Appartement Parque Santiago IV*** in Playa de las Américas Spanje beoordelingen 8.6 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 13.229 bezoekers online
Home > Spanje > Tenerife > Playa de las Américas > Appartement Parque Santiago IV***

Beoordelingen Appartement Parque Santiago IV***

10 februari 2012

Uitzicht vanaf het balkon (inderdaad! ;) )

Appartement Parque Santiago IV scoort een 8,6 uit 10, op basis van 717 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Parque Santiago IV***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Parque Santiago IV*** in Playa de las Américas, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 436 vakantiefoto's van Appartement Parque Santiago IV*** vinden. Je kunt 1 video van Appartement Parque Santiago IV*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tenerife. Vergelijk Appartement Parque Santiago IV*** met andere accommodaties in Playa de las Américas.

710 beoordelingen over Parque Santiago IV***

met vrienden, Dec. 2011
Geweldige locatie, fijne vakantiebestemming.
Jack en Myriam
1-1-2012 Wij hebben 9 dagen genoten van dit "paradijs op aarde". Parque Santiago IV is een mooi, goed onderhouden appartementencomplex met alle voorzieningen: twee zoutwater zwembaden waarvan één verwarmd, mooie tuinen, een onlangs gerenoveerde ingang met uniek waterorgel (let op: de foto op Google Earth is nog van vóór die verbouwing). De winkels op de begane grond worden momenteel verbouwd maar daar heb je geen last van.
Het personeel is vriendelijk, de kamers zijn schoon, de bedden redelijk goed. We hebben (Nederlandse!) gasten gesproken die er al voor de zoveelste keer kwamen - niet alleen voor vakantie, maar ook als overwinteraars- en we begrijpen wel waarom. Het is er altijd lekker zonnig, soms een wolkje, maar nooit kouder dan 20 of warmer dan 30 graden.

met partner, 2011
Goed appartement!
Jaimie
22-12-2011 In Oktober in Parc Santiago 4 geweest. 1-kamer app was erg ruim en vooral erg schoon! We verbleven in de toren met uitzicht op de ingang. Ligging is perfect. Midden in Las Americas en even lopen en je bent in Los Christianos of Costa Adeje. Huurauto is aan te raden ipv dure excursies, overal zie ze huurautos rijden. Teide was super, Masca en Siam Park. Voldoende ligbedden aan het zwembad. Jammer dat er voor gasten die laat vertrekken geen extra ruimte of kamer was, tip: vraag of er een kamer is in ps3!

met partner, Dec. 2011
Een aanrader.
Corbeau
27-12-2011 Net terug en het erg naar ons zin gehad.
Het 2 kamer appartement was volgens mij net opgeknapt en zat strak in de verf.Alles was netjes en schoon.
We zaten op de 6e verdieping van het hoofdgebouw met een prachtig uitzicht op zee en de zwembaden.
Wel maakte de arico's van de onderliggende ruimte in de avond veel herrie.
Het parkeren van de huurauto gaf wel problemen daar in de straten overdag vrijwel geen parkeerplaats te vinden is.
Let wel op met het gebruik van kraanwater en oa ijsblokjes in de drankjes.
De restaurants nemen dit niet zo nauw.
Op de terugreis is mijn vrouw flink ziek geweest in het vliegtuig met mogelijke!!! oorzaak het drinkwater.

met vrienden, Dec. 2011
Super, ruim opgezet
Irma de Vos
17-12-2011 Ik heb veel gelezen op deze site om aan allerlei informatie te komen over dit appartement, en heb er aardig wat aan gehad. Dus voor de mensen die ook op zoek zijn is dit appartement echt een aanrader. Wij hadden in december een lastminute geboekt dus buiten het 'seizoen' en dat merk je wel. Het is wat rustiger en de gemiddelde leeftijd is 65+ Wij zaten in de toren op de 4e verdieping met zeezicht. De een-kamer appartement is groot genoeg voor met zijn 2e. Het complex ligt aan een lava strand maar als je zo'n 250 verder loopt op de boulevard heb je een gewoon zandstrand waar je op kan liggen. Verder ligt Santiago 4 lekker centraal, aan de straat van het centrum. Het centrum is lopend goed te doen. Van het vliegveld is het zo'n 15/20 minuten rijden.

met partner, Nov. 2011
Prima Complex
Ilse & Rob
3-1-2012 Keurig onderhouden app. complex. Wij verbleven in een 2 kamerapp. Living met open keukentje en groot balkon en apart toilet. Boven de slaapkamer (vide)met badkamer en toilet,ook is er een klein balkon. Alles was keurig schoon! Iedere dag schone handdoeken en schoonmaak.
Twee zwembaden waarvan 1 verwarmd, genoeg bedjes en parasols aanwezig. Vriendelijk personeel bij de poolbar, kleine maar smakelijke menukaart. Wifi bij de receptie en poolbar, prima verbinding en gratis.
Centrale ligging met heel veel winkeltjes, eethuisjes, sjieke restaurants en cafe's met live muziek op loopafstand.

met oudere kinderen
Het is niet meer zo als het is geweest.
Linda van Duist
1-11-2011 Net terug, wij komen hier al vele jaren met plezier, dat is er ook niet minder om, maar het is niet meer zo als het was, veel nationaliteiten, erg druk, het niet krijgen van het juiste appartement, word dan de volgende dag wel geregeld maar is niet prettig. Bij vertrek was er geen douche tot onze beschikking, dat is voor de eerste keer dat wij dit meemaken, geen goede zaak, jammer. Desalniettemin hadden wij een heerlijke vakantie.

met jonge kinderen, 2011
Voor herhaling vatbaar!
M.S.
29-10-2011 Wij hadden een 2 kamerappartement met zeezicht. In ons appartement zat een eerste verdieping. 2 Balkons, 1 met tafel en stoelen en 1 met 2 ligbedden. Goed vertoeven als je kind tussen de middag slaapt. Kamers werden elke dag schoongemaakt en voorzien van handdoeken. Erg handig is de weegschaal bij de receptie, waar je koffers kunt wegen voordat je weer moet vliegen. Zwembad werd elke dag schoongemaakt. Ligging van het complex is rustig. Blij dat we santiago 4 hebben gekozen, erg rustig. Echt een aanradar

met partner, Okt. 2011
Heerlijk appartementen
Nanda
6-11-2011 Mooie appartementen en zeer mooi zwembad. Gezellige poolbar. gelegen direct aan zee, maar zandstrand op ong. 300 meter en groter zandstrand op ong. 600 meter. Bij de ingang mooi gekleurd waterfontein met sávonds muziek. Wifi beneden bij de receptie en bij poolbar. Appartementen zijn zeer schoon. Personeel vriendelijk.

met jonge kinderen, Okt. 2011
Super
marij3
10-11-2011 Voor herhaling vatbaar! Prijs kwaliteit is erg goed en de ligging is heerlijk rustig.

met jonge kinderen, Okt. 2011
Geweldig!
tanja
23-10-2011 Het was echt geweldig!
Vriendelijke mensen die erg behulpzaam zijn. Met 2 gezinnen geweest en hadden om 2 kamers naast elkaar gevraagd. Dit lukte de eerste nacht niet maar we kregen de volgende dag een sleutel van een supermooie villa. We mochten er gaan kijken en beoordelen of we het mooi vonden......Het was erg mooi met direct uitzicht op zee en via achterkant direct aan het zwembad!!!Onze zoon was de laatste dag ziek en we moesten om 12.00 de villa verlaten ivm schoonmaak voor nieuwe gasten. (schoonmaakster zijn ook erg vriendelijk en zeer netjes) We kregen wel een andere kamer aangeboden zodat hij nog kon slapen....
Echt een TOP vakantie gehad! We komen zeker terug!!!

zakelijk (1)
met een groep (4)