Beoordelingen Villa Casa Simona****

20 juni 2013

Casa Simona****
Beoordelingen Villa Casa Simona****
Albir
Overweeg je om een verblijf te boeken in Villa Casa Simona**** in Albir, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Villa Casa Simona**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Villa Casa Simona scoort een 9,2 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Villa Casa Simona**** in Albir, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Villa Casa Simona****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Villa Casa Simona**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Villa Casa Simona**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Valencia (Costa Blanca,Costa de Azahar). Vergelijk Villa Casa Simona**** met andere accommodaties in Albir.

8 beoordelingen over Casa Simona****

met partner, Feb. 2011
"Dit is een super plek"
Ans
26-4-2011 Hier kan je een fantastische vakantie doorbrengen. Albir heedft veel restaurantjes en terresjes waar je voor betrekkelijk weinig geld goec kunt eten en ook op de terrasjes is de prijs erg schappelijk.

met een groep, Mei 2010
"Heerlijke villa, prima atmosfeer"
Ben Willems
31-5-2010 We hebben half mei 2010 hier een week doorgebracht. Wij dat zijn Margriet en Ben, met hun 3 zonen, 2 schoondochters en 3 kleinzonen.
Het was prima weer, het zwembad was verwarmd, dit was niet alleen voor ons prima, maar ook de kleintjes hebben daardoor nog meer kunnen genieten.
Het huis is echt geweldig, er is genoeg plek waar we ons met z´n tienen tegelijk konden ophouden. Daarnaast biedt het huis genoeg privacy )2 appartementen, je voelt je hier meteen thuis. De buitenbar is een plek, waar we menig uurtje hebben doorgebracht. De heer Peter van Galen, heette ons welkom en gaf ons de nodige tips. Ook de nazorg die verleend werd, doordat iemand van ons een koffer vergeten was, was zeer klantvriendelijk. Chappeau!!

Jacqueline van der ...
6-8-2007 Doordat Casa Simona 3 verschillende appartementen heeft bied het een ruime vakantie mogelijkheden voor families, groepen of echtparen. De faciliteiten in en rond het huis zijn goed en ruim voldoende. De rustige ligging van het huis is gunstig voor winkels, strand en andere uitgaans mogelijkheden.

Monique Bijnen
2-8-2007 Het huis heeft een uitstekende ligging, dicht bij het dorpje Albir en ook uitstekend gelegen om de leuke andere dorpjes(zoals Altea) te bekijken. Het huis is zeer geschikt voor grote groepen, veel kamers en badkamers, en toch mogelijk om een gevoel van "privacy" te creeren.

Het huis is van alle gemakken voorzien, en alle basis zaken (servies, bestek) is meer dan uitgebreide aanwezig.

Alexandra van Gardi...
1-8-2007 Een heerlijke villa om met een groep vrienden of met familie door te brengen.
Werkelijk alles is in dit huis aanwezig. Heerlijk zwembad, mooie Spaanse buitenkeuken, geweldige buitenbar. En voor de sportieve mensen kan er tevens gegolfd worden. Er is zelfs een atelier. Als je toch iets wilt ondernemen, alles zeer dicht in de buurt, zoals Calpe, Althea, Benidorm etc.
Ik ben er nu 2 maal geweest. Dit is echt een droomhuis.

van neerbos
1-8-2007 Al diverse keren Villa Casa Simona bezocht, de algemene indruk is een heerlijk groot huis, mooi zwembad en tuin met diverse mogelijkheden. Zeer geschikt voor meerdere personen. Voor een langer verblijf is er ook genoeg te doen. Wij hebben diverse marktjes bezocht, gegolft, maar ook een keer een boot gehuurd en langs de kust gevaren.

Bettina Rocholl
1-8-2007 Al meerdere keren geweest en we hopen nog vaak terug te komen! Het huis en het zwembad zijn fantastisch. Alles is in perfecte staat en de tuin wordt supergoed onderhouden. Het grootste probleem is dat de omgeving ook zo mooi is en dat het moeilijk is om keuzes te maken.. Lekker bij het huis blijven, in het zonnetje, muziekje aan in de geweldige bar die perfect tussen het huis en het zwembad ligt, 's avonds de mega BBQ aan en genieten.. Of de buurt verkennen. Er zijn veel leuke plaatsjes in de buurt (met leuke winkels..!). Het plaatsje Altea ligt op een paar km afstand en is super romantischisch. Het is heerlijk daar uit eten te gaan en/of een terrasje te pakken. Benidorm ligt ook vlakbij. Niets voor mij, maar als je de drukte in zou willen, ben je er in een kwartiertje. Wat mij betreft een absolute aanrader voor iedereen! (zolang er voor ons nog minimaal een week per jaar overblijft!).

Familie
Lucy
31-7-2007 We zijn met de hele familie een week naar Casa Simona geweest. We hebben het terrein haast niet verlaten. Een aantal keren zijn we naar een restaurant geweest en we hebben het pretpark Terra Mitica bezocht. Het enige nadeel was dat we veel te kort zijn geweest. We komen zeker nog een keertje terug. Het huis is fantastisch, de huismeester super behulpzaam en de omgeving moeten we eerlijk gezegd nog beter leren kennen. Met andere woorden: een absolute aanrader. Lucy

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?