Beoordelingen Appartement Compostela Beach***

Waardering
7,3
Ligging
8,8
Prijs / kwaliteit
7,3
Kindvriendelijk
7,5
Inrichting
6,7
Hoeveelheid ruimte
7,6
Zwembad
8,0
Het weer

24  °C

25 april 2014

Compostela Beach***
7,3
339 beoordelingen
Beoordelingen Appartement Compostela Beach***
Avenida Litoral 8, E-38660, Playa de las Américas

Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Compostela Beach*** in Playa de las Américas, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Compostela Beach*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Appartement Compostela Beach scoort een 7,3 uit 10, op basis van 339 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Compostela Beach*** in Playa de las Américas, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Compostela Beach***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Appartement Compostela Beach*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 244 vakantiefoto's van Appartement Compostela Beach*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tenerife. Vergelijk Appartement Compostela Beach*** met andere accommodaties in Playa de las Américas.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

332 beoordelingen over Compostela Beach***

7,3
339 beoordelingen
Waardering
7,3
Ligging
8,9
Prijs / kwaliteit
7,3
Kindvriendelijk
7,5
Inrichting
6,8
Hoeveelheid ruimte
7,7
Zwembad
8,0
Toon score en beoordelingen van:
met oudere kinderen, Mrt. 2014
"Fijn adres"vertalen
José
Waardering
9,0
Ligging
10,0
Inrichting
7,0
Hoeveelheid ruimte
9,0

16-4-2014 In maart weer een week naar dit appartement geweest. Mooi uitzicht, prima kamers. Schoonmaak en verschonen bedlinnen en handdoeken keurig in orde. Vriendelijk personeel.
Badkamer met douchegordijn niet ideaal. Slechts klein opstaand randje, waardoor na het douchen de helft van de badkamer nat is. Wat ons betreft het enige minpuntje.
Verder prima vakantie gehad en we komen graag nog eens terug.

met partner, Dec. 2013
"Goede appartementen met een perfecte ligging!"vertalen
Marieke
Waardering
9,0
Ligging
10,0
Prijs / kwaliteit
8,0
Kindvriendelijk
9,0
Inrichting
8,0
Hoeveelheid ruimte
9,0
Zwembad
8,0

17-2-2014 Het complex ligt middenin het bruisende gedeelte van Playa Americas en vlakbij het strand. de appartementen zelf zijn netjes en schoon, meer heb je niet nodig. enige nadeel (als ik al iets moet noemen) is dat er geen airo is, maar alleen en fan. kan me voorstellen dat dat misschien in de zomer wenselijk is, maar ik heb ook gehoord dat het niet nooit echt 40 graden wordt, dus wellicht heb je het dan ook helemaal niet nodig. In de winter in ieder geval niet. Ik heb geen kinderen, maar voor kids zag hwet er ook erg geschikt uit. geen luidruchtige engelsen/duitsers ofzo, er waren veel scandinaviers, maar dit zijn hele rustige vakantiegangers. Eten was ook prima, voldoende afwisseling.
Kortom: echt voor herhaling vatbaar en een aanrader als je een leuk appartement in het centrum en vlakbij het strand wilt!

Co-Manager Gloria de la Roza, Hotel Manager, 23-3-2014
Eigenaar zegt:  Dear Guest, Thank you very much for your kind review on your holiday with us at the FamilyGarden Compostela Beach. We are most most happy to know that you you have enjoyed staying with us and that you had, above all, a pleasant and relaxing holiday. Yes, our location is really unbeatable and I am also glad to see the good good rating you haven given to the food and cleaning service. Indeed, there is no air conditioning in the apartments, but there is a ceiling fan in the lounge area, and as you say, even in Summer it doesn´t get that hot like in other Mediterranean resorts. Tenerife´s climate is ideal also in Summer. We trust to welcome you again whenever you decide to return to Tenerife. It would be a pleasure for us.

met vrienden, Okt. 2013
"Afhankelijk van de kamer die je krijgt"vertalen
thesilf
Waardering
7,0
Ligging
10,0
Prijs / kwaliteit
7,0
Kindvriendelijk
8,0
Inrichting
5,0
Hoeveelheid ruimte
7,0

26-10-2013 Wij hadden een gerenoveerde kamer die duidelijk weer aan renovatie toe was. Kamer 21c is groot (hoek), heeft 2 slaapkamers maar ligt boven café olé. Gasten zitten tot een uur of 2 onder je raam te schreeuwen, daarna ruimen ze stoelen op om 's morgens om tussen 6 en half 7 weer neer te smijten. Frituurvet verschonen zij (of de buurman) 1 keer per week. Je ruikt vanzelf wanneer dat is. Overige kamers met zicht op zwembad liggen rustiger maar zijn kleiner. Kamers aan straatkant zijn rumoerig. Maar....daar wen je aan. Bedden zijn uitstekend. Personeel van Compostella is erg vriendelijk. Schoonmaak is prima. Zwembad prima. Genoeg ligbedden. Bestel geen eten in restaurant.

Co-Manager Gloria de la Roza, Hotel Manager, 23-3-2014
Eigenaar zegt:  Dear guest, Thank you for your review on your stay with us. As I can see, there were positive and unfortunately also a couple of negative aspects. I am glad to read that you consider the beds, the pool and cleaning service as excellent and our staff as friendly. We are sorry that you were bothered by the the coffee shop underneath and by the neighbours, however, perhaps, if you would have asked our reception staff for a room change, I am sure that they would have been pleased to arrange it for you. Nevertheless, I hope that you had an enjoyable holiday and it would be a pleasure for us to have you back again whenever you return to Tenerife.

met partner, Okt. 2013
"Erg fijne vakantie gehad"vertalen
L. Bakker
Waardering
7,0
Ligging
10,0
Prijs / kwaliteit
7,0
Kindvriendelijk
8,0
Inrichting
6,0
Hoeveelheid ruimte
7,0
Zwembad
8,0

26-3-2014 Een erg mooi appartementen complex, wij waren hier met twee volwassenen en hebben een hele fijne vakantie gehad. Compostela beach ligt voor ons op de perfecte locatie, het ligt op loopafstand van leuke winkels als een zara, beschka, leuke juweliers en ook ligt het strand en de leuke boulevard op 2min lopen. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam en spreekt veel talen, de appartementen worden bijna elke dag schoongemaakt. Toen wij aankwamen bleek onze wc kapot te zijn, maar dit werd al gauw gemaakt, helaas door een niet erg vriendelijke monteur.

De enige minpuntjes die wij hebben zijn dat onze kamer niet was wat wij hadden verwacht, ondanks dat wij een gerenoveerde kamer hadden gereserveerd hadden wij een vrij gedateerde kamer. Echter was het wel schoon en daar gaat het uiteindelijk om!
Ook is een kluisje aan te raden, bij onze buren waren veel spullen gestolen door (waarschijnlijk) een schoonmaakster. Hier hebben wij geen last van gehad, en andere gasten ook niet over gehoord.

Co-Manager Gloria de la Roza, Hotel Manager, 9-4-2014
Eigenaar zegt:  Dear guest, Thank you you very much for your detailed review on your holiday. It is good to know that you enjoyed staying with us and that you consider our staff as friendly and the cleaning service as good. I am sorry that our maintenance staff did not appear to be friendly, but certainly it is because of a language problem. Regarding the room I am a bit surprised at your comments, however, I will try to verify it and regarding the comments that belongings of the neighbours had been stolen probably by the cleaning lady, I would like to point that this is very unlikely to have happened, because we make a very careful selection when employing any new staff and most of them have been working with us for quite a long time either in this complex or in others of our company. In this respect I also would like to mention that we have our permanent security guards and the grounds are being surrounded by fences. Therefore, the complex can be considered as quite safe.

met jonge kinderen, Okt. 2013
"Lekkere vakantie. No nonsens"vertalen
mike v poppel
Waardering
7,0
Ligging
10,0
Prijs / kwaliteit
7,0
Kindvriendelijk
8,0
Inrichting
7,0
Hoeveelheid ruimte
7,0
Zwembad
8,0

13-11-2013 Ruim opgezet appartement complex. Ontbijt is goed, lunch en avond eten hebben wij buiten de deur genuttigd.
Personeel is er vriendelijk en behulpzaam.
De kamers zijn niet heel bijzonder en je kan merken dat de schoonmaak weinig tijd heeft.

Co-Manager Gloria de la Roza, Hotel Manager, 23-3-2014
Eigenaar zegt:  Dear guest, We thank you for your kind review on your stay with us at the FamilyGarden Compostela Beach. Myself and my staff are most pleased to read that you liked facilities of our complex as well as our breakfast service. I appreciate also your positive comments about the staff. As for the cleaning service I am bit surprised at your comment, because according to the general feed back from our guests, we usually get quite a good rating for it. Nevertheless, we will of course take it into consideration. It would be a pleasure for us all to welcome you again, whenever you decide to spend your holiday in Tenerife.

met vrienden, Sept. 2013
"Prima appartement op superlocatie"vertalen
yvonneanoniem
Waardering
8,0
Ligging
10,0
Prijs / kwaliteit
8,0
Kindvriendelijk
7,0
Inrichting
8,0
Hoeveelheid ruimte
9,0

28-9-2013 Ruime appartementen direct aan de mooie hoofdstraat van Playa en aan het strand. We zijn hier nu 3x geweest en het bevalt prima. Heerlijke bedden, plafondventilator in de woonkamer. Grote flatscreen-tv, goede en schone koelkast, 5x per week schoonmaak en nieuwe handdoeken. Voor een Euro per dag kun je bij de receptie een badlaken huren voor bij het zwembad, handig voor de laatste dag zodat je eigen badlaken niet nat in de koffer hoeft. Ook is er een nette doucheruimte die je via de receptie kunt reserveren.
Aanrader, eten bij Friends (direct onder het appartement aan de strandzijde, schuin tegenover Fundgrube). Openbaar vervoer op Tenerife is erg goedkoop en goed, je kunt overal komen voor een paar Euro .
De dame van de receptie met het korte blonde haar spreekt Nederlands, ook altijd handig om te weten. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Wat ons betreft een aanrader!

Co-Manager Gloria de la Roza, Hotel Manager, 23-3-2014
Eigenaar zegt:  Dear guest, First of all we would like to thank you for having been with us already 3 times and also for having taken the time in writing your interesting and extensive review, which, I am sure, will be of use for other future guests. Indeed,the location of the apartments is excellent and I am glad that you enjoyed all the facilities we offer. Also, I appreciate your positive comments about our staff. We hope to welcome you soon a 4th time, which would be of course a great pleasure for me and my staff. Once again thank you for your confidence and for staying with us.

met partner, Sept. 2013
"Aardig / Redelijk"vertalen
T
Waardering
6,0
Ligging
7,0
Prijs / kwaliteit
7,0
Kindvriendelijk
8,0
Inrichting
7,0
Hoeveelheid ruimte
7,0

27-9-2013 Redelijk hotel, eten is belabberd, vooral NIET doen. Wij hadden spijt van ons half-pension. Je kunt UITMUNTEND eten op 5 minuten lopen van het hotel. Restaurant CHILL OUT. Met een subweb pasje, aanschaf 5 euro. Tweede hoofdgerecht gratis !!!! Vooral doen! Wij hebben niet meer gegeten in de avonden in het hotel. Locatie chill out langs het strandje lopen direct bij de tunnel!

Co-Manager Gloria de la Roza, Hotel Manager, 9-4-2014
Eigenaar zegt:  Dear guest, Many thanks for your review. I am sorry to read that you were not happy with the food we offer at the complex. Obviously, and as you well may understand, in a hotel it is not easy to please everyone, but we have been fully booked out during the Summer months and generally from what I could appreciate, according to the feed back of our questionnaires, the majority of our costumers have been and are happy with our food quality and variety. I regret very much that we were not able in this respect to fulfil your expectation.

met vrienden, Sept. 2013
"Mooie ligging, eten slecht"vertalen
Annet
Waardering
7,0
Ligging
8,0
Prijs / kwaliteit
7,0
Inrichting
5,0
Hoeveelheid ruimte
6,0

6-10-2013 Het complex heeft een prima ligging, vlakbij strand en winkels. Wij hadden halfpension: niet doen! het eten is slecht! Vlakbij kun je heerlijk eten, o.a. bij Friends. Wij hebben na de eerste avond niet meer bij Compostela Beach gegeten. Wij hadden appartement 51C, dit was niet volledig gerenoveerd, sobere inrichting en oud meubilair.

Co-Manager Gloria de la Roza, Hotel Manager, 9-4-2014
Eigenaar zegt:  Dear guest, We thank you for your comments on your holiday with us at the FamilyGarden Compostela Beach. Indeed , we agree with you that our location is unbeatable. We regret that you, however, did not like the food we offer, although I must say that according to the general feed back we get from the questionnaires handed in by our guests and partners, on the whole, the rating given to our restaurant service is good. In relation with the comments about your room, just let me to point out that our reception staff is always willing to arrange a room change if a guest is not happy with his room. Said that, I regret once more that you did not enjoy thoroughly your holiday with us.

met partner, Aug. 2013
"Zeer Mooi (Gelegen) Complex"vertalen
Annemay
Waardering
9,0
Ligging
8,0
Prijs / kwaliteit
10,0
Kindvriendelijk
8,0
Inrichting
9,0
Hoeveelheid ruimte
10,0

20-9-2013 Complex is niks op aan te merken. De kamers (wij zaten in kamer 62 E) zijn zeer ruim en kunnen makkelijk vier man in. Een zeer groot balkon, fijne bedden en een ruime woonkamer/open keuken.

Zwembad met gratis ligstoelen/parasols is lekker vertoeven.

Als je van winkelen houdt, zit je wat dit complex betreft zeer goed. Er zijn erg veel winkels in de omgeving te vinden.
Ook is het vervoer per taxi erg voordelig, dus een uitstapje ergens naar toe is dan ook zeer aan te raden!

Co-Manager Gloria de la Roza, Hotel Manager, 9-4-2014
Eigenaar zegt:  Dear guest, I would like to thank you very much for you kind review on your holiday with us. It is great to know that you liked the complex and the facilities we offer. It is true, beside of being next to the Las Vistas Beach, the FamilyGarden Compostela Beach is very near to the named "Golden Mile" with the best and most exclusive shops: a real paradise for shopping. Once again, myself and my staff are very happy that we have been able to provide you a pleasant stay in Tenerife.

met partner, Aug. 2013
"Super appertement met ideale ligging!!"vertalen
Ronald
Waardering
9,0
Ligging
10,0
Prijs / kwaliteit
9,0
Inrichting
8,0
Hoeveelheid ruimte
9,0

12-9-2013 Leuk en goed gelegen appartement. Ga je achter eruit ben je zo op het drukke en bekendste strand en voor licht het begin van het gezellige boulevard. Aardige medewerkers en goede kamers.

Co-Manager Gloria de la Roza, Hotel Manager, 9-4-2014
Eigenaar zegt:  Dear guest, Thank you very much for your kind comments on your holiday with us at the FamilyGarden Compostela Beach. Myself and my staff are very glad to know that you have enjoyed staying with us. I am especially happy to read that the rooms and the service of my staff was up to your expectation. Indeed the most famous Beach of the area, Las Vistas beach, is just "round the corner". Thank you once again for staying with us.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Wat doe jij met Koningsdag?

Bent u de eigenaar?

Maak een Zoover Account en beheer uw accommodatie, bezienswaardigheid, attractie of restaurant.Klik hier voor meer informatie