Hotel Europe Villa Cortés***** in Playa de las Américas Spanje beoordelingen 9.1 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.419 bezoekers online
Home > Spanje > Tenerife > Playa de las Américas > Hotel Europe Villa Cortés*****

Beoordelingen Hotel Europe Villa Cortés*****

10 februari 2012

Hotel Europe Villa Cortés***** Playa de las Américas

Hotel Europe Villa Cortés scoort een 9,1 uit 10, op basis van 22 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Europe Villa Cortés*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Europe Villa Cortés***** in Playa de las Américas, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 53 vakantiefoto's van Hotel Europe Villa Cortés***** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Europe Villa Cortés***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tenerife. Vergelijk Hotel Europe Villa Cortés***** met andere accommodaties in Playa de las Américas.

21 beoordelingen over Europe Villa Cortés*****

Uitstekend
Martijn
27-8-2011 Uitstekend hotel met prima faciliteiten. Grote ruime kamer, grote badkamer met apart toilet, jammer dat WIFI internet er ontbrak. Ontbijt prima, ruime keus. Heerlijk zwembad, wat helaas overstroomt van de asociale Russen, die het presteren om per persoon 3 bedjes bezet te houden (zon, schaduw, 50/50). Bediening personeel top.

met partner, Mrt. 2011
Gewoonweg schitterend
Werner
29-3-2011 Wij verbleven met z'n tweetjes voor de eerste maal in Tenerife. Wij kozen voor dit hotel om van wat luxe te genieten en we verkozen een echte zon-vakantie van leulekker niets doen. Dit hotel overtrof onze stoutste dromen. Met tranen in de ogen namen we afscheid. Dit was één van onze beste vakanties ooit en we hebben al heel wat verschillende vakanties gehad. Gewoonweg een fantastisch hotel (vooral buiten het seizoen als het wat minder druk is); Je waant je hier echt als God in Frankrijk, dit hadden we nog nooit gezien en we zijn best al heel wat gewoon. Zeker niet twijfelen en gewoon boeken.

Prachtig hotel met oog voor detail.
Dave + Marjon
27-9-2010 Dit hotel is in een prachtige Mexicaanse stijl gebouwd en dit is tot in het kleinste detail doorgevoerd. Onbijten kan zowel binnen als buiten. Alles schoon en netjes en het personeel is erg behulpzaam en vriendelijk. Dit hotel is bedoeld voor mensen die rust en luxe zoeken en is in mindere mate geschikt voor kinderen.De ligging is ideaal in een levendige doch nette buurt met een keur aan restaurants en vertier.
Kortom een uitstekend luxe hotel .

met jonge kinderen, Juli 2010
Heerlijke plek om relaxed vakantie te houden!
Jansen
22-7-2010 Villa Cortes is een zeer prettig 5 sterren hotel.
De eigenaars hadden rust voor ogen. Dat is geweldig goed gelukt.
Grote hoeveelheid bedjes op diverse plateaus langs het zwembad. Prettig kinderbadje.
Ontbijt erg goed. Niet alle restaurants open in het hotel buiten hoogseizoen. Wel voldoende keuze. Daarnaast gesitueerd in luxe omgeving van Tenerife, dus zeer veel alternatieven buiten de deur voorhanden op 200 mtr lopen.
Personeel zeer vriendelijk en duidelijk van hoger niveau dan doorsnee personeel in Spaanse accommodaties. Personeel erg leuk voor kinderen.
Kamers zeer ruim. Badkamer en toilet zijn gescheiden door deur. Luxe kit in badkamers zeer compleet.
Foto's op website doen kamers geen eer aan. Zijn luxe klassiek ingericht. Zeer schoon!
Voorzien van balkon of terras.
Voor verblijven we circa 75 nachten per jaar in luxe hotels. Als je op vakantie gaat wil je dus niet minder. Dit hotel voldoet aan alle verwachtingen!!
Een absolute aanrader voor mensen met luxe wensen!!

met partner, Feb. 2010
Fine Hotel, quality of the kitchen can be improved
Ben
1-3-2010 This is a fine resort in the "higher" class (5*) However the quality in the restaurant does not meet Europian expectations. Good, but could be improved easily.

Zeer goed luxe hotel, prima gelegen.
Yvonne vd Heuvel
24-5-2009 Super goed, luxe hotel. Een aanrader. Mooi gebouwd in Mexicaanse stijl. Alles is er netjes en mooi.
Wij hadden een grote kamer aan de voorzijde van het hotel met een groot terras (zitje + ligbedden) en een loggia aan de zijkant.
Goed eten, diverse restaurants en terrasjes.
Omdat mei/juni de minst drukke maanden zijn op Tenerife was het erg rustig.
Villa Cortes had ook niet alle restaurants open, maar we hebben zeker niks gemist.

met partner, Mei 2009
Nooit meer
Steyaert Chantal
9-5-2009 in brochure stond 5 restaurants en in hoofdrestaurant buffet voor half pension; alle restaurants waren gesloten buiten het hoofdrestaurant; hier niks buffet enkel en alleen iedere avond keuze uit 3 voor-, 3 hoofdgerechten en 3 desserts (waarvan 1 van de 3 vegetarisch).
deze beperkte keuze bestand uit heel kleine porties en echt niet lekker, wat een verschil met andere 5 sterren hotels; zeker zijn geld niet waard;
wel mooie accomodatie maar voor belgen is het eten minstens even belangrijk toch?

Familie
Luxe relax hotel.
Mischa Gijrath
31-8-2008 Februari dit hotel bezocht voor 10 dagen. Een zeer luxe hotel en binnen Playa de las Americas de beste optie. Strand bereikbaar via tunnel en eigen club. Eten is echt prima, Gourmet restaurant / lunchen op het dak gewoon doen. Kamers traditioneel en een beetje oudbollig. Zwembad was vrij ( te ) koud voor kinderen. Service prima. Hebben voorheen ook in het Sheraton la Caleta gezeten. Waar de kamers en locatie beter zijn. Qua schoonheid zijn er mooiere plaatsen in de wereld, echter voor Tenerife een prima keuze.

Fam. Baetens
9-5-2008 Villa Cortés is het beste hotel waar wij ooit zijn geweest! Wij waren er van 27/04 tot 04/05/2008. Het is een schitterend hotel in de vorm van een Mexicaans dorp. De bediening is super en het eten(HP) erg lekker. Aan de strand bar is het lekker vertoeven. Alles is kraaknet, de kamer wordt 2x/dag opgeruimd/gepoetst. De ligging is ideaal: via een tunnel bereik je langs de achterzijde de strandbar + privéstrandje en langs de voorzijde stap je de mooiste winkelstraat van Las Americas op. Wij gaan zeker terug !!!

Erienne
22-2-2008 In één woord dit hotel is SUPER op alle gebied, zowel qua ligging, eten, kalmte en service.

zakelijk (1)