Beoordelingen Altea / Altea la Vieja

Waardering
8,3
Uitgaansleven
7,4
Cultuur
7,6
Omgeving
8,5
Stranden
6,7
Sfeer
8,2
Zorg voor natuur
7,8
Het weer

23  °C

21 april 2014

Altea / Altea la Vieja
8,3
67 beoordelingen
Beoordelingen Altea / Altea la Vieja

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Altea / Altea la Vieja. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Altea / Altea la Vieja. Ben je zelf op vakantie geweest naar Altea / Altea la Vieja? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Altea / Altea la Vieja scoort een 8,3 uit 10, op basis van 67 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 7 Appartementen, 9 Hotels, 9 Vakantiehuizen, 5 , 1 Bungalow en 12 Villas in Altea / Altea la Vieja. Op Zoover vind je bovendien 135 vakantiefoto's van Altea / Altea la Vieja. Je kunt 2 video's van Altea / Altea la Vieja bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Altea / Altea la Vieja. Bekijk ook andere accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Valencia (Costa Blanca,Costa de Azahar).
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 volgende

64 beoordelingen over Altea / Altea la Vieja

8,3
67 beoordelingen
Waardering
8,3
Uitgaansleven
7,4
Cultuur
7,7
Omgeving
8,5
Stranden
6,7
Sfeer
8,2
Zorg voor natuur
8,3
Toon score en beoordelingen van:
met oudere kinderen, Dec. 2013
"Alles is er!"vertalen
Frans Wagemans
Waardering
10,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Stranden
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

6-1-2014 Een uitstekende bestemming om te overwinteren! Altea Hills doet Beverly Hills achtig aan. Luxe dus. Schoon. Mooie verlichting. Prachtige exotische vegetatie.

De stranden liggen verspreid langs de kust. Wij zijn weinig aan zee geweest, omdat wij er in december waren. Het weer was zonnig en warm, maar het zeewater was net te koud om te zwemmen. Wel heerlijk op het terras gezeten en langs zee gewandeld. Kan daar goed.

Wij waren vooral verbaasd over de hoge kwaliteit van sommige restaurants. Echt top!

Vooral het binnenland bleek een verassing qua natuurschoon. Binnen een paar minuten was je vanuit Altea Hills aan de levendige kust in de complete stilte van het platteland met zijn vele sinaasappel boomgaarden en weidse vergezichten.

Best of both worlds.

met vrienden, Nov. 2013
"Rustieke omgeving"vertalen
Pieter
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
7,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
7,0

2-12-2013 Mooie natuur aan de rand van de Sierra Nevada

met partner, Sept. 2013
"Super plek!"vertalen
DvB
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

8-2-2014 Ga eens eten in Albir aan het strand bij een echt Spaans terras.

met vrienden, Aug. 2013
"Prima dorpje"vertalen
Hanna
Waardering
8,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Stranden
1,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
7,0

31-10-2013 Altea is wel een leuk dorpje maar het heeft weinig te bieden.
Als je van grindstranden houdt s het prima maar wel lastig om te parkeren.

met oudere kinderen, Aug. 2013
"Leuk dorp"vertalen
Cleton
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
9,0
Omgeving
8,0
Stranden
3,0
Sfeer
9,0

21-8-2013 het oude standje en boulevard zijn leuk voor wat eten of drinken.
Oude stadje is in de avond erg leuk te bezoeken.
Stand altea zelf is kiezel strand, maar binnen max 20 minuten sta je aan het zandstrand van Calpe of Benidorm.

met partner, Juni 2013
"Nooit meer hier naar toe."vertalen
i. de jager
Waardering
5,0
Uitgaansleven
5,0
Omgeving
8,0
Stranden
6,0
Sfeer
2,0

13-6-2013 Wij zijn in het oude centrum een kijkje gaan nemen, viel erg tegen.
De volgende dag naar de boulevard, een heel eind gelopen, totaal geen sfeer, nee nooit weer.

met partner, Juni 2013
"Altea, geweldige stad!"vertalen
tirihekking
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Stranden
8,0
Sfeer
9,0

6-8-2013 Een echt oude binnenstad, met veel eet-restaurantjes. Enig.
In de zomer leuke Spaanse muziek op de terrassen. Er zijn altijd prachtige voorstellingen te zien in het muziektheater "Palau". Daarnaast mooie winkels in Altea. En...niet te vergeten het binnenland, door Altea la Vella, langs het mooie Santa Clara, door de dorpen de bergen in, naar b.v. Taberna. Schitterende berg-rit, hele goede wegen.

met partner, Apr. 2013
"Sfeervolle plek om te struinen"vertalen
hans roodenburg
Waardering
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0

19-4-2013 Schilderachtig oud centrum met mooie uitzichtpunten en nauwe straatjes. Moet je even gaan bekijken als je in de buurt bent. Wel attentie voor de excursies vanuit de kustplaatsen. Scoort als gevolg van in het hoogseizoen waarschijnlijk lager.

met partner, Mrt. 2013
"Mooi, gezellig stadje"vertalen
Lydia Claessen
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
9,0
Omgeving
10,0
Stranden
8,0
Sfeer
9,0

4-5-2013 Vooral het oude centrum op de heuvel is erg gezellig.

met partner, 2012
"Altea een plaats met cultuur en sfeer"vertalen
heer Westdijk
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
7,0
Sfeer
8,0

28-11-2012 Voor ieder is er wat te doen gezellige boulevard een mooi en oud dorp met de beroemde kerk met blauwe koepel kunst winkels en ateliers restaurants
golfbanen in de nabijheid watersport zeilen snorkelen waterscooters,mooie bergtochten te maken in de omgeving.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Wat ga jij doen met Pasen?