3-4-2013
Hebben genoten van dit hotel. Vooral de privilege is een aanrader,kan je gebruik maken van wat extraatjes! Verder is het een mooie ligging,vlakbij de zee. Kamers worden goed schoongemaakt. Vriendelijk personeel.
Geachte heer / s.:
Heel erg bedankt voor het geven van ons uw mening. Wij hopen u weer te zien voor het H10 Conquistador, op uw volgende bezoek aan Tenerife.
4-4-2013
Heerlijk hotel. Groot, maar daar hebben we totaal geen last van gehad. wij verbleven een week in een Priviilige kamer met zeezicht, echt fantastisch! Het privilege concept biedt veel voordelen en is het geld zeker waard! Het italiaans a la carte restaurant is dan gratis toegankelijk, ook voor ontbijt. Fantastisch eten in mooie ambiance! Ook de verzorging in de priviliege lounge door Anabel was super ! We gaan zeker terug !
26-2-2013
Mooi, goed verzorgd hotelcomplex. Wel wat groot. Prachtig gelegen aan de boulevard. Centraal gelegen t.o.v. winkels, bars, restaurants etc. Vriendelijk zeer behulpzaam personeel. Wij hadden all inclusive, maar volgende keer toch half pension. Er is in de buurt zoveel gelegenheid voor een hapje en drankje. Bij a.i. krijg je bovendien nog wel eens de mindere kwaliteit koffie, wijn of frisdrank. Het eten was voortreffelijk. Overvloedige buffetten met uitgebreide keuze in vers bereide gerechten. Schone, goed ingerichte kamer. Bedden waren hard, maar daar werd op ons verzoek een zachter opdekmatras overheen gelegd. Kortom een goed hotel op een uitstekende locatie.