Hotel Benidorm Centre**** in Benidorm Spanje beoordelingen 7.8 | Zoover

entree hotel benidorm centre

Beoordelingen Hotel Benidorm Centre****

C/ Gerona 4, 03501, Benidorm
Hotel Benidorm Centre scoort een 7,8 uit 10, op basis van 67 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Benidorm Centre****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Benidorm Centre**** in Benidorm, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 46 vakantiefoto's van Hotel Benidorm Centre**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Benidorm Centre**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Valencia (Costa Blanca,Costa de Azahar). Vergelijk Hotel Benidorm Centre**** met andere accommodaties in Benidorm.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

67 beoordelingen over Benidorm Centre****

met partner, Mrt. 2012
"Leuk gehad maar niet meer"
ippy
16-5-2012 eerst 3 weken benidorm centre was wel aardig maar erg ongezellig geen bloemetje optafel of een kaarsje de recreactie lijkt net een kantine, daarna 3 weken in een andere hotel in benidorm daar hebben we pas schik gehad en een mooi uitzicht geweldig dus 1 x benidorm centre

"Heerlijk ontspannen"
Hans Bos
11-4-2012 We hebben genoten in Benidorm.
We zaten op de 7e verdieping met, tussen de flats door, prachtig uitzicht op zee.
De badkamer is gedateerd, donker en weinig ruimte op het toilet.
Heerlijke stevige bedden en een mooi balkon.
Het eten (vol pension, het verschil in prijs tussen half en vol pension is heel klein) was over het algemeen zeer smakelijk, ruim voldoende in hoeveelheid en ruim voldoende in variatie.
In de lobby gratis wifi.
Een aanrader gezien de geboden prijs/kwaliteitsverhouding

"Goed hotel"
rob en nel
12-5-2012 wy zyn in maart by na 3weken met touroperator van 3maart tot 18maart in benidorm centrum geweest. by aankomt om 11.00u krygen we een kamer pas 13.00u en onze zoon by hotel hellios in de zelfde tyd .gelijk een kamer kryg. dus dat veel ons een beetje tegen .we hebben maar by het zwembad gezetten. dus by ons oproep . hebben we gelijk gegeten .
maar het was gelijk goed. met het eten . lekker nasi ,bami . enz.
volgende jaar komen we zeker retour terug. met touroperator. want het weer was goed zo 20gr. en veel zon. wel koude wind. groetje rob en nel .

met partner, Dec. 2011
"Heel fijn hotel"
Klazien K
23-12-2011 dec 2011 voor de derde keer geweest en weer heel gezellig.
Het personeel is heel aardig, de kamers zijn wat verouderd maar heel erg schoon!! Het buffet is niet luxe maar het eten is smakelijk en warm, voor iedereen voldoende keuze.

met partner, Okt. 2011
"Zeer goede prijs/kwalteit verhouding"
naam naam
8-11-2011 Kamer op 9e etage mooi balkon en geweldig uitzicht!! Mooi ruim met geweldig ruime ingbouwde hang/legkast!! Goede bedden.
Het enige minpunt aan het verblijf is de "badkamer".
Men heeft gemeend in een zeer beperkte ruimte een toilet + bidet te moeten plaatsen.
M'n advies is; verwijder bidet + badje (wat toch haast nooit gebruikt wordt) en maak een inloopdouche , waar toch het idee vandaan komt dat er in een hotelbadkamer altijd een bad moet zijn is mij een raadsel!!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Toppertje in het rustige Benidorm"
M.Vermeulen te Holl...
27-8-2011 We hadden veel meer Ned. verwacht, maar nee, heerlijk weinig landgenoten, zodat we Benidorm eens anders konden zien. Pracht boulevard na oude centrum, echt hele vooruitgang. Francesco als gastheer was zeer correct, Ned. krant elke in hotel, en bij catering Francesco, die alle kamernummers feilloos wist. Hoop tot wederzien, Terecht onderdeel van de BALI-Group, grootste hotel v Europa! Daarbij had ik met mijn beperking de voor mij mooiste kamer, 904, de bovenste op het hoekje, zoon sliep op balkon wegens warmte. Zeer vernieuwde blik na 1988 op het nwe enidorm. Prachtstad geworden met mooie architectonische gebouwen, boulevard enz. Graag tot ziens, Adios!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Heerlijk hotel, mooi uitzicht en ligging"
de 3 Zongenieters
5-9-2011 We hadden veel meer Ned. verwacht, maar nee, heerlijk weinig landgenoten, zodat we Benidorm eens anders konden zien. Pracht boulevard na oude centrum, echt hele vooruitgang. Francesco als gastheer was zeer correct, Ned. krant elke in hotel, en bij catering Francesco, die alle kamernummers feilloos wist. Hoop tot wederzien, Terecht onderdeel van de BALI-Group, grootste hotel v Europa! Daarbij had ik met mijn beperking de voor mij mooiste kamer, 904, de bovenste op het hoekje, zoon sliep op balkon wegens warmte. Zeer vernieuwde blik na 1988 op het nwe Benidorm. Prachtstad geworden met mooie architectonische gebouwen, boulevard enz. Graag tot ziens, Adios! Ook leuk de start v d VUELTA te hebben gezien en GEEN opdringerige winkeliers, maar ze laten je gewoon kijken en evt. kopen. Zo hoort het ook.

"Leuk en vrolijk hotel"
Annie en Leen
12-10-2011 Een prettig hotel in een perfecte omgeving dicht bij het strand en het dorp. Het personeel echt vriendelijk en zonder enige verplichting.
Het eten is goed en in grote hoeveelheid maar 3 sterren i.p.v 4 sterren.
De kamers en de badkamer zijn schoon en echt proper.
De TV is verouderd maar we ontvingen wel de zenders Ned. 1 en 2 + BVD. De prijzen van de dranjes waren redelijk.
kortom wij gaan WEER met groot plezier terug!!!

Annie en Leen

met partner, Mei 2011
"Redelijk hotel"
Ben
13-5-2011 Op zich is er niet zoveel op het hotel aan te merken.
Het is gewoon een redelijk goed hotel met vriendelijk personeel en dagelijkse wisseling van de handdoeken.
Tijdens het avondeten kun je kiezen uit 2 soorten vis, 2 soorten vlees, 2 soorten aardappel gerechten, 2 soorten groente, pasta, diverse salades en de nodige nagerechten.
Op de televisie kun je o.a. Nederland 2 en BVN ontvangen.
Op de kamer staat een koelkastje en op de badkamer vind je een haardroger en vergrootspiegel.
Op de begane grond is gratis wireless internet.
Zoek je een luxe 4 sterren hotel, boek dan niet Benidorm Centre.

met jonge kinderen, Dec. 2010
"Aan vervanging toe!"
dezodiac
31-12-2010 Voor de 2de keer in dit hotel. Maar er is nu zaak dat ze het Hotel gaan opknappen. Badkamer deur sluit niet, waardoor alles zeik nat is. Geen douche gordijn wel een rails. Meubels 1/2 1/2. Personeel is niks mis mee ook tegen mijn zoon(12jr) zeer aardig. Eten is echt walgelijk, ben er 7 dagen geweest en ben blij met mijn eten thuis. Weinig variatie.

1 2 3 4 5 6 7 volgende