Appartement Parque Santiago III*** in Playa de las Américas Spanje beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Appartement Parque Santiago III***

31 mei 2012

Appartement Parque Santiago III*** Playa de las Américas

Beoordelingen Appartement Parque Santiago III***

Avda. Litoral s/n, 38660, Playa de las Américas
Appartement Parque Santiago III scoort een 8,4 uit 10, op basis van 305 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Parque Santiago III***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Parque Santiago III*** in Playa de las Américas, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 199 vakantiefoto's van Appartement Parque Santiago III*** vinden. Je kunt 2 video's van Appartement Parque Santiago III*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tenerife. Vergelijk Appartement Parque Santiago III*** met andere accommodaties in Playa de las Américas.

297 beoordelingen over Parque Santiago III***

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Heel fijn hotel! Aanrader!"
C. Thijssen
23-5-2012 Boven verwachting. Wij vroegen een app. op de begane grond, en dat kregen we ook. De appartementen zijn ruim genoeg en we hadden een zeer mooi uitzicht op de tuin. Er is een fitnessruimte met prima apparatuur. Minpunt: de zwembaden waren koud! Ook de verwarmde was met 26 graden nog steeds te koud. Werd weinig gebruik van gemaakt. Kan aan periode liggen dat we zijn gegaan (mei). Pluspunt: wij hadden halfpension en bij restaurant Atlantico werd aan tafel a la carte geserveerd. Heel fijn, want nu ben je niet iedere keer van tafel richting het buffet, maar blijf je gezellig bij elkaar zitten. De kaart was prima en ruim voldoende voor de week dat wij er waren, met ook Spaanse gerechten. Zeer vriendelijk personeel, zowel schoonmaak, als receptie, als restaurant.

met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Het was echt een super vakantie"
debby
10-4-2012 wij zatten in parque santiago iii het was super daar mooie schonen kamers en iedere dag werd alles schoongemaakt heel vriendelijk we kregen zelfs nog een kamer om ons om te kleden toen we weer s;ávonds door de bus werden opgehaald om terug te vliegen voor de kinderen waren ze ook erg vriendelijk wioj komen hier zeker terug

met partner, Mrt. 2012
"Fantatisch"
fam_denhaan
4-4-2012 zeer goed appartement uitzicht zeer gevarieerdcentraal bij winkels restaurants en zeergrote suppermarkt {super} personeel prima prijs altijd te duur{haha}kamers keurig schoon

met partner, Dec. 2011
"Wat een ramp !!!!!"
André
26-12-2011 Wij snappen niet waarom iedereen hier zo enthousiast over is. Iedere dag is er muziek op straat en dat duurt tot 23:30. Voor die tijd kun je echt niet in slaap komen. Veel herrie door elkaar. Ps3 DOET HIER ZELF OOK AAN MEE met in de kelder/buiten een artiest. We hebben een andere kamer gevraagd maar die was er zogenaamd niet. Volgens ons zat het appartement echt niet vol. Appartement voldoet maar wij zullen hier nooit meer naar toe gaan.

met oudere kinderen, Nov. 2011
"Prima appartement"
fam boot
28-12-2011 santiago 3 ligt aan een levengige straat
wij zaten aan de binnenkant heerlijk rustig je hoort werkelijk niets.
zit je aan de straat kant dan kan ik die reactie van lawaai begrijpen
wij zaten eerst op de beganenegrond in de zijstraat,was niet tedoen
om 7 uur autos die kwamen lossen en laden ander appartement gevraagt en gekregen in de binnen kant. vraag altijd aan de binnenkant heb je een zeer rustige vakante!

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Geweldig complex"
Fam van den Broek
18-10-2011 Net terug van 10 heerlijke dagen in PS3, we zijn met 2 kleine kinderen en 4 volwassenen geweest. We hadden een appartement en een studio geboekt, maar we kwamen terecht in een villa met 3 slaapkamers en zeezicht, een leuke start dus. Het complex is voor kinderen helemaal geweldig met een apart kindergedeelte met toezicht door een badmeester. Ons zoontje van 4 is uitgegleden op de zwembadrand en haalde zijn kin open, die gehecht moest worden. Bij de receptie werd een taxi geregeld en alle ziekenhuiskosten incl. taxi is betaald door PS3. Niets dan lof voor het receptiepersoneel. Wij gaan zeker nog een keer terug.

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Super vakantie gehad"
collombon
16-10-2011 Alhoewel de vakantie minder goed begon, ze hadden ons met 2 kleine kindjes (onder de 2 jaar) op de 2e etage gezet (zonder lift) in een duplex appartement. Sjouwen was niet te doen en duplex ook niet echt veilig met zulke kleintjes. Wel prima appartement overigens als we geen kindjes hadden gehad. Gelukkig konden wij 1,5 dag later naar een begane grond appartement. Alles op 1 woonlaag met eigen tuintje met tuinset en ligbedden, helemaal super. Tuin van het hotel is prachtig verzorgt. Personeel vriendelijk en de receptie behulpzaam. Kamers zijn schoon. Geen fohn aanwezig, geen wifi op de kamer, wel bij de receptie. Kinderstoelen via de receptie geregeld (kostenloos). Sommige appartementen met oven, sommige met magnetron. Wel allemaal een kookplaat, koelkast etc.

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Geweldig voor kinderen"
Mir
21-9-2011 Net terug en hebben een geweldige week gehad.
De kinderen hebben zich er prima vermaakt op de glijbanen, echt super. Ook het zwembad was verwarmd en lekker water. Appartement prima en goed schoongemaakt.
Gran via supermarkt is erg duur.
Wij hebben een auto gehuurd voor 1 dag en hebben een rondrit gemaakt. Tevens zijn we naar de liddl gereden en hebben daar boodschappen gedaan.

"Heerlijke vakantie gehad!"
Fam. F
23-8-2011 Wij hebben een heerlijke vakantie gehad, super groot appartement met balkon( niet verwacht). Wij vonden het er erg schoon.
Voor de kids (9 & 11) is het heerlijk vertoeven met al die glijbanen en strand naast de deur.
Bedjes bij het zwembad en parasollen in overvloed. Bar bij het zwembad helaas erg traag en weinig animo voor (misschien ook te duur).
Reisleiding vonden wij erg commercieel geen info over goedkopere supermarkt, pin-automaat, apotheek ed. alleen over de parken werd verteld.
Winkel aan de overkant is erg duur maar een stukje lopen of met taxi naar de Mercadona is zeker de moeite waard.
Maar 3 keer een kakkerlak gezien.

"Helemaal super!"
wendy
21-2-2012 Wij zijn 3x naar Parque Santiago 3 geweest.
En echt helemaal niks te klagen!
- Prima ligging ( alles in de buurt winkels, restaurants, strand)
- Nette appartementen ( word dagelijks goed schoongemaakt)

En mensen die over het lawaai klagen moeten maar iets anders boeken! Als je overal dichtbij wil zitten is het logisch dat je savonds wat hoort.
Wij vonden dit juist gezellig:D.
En na 12 uur is het harstikke rustig!

Je bent toch op vakantie om te genieten en dan ga je toch niet klagen over een beetje muziek;).

Groetjes,,