Hotel Deloix Aqua Center**** in Benidorm Spanje beoordelingen 8.7 | Zoover

Hotel Deloix Aqua Center**** Benidorm

Beoordelingen Hotel Deloix Aqua Center****

AVDA. DR. SEVERO OCHOA, 34, 03503, Benidorm
Hotel Deloix Aqua Center scoort een 8,7 uit 10, op basis van 38 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Deloix Aqua Center****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Deloix Aqua Center**** in Benidorm, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 33 vakantiefoto's van Hotel Deloix Aqua Center**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Valencia (Costa Blanca,Costa de Azahar). Vergelijk Hotel Deloix Aqua Center**** met andere accommodaties in Benidorm.

37 beoordelingen over Deloix Aqua Center****

met jonge kinderen, Mei 2012
"Super gelegen hotel"
Esther
15-5-2012 Wij zijn afgelopen mei vakantie in dit hotel geweest. Echt een super hotel, met een zalig zwembad. Ook een heel leuk gedeelte voor de kinderen. Alleen het eten was van zeer slechte qualiteit. En in de weekenden zit het vol met spanjaarden en liggen erop eens andere kleedjes op tafel, is er veel meer te doen in het hotel. Heel jammer dat dat wel voor de weekendgasten (spanjaarden) wordt gedaan.

met partner, Mrt. 2012
"Geweldig mooi hotel."
heer Huijbens
20-3-2012 veel faciliteiten. ontbijtbuffet perfect. Avondeten ok.

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Prachtig hotel"
naam naam
22-10-2011 Een heerlijk hotel, schoon , leuke locatie, prima verzorging, aardig personeel.

met partner, Okt. 2011
"Rust, beauty, ruimtelijk, tuinsfeer"
naam naam
31-10-2011 deloix is zeer de moeite waard. wij komen er graag.

"Aanrader"
Sterre
9-8-2011 Wij zijn 5 keer in dit hotel geweest. Het eten is sinds vorig jaar verbeterd! Altijd schone kamers, fijn personeel en goede service. Luxe hotel met veel mogelijkheden en goede prijs-kwaliteit verhouding.

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Pech gehad met de kamer (2 keer)"
De Kesel
1-5-2011 We verhuisden van kamer door het enorme lawaai overdag en 's avonds door een Harley Davidson meeting en door het laden en lossen van vrachtwagens en vuilniskarren. Ons kindje slaapt nog overdag, dus zaten we vaak op het terras. Onze tweede kamer was georiënteerd naar de binnentuin. Op het eerste zicht prima, tot 's avonds. Onze kamer lag net boven het podium. Oorverdovend lawaai (gejank) tot middernacht! Niet leuk als je op reis gaat voor de rust. En dit alles met een baby.
Het eten is ook alles behalve lekker.

met jonge kinderen, Mrt. 2011
"Mooi, schoon en zeer vriendelijk hotel"
Familie met 2 kinde...
11-3-2011 Na alle berichten op zoover was ik toch bang voor wat er komen zou. Maar ik moet alle negatieven berichten weerleggen. Deloix is een prima hotel, de kamers zijn zeer schoon en van goede grote, de badkamer is luxe en het eten is prima. Het ligt ver van het centrum maar dat weet je van te voren. Voor iedereen die wel naar Bendidorm wil maar niet van drukte houdt is dit een prima hotel. Nette mensen en prima bediening.

met partner, Dec. 2010
"Slecht ontbijt"
tea pechtold
13-12-2010 Vanmorgen hier voor de grap het hotel binnengelopen om het ontbijtbuffet te proberen.
Hotel ziet er prima uit met heel veel planten en een binnentuin en de ligging is goed, maar ga voor het ontbijt maar ergens anders naartoe. Boek maar alleen logies.
Koffie en thee waren goed maar de rest is van ZEER matige kwaliteit en daarom zwaar teleurstellend. Beetje ongezellige eetzaal maar dat is voor het ontbijt nog niet het ergste. We betaalden 10 euro pp. maar de kaas, jam, boter, bacon, omelet en een engels worstje waren oneetbaar.

met partner, Nov. 2010
"Uitstekend hotel! Wij gaan zeker terug!"
MarcenMo
20-3-2011 Na een onverwachte verlenging van ons verblijf in Benidorm, zijn wij verhuisd van een gaar drie sterren hotel in het centrum van Benidorm, naar Deloix Aqua Center. Wat een heerlijk hotel! Modern ingericht, rustige ligging, mooie zwembaden (binnenzwembad met badmuts) luxe kamers en alles in een goede staat. Wij vonden het centrum lopend, prima te doen en anders namen we de bus. Mocht je permanent in het centrum willen zitten, dan is dit hotel niet geschikt voor jou.
Wij hadden ontbijt en diner erbij in zitten, maar dat vonden wij niet de moeite waard en was ook het enige minpuntje van het hotel. Met name het diner.

De massagestoelen in de lobby zijn een avontuur op zich. Tien minuten in de massagestoel geeft vier uur lol en twee dagen spierpijn. Niet ontspannen, wel erg veel gelachen. Wij vonden het hotel zeker de moeite waard en wij zijn hier heerlijk ontspannen van teruggekomen! We gaan hem zeker opnieuw boeken!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Het was een super mooi hotel"
fam brouns
2-8-2010 alles was prima,mooie zwembaden,lekker eten ,mooie grote kamers,vriendelijk personeel,goedkoop om iets te drinken.geen nachtlawaai.Hotel ligt wat buiten het centrum maar geen probleem want met bus nr 10 geraak je overal voor 1 euro 25.kortom voor ons een zeer mooi hotel