Beoordelingen Hotel Sol Tenerife****

25 mei 2013

Sol Tenerife****
Beoordelingen Hotel Sol Tenerife****
Avenida Rafael Puig Lliviana S/N, E-38640, Playa de las Américas
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Sol Tenerife**** in Playa de las Américas, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Sol Tenerife**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Sol Tenerife scoort een 6,7 uit 10, op basis van 193 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Sol Tenerife**** in Playa de las Américas, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Sol Tenerife****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Sol Tenerife**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 117 vakantiefoto's van Hotel Sol Tenerife**** vinden. Je kunt 4 video's van Hotel Sol Tenerife**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tenerife. Vergelijk Hotel Sol Tenerife**** met andere accommodaties in Playa de las Américas.

165 beoordelingen over Sol Tenerife****

6,5
met partner, Mrt. 2013
"Goede locatie, wel wat lawaai van buiten"
Jesper Zwerink
6-4-2013 Sol Tenerife is een redelijk hotel direct aan de levendige boulevard en het uitgaansgebied. Hier hoor je 's nachts wel wat van, maar niet om wakker van te liggen. Wellicht is dat in het hoogseizoen wel anders. We hadden alleen ontbijt en die was prima, genoeg keuze. Het hotel is wat verouderd maar ze zijn op dit moment bepaalde delen aan het verbouwen / vernieuwen.

met vrienden, Okt. 2012
"Leuk Hotel"
carla lodder
28-10-2012 Wat kunnen mensen toch zeuren dat dit een slecht hotel is
Voor 1 week en dan voor dat geld . prima service vriendelijk personeel en elke dag lekker eten ja soms een beetje lauw maar als je om 7 uur gaat eten perfect, zelfs de bedden werden nog een keer verschoond en dat voor 1 week , ik vraag me af die mensen die het hotel helemaal afbranden hoe die thuis leven . prachtige ligging. helemaal perfect voor 1 week .

met vrienden, Aug. 2012
"Leuk!"
Gloria
26-2-2013 Leuk hotel vlak aan de zee, heel veel zaken in de buurt

met partner, Mei 2012
"'Fantastische plek!' of 'Dit nooit meer.'"
k_kerremans
27-2-2013 Mooi hotel vlak bij het strand aan de boulevard. Heel gezellig met veel restaurantjes en barretjes. Heel leuk s.avonds met live muziek

met partner, Jan. 2012
"Fijne vakantie gehad"
Johan
17-1-2012 Hele fijne vakantie gehad in dit hotel. Hadden wel het geluk om een hele mooie rustige kamer te krijgen, met bijna frontaal zeezicht. Geen geluidshinder dus, enkel het ruisen van de oceaan, heerlijk!
Kamer was trouwens mooi en proper, met gratis koelkast.
Personeel vriendelijk en behulpzaam.
Eten was goed, afwisselend en voor elk wat wils.
Zullen waarschijnlijk nog wel eens terugkeren naar dit hotel.

met partner, 2011
"Leuk hotel"
DE WEGHE Marleen
30-12-2011 Prijs kwaliteit is dit een zzer goed hotel.
Eten is van degelijke kwalverteit maar soms koud, maar dit kun je oplossen door je eten eens in de microgolf te plaatsen.Mensen van de receptie en personeel héél vriendelijk.Je moet er wel rekening mee houden dat je kan last hebben van nachtlawaai.Ik zou het zeker en vast nog eens overdoen.Het weer was er herlijk tegen vorig jaar was het weer véél beter.

"Liever niet meer"
jan vandepitte
28-12-2011 Zijn net terug 20/12 -27/12.Eerste maal in dat hotel om te testen.Vandaar mijn titel " Liever niet meer" Wat stoort aan dit hotel: het leven tot in de vroege morgen ( maar we wisten dat en oortapjes helpen ) Het eten is van mindere kwaliteit en altijd hetzelfde.Wat mij het meest stoorde was de kledij in de eetzaal ( liever refter) ze kwamen zelfs in de avond eten in zwembroel, zelfs met kerstmis zelf.Direktie moet dringend lange broek verplichten.De prijs is natuurlijk zeer goedkoop, maar je ziet duidelijk welke mensen naar dat hotel gaan.Nooit wat gekleed, kortom hotel waar een beetje klassemensen nooit zullen gaan.

"Nooit meer"
verbeke rene
28-12-2011 mooi hotel,mooie kamers,eten is goed maar niet warm. veel nachtlawaai door de aanwezigheid van 2 discotheken op wandelafstand van het hotel. muziek non stop van 22.00h tot 6.00h s'morgens. de ligging is super direct aan het strand met wandelpaden voor wie graag wandelt.

met partner, Dec. 2011
"4 toegekende sterren is gewoon oplichting"
michel
18-12-2011 Mij is het een raadsel waarom dit hotel 4 sterren heeft. Interieur deed me denken aan mijn tijd in het pensionaat nu toch al 45 jaar geleden. Zelfs het onbijt was niet te doen en het diner was varkenseten. Buurt is onveilig, vooral aan noorderkant en je moet opletten vooral 's avonds en zelfs 's morgens vroeg voor ongewild contact met junks of dealers die onder invloed gevaarlijk kunnen reageren, ik ben 's morgens bij een vroege wandeling 2 maal moeten gaan lopen. En van ecologie hebben ze daar ook nog niet gehoord, volledige airco zit verstopt boven kleerkast en moet zichzelf koelen. Boven het vals plafond in badkamer zijn er geen tussenmuren met aangrenzende kamers zodat je gewoon kan meeluisteren wat de buren die dag beleefd hebben en ook de andere geluiden natuurlijk.

met vrienden, Nov. 2011
"Redelijk hotel voor de niet veel eisende reiziger "
een ervaren reizigs...
25-11-2011 Ontzettende leuke ligging, vanuit achterkant hotel loop je direkt de boulevard op, 2 min lopen naar strand. Winkels en restaurants om de hoek perfect! Ja er is geluid van bars en diskotheek avond/nacht maar na 2 dagen stoorde ik me er niet meer aan, wel oordoppen meenemen voor de nacht, daarom beste ligging kamer: Toren B ACHTERZIJDE, alternatief is Toren A zwembadzijde + zeezicht VOORIN. Kan schelen maar geluid hoor je sowieso. Eten prima,heb heerlijk gegeten er is ruim voldoende keus. Bedden: te hard tip: neem een topmatrasje mee ook weer opgelost. Kamers zijn eenvoudig maar super schoon,elke dag schoonmaak + handdoeken. Een hotel met ups en downs maar zeker te doen als je niet veeleisend bent en super centraal wilt zitten.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?