27-8-2011
We hadden veel meer Ned. verwacht, maar nee, heerlijk weinig landgenoten, zodat we Benidorm eens anders konden zien. Pracht boulevard na oude centrum, echt hele vooruitgang. Francesco als gastheer was zeer correct, Ned. krant elke in hotel, en bij catering Francesco, die alle kamernummers feilloos wist. Hoop tot wederzien, Terecht onderdeel van de BALI-Group, grootste hotel v Europa! Daarbij had ik met mijn beperking de voor mij mooiste kamer, 904, de bovenste op het hoekje, zoon sliep op balkon wegens warmte. Zeer vernieuwde blik na 1988 op het nwe enidorm. Prachtstad geworden met mooie architectonische gebouwen, boulevard enz. Graag tot ziens, Adios!
5-9-2011
We hadden veel meer Ned. verwacht, maar nee, heerlijk weinig landgenoten, zodat we Benidorm eens anders konden zien. Pracht boulevard na oude centrum, echt hele vooruitgang. Francesco als gastheer was zeer correct, Ned. krant elke in hotel, en bij catering Francesco, die alle kamernummers feilloos wist. Hoop tot wederzien, Terecht onderdeel van de BALI-Group, grootste hotel v Europa! Daarbij had ik met mijn beperking de voor mij mooiste kamer, 904, de bovenste op het hoekje, zoon sliep op balkon wegens warmte. Zeer vernieuwde blik na 1988 op het nwe Benidorm. Prachtstad geworden met mooie architectonische gebouwen, boulevard enz. Graag tot ziens, Adios! Ook leuk de start v d VUELTA te hebben gezien en GEEN opdringerige winkeliers, maar ze laten je gewoon kijken en evt. kopen. Zo hoort het ook.