8-11-2012
Kamers zijn netjes en modern. Iedere dag schoonmaak, handdoeken om de dag verschoond.
Vanuit het hotel een directe in- en uitgang naar het strand en de boulevard. Overal lekker dichtbij.
Handdoekje leggen mag officieel niet bij het zwembad, gebeurd sporadisch.
Drie zwembaden met bedjes. Loungedek, met uitzicht op zee in heerlijke wickerbedjes.
Wij hadden zeezicht met balkon, echt een aanrader. Je kijkt uit over de zee en ziet in de verte Gomera liggen. Enige nadeel is dat aan die zijde ook een loungeterras is inclusief muziek. Ik kon er heerlijk op in slaap vallen, maar ik kan me voorstellen anderen niet.
Voor ons echt een pre; kindvrij hotel, veel Engelse bejaarden, maar daar heb je absoluut geen last van.
Het buffet 's morgens is goed, veel keuze, ook Engels ontbijt. 's Avonds vonden we wat minder, iedere dag extra gerechtjes in een andere stijl. Hoe verder in de week hoe minder het eten werd; maar je zit wel op een eiland, dus denk dat dit de reden is.
Heerlijk genoten!
1-11-2012
H10 Gran Tinerfe heeft de perfecte locatie tussen Playa de las Americas
en Playa Adeje verbonden met de prachtige wandelboulevard
mooi uitzicht vanop het terras op La Gomera ,zalig vertoeven bij ontbijt en
diner , uitgebreide keuze, voor elk wat wils bij de bufetten , die iedere dag
een ander thema krijgen, Mexicaans, Italiaans , Scandinavisch , ..
Personeel bijzonder behulpzaam, een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding
wij boekten een standard kamer ,kregen zicht op de bergen, zijdelings zicht zwembad , sanitair en airco wel eens aan renovatie toe , kamermeubilair was wel ok, minpunt ook is toeslag voor frigo , 10€ per week en voor safe 15€ , dit zou geen extra mogen zijn
Best ook overwegen om toeslag te betalen voor Privilège (daar is frigo en kluis en andere extra's ook inb. )
Jeep safari naar Teide en Masca zijn de moeite waard
Heb nu eens gekozen voor een Adult only hotel , dat merk je vooral aan
het zwembad, restaurant rust en kalmte