Aparthotel Oro Blanco*** in Playa de las Américas Spanje beoordelingen 5.0 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Oro Blanco***

5,8
6,2
5,6
4,6

31 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Aparthotel Oro Blanco***

ARQUITECTO GOMEZ CUESTA, 38660, Playa de las Américas
Aparthotel Oro Blanco scoort een 5,0 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Oro Blanco***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Oro Blanco*** in Playa de las Américas, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Aparthotel Oro Blanco*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tenerife. Vergelijk Aparthotel Oro Blanco*** met andere accommodaties in Playa de las Américas.

1 beoordeling van Oro Blanco***

"Dit was heeeeel erg"
s kromkamp
20-10-2008
Dit nooit meer.Kamers zijn niet schoon ,vloer is erg vies.s,Nachts word je wakker gehouden door slaande deuren en schreeuwende en dronken engelsen.Er waren heel veel ontevreden gasten waaronder wij.we vinden het zonde van ons geld dat we hiervoor moesten betalen,wij gaan voortaan weer naar tenerif sur apartementen,daar duld de beerder geen lawaai.