Hotel Spring Vulcano**** in Playa de las Américas Spanje beoordelingen 9.2 | Zoover

Beoordelingen Hotel Spring Vulcano****

Spring Hotel Vulcano****

Beoordelingen Hotel Spring Vulcano****

Antonio Domínguez Alfonso, 8, 38660, Playa de las Américas
Hotel Spring Vulcano scoort een 9,2 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Spring Vulcano****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Spring Vulcano**** in Playa de las Américas, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 23 vakantiefoto's van Hotel Spring Vulcano**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tenerife. Vergelijk Hotel Spring Vulcano**** met andere accommodaties in Playa de las Américas.

19 beoordelingen over Spring Vulcano****

met vrienden, 2012
"Zou zo weer gaan"
Eltjo,Gerry,Jan,mar...
23-4-2012 Heel goed hotel, vooral als je slecht ter been bent, maar voor anderen ook. Eten, kamers, verzorging heel goed.
Behalve aankomst, wij kwamen om 8uur s'morgens aan en konden geen ontbijt krijgen, zat er niet bij in voor de eerste dag.
Dat was een heel groot minpunt, nog nooit meegemaakt in alle hotels waar wij geweest zijn op Tenerife. Moesten tot half 2 wachten tot de kamers klaar waren.
Prachtige boulevard waar je heel lang langs de kust kan lopen zonder opstakels.
Zou er zo weer naar toe gaan.

met vrienden, Jan. 2012
"Geweldig goed Hotel"
Wolters
28-1-2012 Hebben een fantastische vacantie gehad in Hotel Vulcano.
Mooie kamer,met vriendelijk personeel.
Eten was zeer goed .
Gaan er zeker nog eens terug.
Geweldig Hotel.

"Prima vakantie"
stel van begin 30
31-7-2011 Net een weekje verbleven in hotel Vulcano. Het eten is echt prima, ruime keus. Strand en winkelcentrum redelijk dicht bij. Het is echt een rustig hotel, voornamelijk gericht op wat "oudere" mensen. Het entertainment is hier ook op gericht. Voor jongere mensen is het entertainment niet echt geschikt. Het hotel is toch wel een beetje gehorig maar dat zie je veel vaker in hotels. Voor ons een prima verblijf geweest omdat we een rustig hotel zochten. Wel relatief weinig Nederlanders aanwezig omdat het hotel niet bij Nederlandse touroperators is aangesloten.

"Super hotel"
Rita
16-8-2011 Heel fijne vakantie gehad in Hotel Vulcano.
Zeer lekker eten en zeer veel keuze, wie hier niet voldaan van tafel gaat, blijft beter thuis.
Nette kamers, enige minpuntje, zeer veel lawaai van buitenaf, daar kan het hotel niks aan doen hé, maar oordopjes doen wonderen.
Zeer geschikt voor mensen in een rolstoel.
Wij komen er zeker nog terug

"Fantastische plek!"
Vera Penders
25-6-2011 Aanrader! Ook zeerr geschikt als rolstoelgebruiker.

met partner, Feb. 2011
"Heerlijk genieten!!!!!!!!!!! Zou zo weer gaan!!!"
Ellen Jansen
3-3-2011 Wat een geweldig hotel!!! Ik ben net 2 dagen terug...heerlijk!! Had voor een ander hotel geboekt...maar kreeg Vulcano als alternatief...heb al veel hotels meegemaakt...maar dit is superrrr!! Eten is echt goed...vooral het ontbijt..je kunt je niets bedenken wat ze niet hebben...Krijg er nu alweer honger van. Superaardig personeel...altijd even vriendelijk!!! Ik kan absoluut geen minpuntje bedenken...zelfs de kapster was goed en voor weinig geld.. Er zijn van voor 90% Engelsen, vooral ouderen,wel gezellig.

met partner, Feb. 2010
"Aangenaam hotel met vriendelijk personeel"
nico van den broek
24-2-2010 Eindelijk een hotel waar alles goed is, geen enkel negatief punt te vinden.
Gewoon een plek om te zijn met overwegend oudere gasten.
Deze gasten zijn overwegend Engels en bijzonder prettig in omgang.

alleenreizend
"Ga zeker nog eens terug"
Peter Wolter
23-11-2009 Uitstekend eten ,veel variatie. Goede animatie.Hotel werd goed schoongehouden. Vrij rustig gelegen op loopafstand van strand ,winkeltjes en uitgaansgelegenheden. Zal er zeker nog eens naar toe gaan!

met partner, Mrt. 2009
"Heel fijn hotel!"
e smolders
14-3-2009 We hebben een heel fijne tijd gehad in dit hotel. De service is prima (op de dag van ons 25 jarig huwelijk stond er een fles champagne op onze kamer! hostess had dit "verklapt".)
Het ontbijt- en dinerbuffet zijn zeer uitgebreid, goed en afwisselend.
Ook is het hotel zeer goed toegankelijk voor mindervaliden en hulpmiddelen zijn op Tenerife heel goed te huren!

met partner, Dec. 2008
"Hotel met zeer goede centrale ligging."
Karl en Magda
23-1-2009 Erg positief zijn de zeer centrale ligging en de goede keuken. Het hotel heeft wel minder uitstraling dan het Arona Gran Hotel van dezelfde Spring-keten. Wij hadden een kamer gericht naar het zuiden en dus de ganse dag zon. Deze kamer was echter tamelijk klein (geen plaats voor een salontafeltje). Voor de "Kerstmaaltijd" en de "Nieuwjaarsmaaltijd" betaalden wij een supplement van € 405,00. Onze verwachtingen waren dan ook hoog gespannen. Onze ontgoocheling was des te groter : een wat uitgebreider buffet en daarbij een fles cava en dat was het. Als we teruggaan, dan zeker niet in de eindejaarsperiode.