er speelde iedere avond live een bandje, helaas moest gedanst worden op zeer stroeve poreuze tegels. De maaltijden (diner pas vanaf 20.00 uur) vielen wat tegen. Naast vers werden er regelmatig fabrieks/diepvries produkten geserveerd. In twee weken geen stokbrood gezien, wel niet verse pistoletsen ook de (diepvries) patat was bij tijd en wijle zelfs niet gaar gebakken.
Zeer ruime kamers (vandaar opvallend veel vooral spaanse gezinnen met kinderen) en goede bediening.

met partner, Juni 2010
"Nooit meer?"
AWijnveen
11-11-2010 Nooit meer als je om half 10 in het hotel aankomt dan mag je niet eens mee eten,of je moet betalen 6 € pp De drankjes zijn erg duur bij het eten,neem je geen drankje dan kijken ze boos. Het zwembad is te klein,en te weinig ruimte om te zonnen.

met partner, Mei 2010
"Goed hotel maar niet echt bijzonder"
Ton en Lies
19-5-2010 Wij hebben een goede week gehad in het hotel.
Minpunt is toch het niet of nauwelijks machtig zijn van Engelse taal vooral in het restaurant wist men niet vaak te kunnen aangeven wat er is de gerechten zat verwerkt en werd erg makkelijk "pork" geroepen.
Het eten is goed, receptie oke ondanks dat wij 2x naar de verkeerde bussen werden verwezen.