Hotel Benilux Park*** in Benidorm Spanje beoordelingen 8.0 | Zoover

heerlijk en goed hotel!!

Beoordelingen Hotel Benilux Park***

Avenida de Panamá, 5, 03500, Benidorm
Hotel Benilux Park scoort een 8,0 uit 10, op basis van 189 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Benilux Park***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Benilux Park*** in Benidorm, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 93 vakantiefoto's van Hotel Benilux Park*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Benilux Park*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Valencia (Costa Blanca,Costa de Azahar). Vergelijk Hotel Benilux Park*** met andere accommodaties in Benidorm.

172 beoordelingen over Benilux Park***

met partner, Apr. 2012
"Één van de betere 3 sterren hotels in Benidorm"
ericwatteny
26-5-2012 We verbleven van 09.04.2012 tot 18.04.2012 voor een tweede maal in hotel Benilux Park.
Het inchecken verliep zeer vlot en op een zeer vriendelijke manier.
De buffetten zijn uitgebreid, afwisselend, lekker en warm. De bediening is, in tegenstelling met eerder bezochte hotels in Spanje, zeer vriendelijk en gastvrij. Enig minpunt (waar het hotel geen schuld aan heeft) zijn de luidruchtige Spaanse ouderen.
De kamer en de opbergruimte zijn op zich groot genoeg, enkel de badkamer is eerder klein en zoals in andere beoordelingen vermeld, is het toilet zeer slecht ingeplant. Het onderhoud van de kamers gebeurt grondig en de handdoeken worden dagelijks vervangen.
Het hotel heeft een mooie tuin met enkele kinderspeeltuigen.
Het hotel ligt zo'n 200 m. wandelen van het Poniente strand en van de oude binnenstad.
Het jaarlijks terugkeren van de meeste Belgisch gasten is een referentie voor de kwaliteit van het hotel.
Bij een volgend bezoek aan Benidorm kiezen we terug Benilux Park.

met partner, Mrt. 2012
"Prijs kwaliteit zeer goed"
Francois
10-4-2012 Is een goed hotel, proper,goeie service en zeer lekker eten.Het buffet is niet enorm groot maar er is altijd vis en vlees,pasta frieten of aardappelen gekookt of gebakken, pizza of paella die tevens zeer goed is.
En het dessertenbuffet is ook altijd afwisselend met steeds softijs waarvan de smaken regelmatig veranderen.
Een paar minpunten zijn de badkamer die is aan vernieuwing toe en men zou het WC 1/4 naar rechts moeten draaien om er gemakkelijker te zitten want nu moet men bijna zijn broek laten zakken voor men ervoor gaat staan en gaat zitten, lavabo staat er nogal dicht bij.
En er is misschien voor sommige nog een klein detail, er zijn veel oudere Spanjaarden maar die komen toch wel altijd iets later eten.

met partner, 2011
"Prijs kwaliteit erg gunstig"
naam naam
13-10-2011 goede verzorging, nette kamers, goed eten, dichtbij boulevard en strand voor een goede prijs

met oudere kinderen, 2011
"Een redelijk hotel maar slecht eten"
fam. Callaert
30-8-2011 zijn daar geweest van 11-08 tot 25-08, over het algemeen genomen een 3 sterren hotel waard, niet meer maar ook niet minder, het eten was niet goed, zo denk ik erover, soep was precies gekleurd water en de rest van het buffet was meest gericxht op engelse gasten, spek met bonen en gebakken tomaten, niks voor mij, maar dat is een keuze die je maakt, wij zijn meest ondanks het half pension op restaurant geweest, er zijn er daar meer dan genoeg, dus als je het hotel kunt boeken met alleen ontbijd, een aanrader, maar over het algemeen een redelijk hotel

"Prijs/kwalteit gewoon zeer goed."
Gruppo
26-8-2011 Dat er mensen zijn die dit hotel afzeiken, moeten dan eerst maar eens de beurs trekken en een duurder hotel nemen. En dan kijken of het echt wel zo slecht is voor het geld. Wat betreft de DJ ja inderdaad deze dame was nogal spaans gericht. Wat ik daarin minder vondt is dat er bejaarde spanjaarden opafkwamen uit alle hoeken van Benidorm behalve het hotel. Maar het eten was gewoon goed, het zwembad werdt iedere avond gespoeld om de 2 dagen schoongemaakt. Het drinken terplaatse voor een halve liter bier € 2.40 voor een fles rose € 6.00, en dan willen mens er voor dat geld ook nog nootjes bij, sorry maar in Nederland geven ze het ook niet weg.

met een groep, Juli 2011
"Kan beter, maar niet slecht"
ja hoor
11-8-2011 het eten is goed, maar veel te laat 's avonds en het entertainment kan ook veel beter en gaarne op een vroeger tijdstip
airco is niet gratis evenals internet

"Fantastisch hotel & plek!!"
Pety en Marvin
28-7-2011 We hebben hier van 15-07 t/m 22-07 verbleven, en het was in één woord fantastisch, een vakantie om nooit meer te vergeten!!
super goede service, alles werd gelijk geregeld als er wat aan de hand was. zo hadden wij dat de deur van het balkon niet meer open ging, dit meldde we & die avond is het nog gemaakt. personeel was Zeer vriendelijk & het hotel is prachtig van binnen. Wij hadden het anders verwacht (minder mooie kamers & hotel zelf) maar in het echt is het prachtig!! echt een aanrader. Wij komen zeker nog een keer terug!
& over Benidorm zelf, het is een pracht stad, alles mooi schoon daar & de zee is HEEERLIJK!

met een groep, Juli 2011
"Fijn hotel"
Rieky
12-8-2011 Vriendelijk personeel, schone kamers, nadeel is, 's avonds in de bar te vaak "nee" te horen gekregen op de vraag voor pisang ambon of passoa. Die werd te weinig bijbesteld. ijsjes waren erg duur. Wel kreeg ik op mijn verjaardag omdat ik 60 werd een fles champagne aan tafel geserveerd. Dat vind ik wel een goede service. Wij zijn al verschillende jaren naar dit hotel geweest en gaan ook zeker volgend jaar weer terug.

"Nooit meer!!"
J&C
14-7-2011 Ik begrijp de hoge score niet 8.0
Het hotel is sterk verouderd van binnen
We zijn van kamer moeten verhuizen om dat de airco aan alle kanten rammelden
Op de nieuwe kamer zaten de stop kontakten los de wc pot stond los
Je kon ook alleen maar over dwars op de wc zitten omdat de ruimte te klein was
Het zwembard was te vies voor woorden na herhaaldelijke klachten is het een keer schoongemaakt in 15 dagen dat wij er waren
Verder alleen maar van die arrogante Spanjaarden als gasten
De animatie in de avond was ook zwaar knudde een een of ander vriendinnetje van de bazin was de DJ
de muziek was zeer irritant oude Spaanse muziek met alleen Spanjaarden op de dansvloer
Totaal geen gezelligheid echt te eentonig voor woorden
Alleen in de ochtend is er koffie bij de brood maaltijd
Voor de rest niet
er kan nog geen koekje af bij de koffie
Geen nootje bij een drankje nee dat mag niet van de baas werd er dan gezegd
ook kon je het niet kopen alleen een zakje chips verder niets
Het eten w

"Goede prijs/kwaliteitsverhouding"
Marian en Ton Uppel...
16-7-2011 Hotel Benilux Park heeft een vriendelijke en rustige uitstraling, geen luidruchtige jongeren en zeer goed geprijsd, Koffie 1,40, tapbier 1.60, fleje Palm 1,80 en dit is al jaren zo. Wij gaan voor de afwisseling 1x per jaar naar dit hotel en wij kunnen ons dan ook niet vinden in de kritiek van J&C,maar misschien kunnen zij aangeven welk hotel in hun ogen voor deze prijs wel perfect is, dan zijn wij ook geïntresseerd. Wij hebben in de periode van 22/6/11 t/m 2/7/11 daar weer genoten van de heerlijke beenham en spare ribs. Ja, voor wat betreft de kamers heeft J&C gelijk, maar ja dan moet naar Madeiro centre gaan en het drie voudige betalen, het is maar waarvoor je kiest.