Hotel Spring Bitácora**** in Playa de las Américas Spanje beoordelingen 8.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Spring Bitácora****

31 mei 2012

Spring Hotel Bitácora****

Beoordelingen Hotel Spring Bitácora****

California 1, 38660, Playa de las Américas
Hotel Spring Bitácora scoort een 8,8 uit 10, op basis van 40 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Spring Bitácora****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Spring Bitácora**** in Playa de las Américas, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 27 vakantiefoto's van Hotel Spring Bitácora**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Spring Bitácora**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tenerife. Vergelijk Hotel Spring Bitácora**** met andere accommodaties in Playa de las Américas.

37 beoordelingen over Spring Bitácora****

met partner, Jan. 2012
"Zijn geld dubbel en dik waard"
callaert-janssens
1-2-2012 wij brachten reeds verschillende vakanties in hotel bitacora door en we hebben het ons
nog nooit beklaagd

"Zeer goed Hotel met fantastische service"
J.P.Grijmans
7-10-2011 Prachtig Hotel met zeer goede service.een enorme dagelijkse variatie van eten(dagelijks verschillende vis en vlees gerechten).De avond shows waren van goede kwaliteit en beginnen dagelijks om 21.45hrs.De kamers met zwembad zicht( Superior kamers zijn zeer ruim maar moeten nodig vernieuwd worden)Wij waren er nu voor de derde keer en zijn super tevreden over dit
hotel.De spring keten hotels zijn onze favoriet.Wij waren al in Arona/Vulcano/ en nu al 3 keer in bitacora.

met partner, Feb. 2011
"Goed hotel"
Marcel
21-2-2011 Fijn hotel met een goede service.
+ Fijne grote kamer.
+ Alles is schoon.
+ Geweldig eten
+ Goede ligging.
+ service gericht personeel en dan met name de spaanse dame achter de receptie die ook Nederlands spreekt.
+ Nette gasten, veel Engelse mensen met fatsoen.

- Geen kamer aan de voorkant nemen. (elke morgen om 7.00 bussen onder je raam, afvalstort containers en schreeuwende werknemers)
- Allinclusief (Veel opgewarmd eten) bij zwembadbar is matig alles op plastic bordjes, bekers en bestek zijn ook van plastic.
- Je hebt het gevoel dat je in een bejaardenhuis bent, zoveel bejaarden.
- Oude uitstraling van de kamers.
- Omgeving barst het van de goedkope Engelse eettentjes.
Als je lekker wilt zitten en eten kun je terecht bij de Monkey Bar.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Al Jaren een topper!"
fam pieterse
7-8-2010 Wij komen hier al jaren!
alles is perfect
eten is heerlijk elke dag wat anders
kinderen worden de hele dag bezig gehouden,
heerlijk zwembad
schone kamers
kortom beste hotel van tenerife!
wij komen zeker weer terug!

met oudere kinderen, Juli 2010
"Hier komen we zeker nog eens terug"
Jurgen
7-10-2010 Ietwat verouderde inrichting (jaren 70) maar kraakproper. Ook de kamers zijn relatief klein en vooral de badkamer is wel aan renovatie toe.
Maar voor de rest is het hotel tip-top : supervriendelijk, netjes, heerlijk uitgebreid en afwisselend eten, ... .
De rand-activiteiten (minigolf, basket-ring, biljart enz...) zijn echt volledig vervallen -> stellen niks voor en eigenlijk schandalig. Hier ook wat vernieuwing en men krijgt een prachtig hotel.
Al bij al zeer leuke vakantie gehad met heerlijk eten =)

met jonge kinderen
"Mooi weer gehad in mei"
leen
20-5-2010 We waren er buiten het seizoen en de gemiddelde leeftijd van de bezoekers was 70jaar.je krijgt wat je betaald, oude kamers, jammer dat je buiten niet kan eten. Groot pluspunt dat 1 zwembad is verwarmd, jammer dat het niet het kinderbad is en ook niet het zwembad met glijbaan, deze was nooit gebruikt en het kinderbad leeg. Kindjes moet je dus steeds goed in de gaten houden in het zwembad van 1.40m diep. In het speeldorp zijn ze heel streng, vanaf 5 jaar in het grootste ballenbad. animatieteam was niet echt enthousiast bij het meedansen met de minidico. Apart kinderbuffet is een troef. Ligging is goed.

"Goed hotel met een goede prijs-kwaliteitvehrouding"
sylvia en Roger
13-1-2010 wij zijn hier in de eerste week van januari geweest. Eten is perfect veel variatie en goed van smaak. Genoeg plaats aan zwembad en pluspunt dat 1 zwembad verwarmd is. Kamers zijn ruim maar iets verouderd (kapotte kranen en meubilair). Kamers aan zwembadzijde hebben mooi uitzicht. Goede service dat je op de dag van vertrek na het uitchecken nog op een andere kamer kunt douchen. 80% engelse gasten. Ligging is goed heel centraal.

met partner, Jan. 2010
"Geweldige Service"
Mia en Jan
26-1-2010 Wij zijn nu in de 3 spring hotels geweest te weten Bitacora/Vulcano/Arona in los cristianos.Allen drie de hotels zijn super.Vulcano is het nieuwste,bitacora is wel aan vernieuwing toe maar de kamers zijn super ruim met alles er op en eraan.Maar de ligging van beide hotels is echt midden in playa de las Americas en een paar min. van de zee boelevard waar je fantastische kunt lopen en eventueel fietsen.De service en avond shows zijn zeer goed.Wij hebben maar EEN dag gehaktballetjes gezien en verder dagelijks verschillende vlees en vis soorten.Wij gaan zeer zeker terug naar Bitacora of Vulcano.Wij waren daar van 9 jan.t/m23jan en het was echt tussen de 24 en 28 graden en dagelijks volop ZON.

met partner, Okt. 2009
"Uitstekend hotel, jammer van de maaltijden"
N. Verbanck
1-12-2009 Ligging = zeer goed gelegen.
Zeer vriendelijk personeel en zeer hulpvaardig. Terrasdeur sloot niet = binnen het uur hersteld. WC loopt door =binnen het uur hersteld.
Kamers en badkamer heel ruim, geen tapijt. Wel verouderd meubilair doch zeer functioneel.
Ijskast ter beschikking op de kamer.
Safe = bijbetalen 12 euro per 8d. Dafe is zeer groot (50x30x30 cm).
Kindvriendelij hotel.
Echter maaltijden ondermaats voor 4sterren hotel. Steeds zelfde schotels. En om gehaktballen in tomatensaus te eten moet ik niet naar een 4sterren hotel !
We zijn een avond gaan eten in het hotel Vulcano (= van dezelfde groep als Bitacora). Avondmaaltijd in Vulcano was beter dan in Bitacora.
We haddn meer verwacht van het hotel gezien de zeer hoge score op zoover en de redelijk hoge prijs.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Fantastische hotel"
fam rijgersberg
24-10-2009 na 12 jaar weer terug geweest ,het was toen al een fantastische hotel,
Het is alleen maar beter geworden.kinderen worden hele dag bezig gehouden.
het eten is heerlijk veel variatie.
heb met mijn vrouw en kind 15 heerlijke dagen gehad

komende vakantie ga ik hier weer terug,kijk er nu al naar uit