Beoordelingen Altea / Altea la Vieja

Waardering
8,4
Uitgaansleven
7,4
Cultuur
7,6
Omgeving
8,5
Stranden
6,8
Sfeer
8,3
Zorg voor natuur
7,9
Het weer

23  °C

1 november 2014

Altea / Altea la Vieja
8,4
72 beoordelingen
Beoordelingen Altea / Altea la Vieja

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Altea / Altea la Vieja. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Altea / Altea la Vieja. Ben je zelf op vakantie geweest naar Altea / Altea la Vieja? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Altea / Altea la Vieja scoort een 8,4 uit 10, op basis van 72 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 7 Appartementen, 9 Hotels, 9 Vakantiehuizen, 5 , 1 Bungalow en 12 Villas in Altea / Altea la Vieja. Op Zoover vind je bovendien 166 vakantiefoto's van Altea / Altea la Vieja. Je kunt 2 video's van Altea / Altea la Vieja bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Altea / Altea la Vieja. Bekijk ook andere accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Valencia (Costa Blanca,Costa de Azahar).
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 volgende

69 beoordelingen over Altea / Altea la Vieja

8,4
72 beoordelingen
Waardering
8,4
Uitgaansleven
7,4
Cultuur
7,7
Omgeving
8,5
Stranden
6,9
Sfeer
8,3
Zorg voor natuur
8,1
Toon score en beoordelingen van:
Met partner, Sept. 2014
"Prachtige natuur"vertalen
joke withoud
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Stranden
6,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
7,0

10-10-2014 de krekels zorgend 's avonds voor muziek

Met partner, Juni 2014
"Fantastiche natuur"vertalen
Gwendy Gielen-Sturm...
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

11-07-2014 Mooi gelegen, fantastisch natuur, kort bij diverse mooie dorpen en steden.

Met partner, Mei 2014
"Pittoresk dorpje!"vertalen
Marijke Westra
Waardering
9,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
8,0

15-06-2014 Altea is een prachtig klein stadje gelegen aan ze op een heuvel. Door de smalle witte straatjes loop je zo naar het dorpsplein met kerk en terrasjes. Mooie uitzichten over zee!

Met partner, Mei 2014
"Leuke plaats."vertalen
Alice Schreur
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
8,0
Sfeer
9,0

08-06-2014 Leuk om er heen te gaan hapje te eten aan de boulevard ( niet te duur) en in het oude stadje te wandelen en terrasje te nemen.

Met vrienden, Mei 2014
"Leuke plaats aan de middellandse zee."vertalen
Fam. Olieboot
Waardering
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Stranden
7,0
Sfeer
8,0

01-07-2014 Altea is een leuke plaats met behoorlijk wat Nederlandse vakantiegangers en inwoners, er is een mooie haven en meer dan voldoende restaurants. de bergen en de zee zorgen voor een prettige combinatie.

Met oudere kinderen, Dec. 2013
"Alles is er!"vertalen
Frans Wagemans
Waardering
10,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Stranden
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

06-01-2014 Een uitstekende bestemming om te overwinteren! Altea Hills doet Beverly Hills achtig aan. Luxe dus. Schoon. Mooie verlichting. Prachtige exotische vegetatie.

De stranden liggen verspreid langs de kust. Wij zijn weinig aan zee geweest, omdat wij er in december waren. Het weer was zonnig en warm, maar het zeewater was net te koud om te zwemmen. Wel heerlijk op het terras gezeten en langs zee gewandeld. Kan daar goed.

Wij waren vooral verbaasd over de hoge kwaliteit van sommige restaurants. Echt top!

Vooral het binnenland bleek een verassing qua natuurschoon. Binnen een paar minuten was je vanuit Altea Hills aan de levendige kust in de complete stilte van het platteland met zijn vele sinaasappel boomgaarden en weidse vergezichten.

Best of both worlds.

Met vrienden, Nov. 2013
"Rustieke omgeving"vertalen
Pieter
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
7,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
7,0

02-12-2013 Mooie natuur aan de rand van de Sierra Nevada

Met partner, Sept. 2013
"Super plek!"vertalen
DvB
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

08-02-2014 Ga eens eten in Albir aan het strand bij een echt Spaans terras.

Met vrienden, Aug. 2013
"Prima dorpje"vertalen
Hanna
Waardering
8,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Stranden
1,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
7,0

31-10-2013 Altea is wel een leuk dorpje maar het heeft weinig te bieden.
Als je van grindstranden houdt s het prima maar wel lastig om te parkeren.

Met oudere kinderen, Aug. 2013
"Leuk dorp"vertalen
Cleton
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
9,0
Omgeving
8,0
Stranden
3,0
Sfeer
9,0

21-08-2013 het oude standje en boulevard zijn leuk voor wat eten of drinken.
Oude stadje is in de avond erg leuk te bezoeken.
Stand altea zelf is kiezel strand, maar binnen max 20 minuten sta je aan het zandstrand van Calpe of Benidorm.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Winterzon

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Hoeveel geef jij uit tijdens een bezoek aan een kerstmarkt?