Hotel Riu Buena Vista (vh. Dunas Paraiso)**** in Playa Paraíso Spanje beoordelingen 8.2 | Zoover

Beoordelingen Hotel Riu Buena Vista (vh. Dunas Paraiso)****

Hotel Riu Buena Vista (vh. Dunas Paraiso)**** Playa Paraíso

Beoordelingen Hotel Riu Buena Vista (vh. Dunas Paraiso)****

Calle Hornos, S/N 35, 38678, Playa Paraíso
Hotel Riu Buena Vista (vh. Dunas Paraiso) scoort een 8,2 uit 10, op basis van 501 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Riu Buena Vista (vh. Dunas Paraiso)****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Riu Buena Vista (vh. Dunas Paraiso)**** in Playa Paraíso, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 281 vakantiefoto's van Hotel Riu Buena Vista (vh. Dunas Paraiso)**** vinden. Je kunt 5 video's van Hotel Riu Buena Vista (vh. Dunas Paraiso)**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tenerife. Vergelijk Hotel Riu Buena Vista (vh. Dunas Paraiso)**** met andere accommodaties in Playa Paraíso.

463 beoordelingen over Riu Buena Vista (vh. Dunas Paraiso)****

met een groep, Apr. 2012
"SUPER VAKANTIE!!!!!!!!!!!"
Fam. Kasander
13-5-2012 10 Dagen verbleven in 2 vakantie villa's. Geweldig hotel, prima eten, heel vriendelijk personeel. Alleen de dames in de shops in het hotel hebben er niet zo'n zin in. Zijn niet vriendelijk als je geholpen wordt. We hebben het prima naar ons zin gehad en komen zeker nog eens terug. De zingende ober is SUPER.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Erg goed hotel!"
Desire
3-5-2012 Heerlijk hotel! Het eten was erg goed en alle personeel erg vriendelijk. Hieronder staat iets over Noren, ik heb er niet 1 gezien....

Minpuntjes: erg harde bedden, klein kinderbad, en klein vies strand

met partner, Apr. 2012
"Aanrader voor een weekje"
José
19-4-2012 Het hotel prima,wel groot, maar schoon, eten héél goed (dat er mensen zijn die daarover klagen, niet te geloven) Vriendelijk personeel, stuk voor stuk. Slechts één nadeel, geen goed strand (m.u.v. klein strandje waar veel hondenpoep ligt) Jammer!! En er zijn nauwelijks winkels in de buurt.
Verder prima!!!! voor een weekje

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Goed hotel"
Htandre
8-5-2012 Goed hotel met goede prijs kwaliteit verhouding.
Champagne bij alle maaltijden (ook ontbijt).
Geen Russen, wel Polen, Britten en Duitsers geen overlast van andere gasten

met partner, Apr. 2012
"Schoolreisje"
J.C. Paap
14-4-2012 De Noorse organisatie Blue Village heeft het park overgenomen voor de noorse kinderen en ouders (subsidie 1 miljoen Euro).
Daartoe moet alles wijken en onstaan daardoor onhygiënische toestanden en gevaarlijke situaties.
Volledig Riu onwaardig.,
Klachten hierover bij onmachtig personeel leiden tot niets.

met partner, Mrt. 2012
"Geweldig"
h.schuld
29-3-2012 een geweldig hotel wij zijn er voor de tweede keer geweest,en is zeker voor herhaling----

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Voor de 8ste keer HEERLIJK!"
M. Derksen
17-4-2012 In februari voor de 8ste keer geweest en wederom genoten! Jammer dat er nu 2 animatieteams tegen elkaar in werken (RIU en Blue Village), maar het Riu-team doet er alles aan om je thuis te laten voelen, zonder dat het opdringerig wordt. De vele Scandinavische gasten die langzamerhand het hotel overnemen zijn op zich heel rustig, je hebt er geen last van zoals bijv. bij de Russen! Het meeste personeel (inclusief de zingende ober) zien we elk jaar weer terug en ze herkennen je ook. Het is een en al vriendelijkheid en dat zonder fooien (gezien de AI-formule. We kregen wat mindere villa maar dit werd, zodra het kon, naar volle tevredenheid opgelost. Eten en drinken prima, de rondleiding door het hotel was ook heel boeiend. Verder is een tripje naar shoppingcenter Santiago (III/IV) aan te raden, ca. Eur. 15,-- per taxi, leuke en mooie winkels

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Top hotel voor een lekkere vakantie"
Jan
4-3-2012 Hotel ziet er zeer goed uit. Personeel is bijzonder vriendelijk! Altijd een glimlach en een goede dag.

We zijn hier een week geweest. Eten is erg goed en gevarieerd. Gratis handdoeken voor aan het zwembad. Iedere dag omwisselen mogelijk.

Goede entertainment met leuke shows en zeker ook voor kinderen. In de middag live optredens bij het zwembad met uitzicht over de zee.

Goede wijn en heerlijke champagne allemaal all inclusive. Lekkere terrassen en verschillende restaurants.

Kamers zijn schoon en zien er goed uit.
We gaan volgens jaar zeker weer!

met jonge kinderen, Nov. 2011
"Zeer goed hotel"
wouter
18-11-2011 zeer goed hotel,proper mooie zwembaden eten zeer lekker, behulpzaam personeel. enig nadeel de ligging maar dat weet je van te voren maar voor kinderen met gezin zeker doen

met partner, Nov. 2011
"Hotel voor jonge mensen met kinderen."
Leo
30-11-2011 Wij waren voor de 4 de maal in dit hotel, alles was weer goed, zowel eten, drank en de service.

Er was veel veranderd tegen vorig jaar . Zeer veel kinderen van Zweden, Finland en Denemarken. Ik heb ze niet geteld maar zeker 2 a 300 kinderen onder de 7 jaar. Bleu Village animatie team.

Laat de kinderen daar maar spelen wij zoeken wel andere horizonten.

Leo & Mia Goyvaerts