Beoordelingen Appartement Compostela Beach***

Waardering
7,3
Ligging
8,8
Prijs / kwaliteit
7,3
Kindvriendelijk
7,5
Inrichting
6,8
Hoeveelheid ruimte
7,7
Zwembad
8,0
Het weer

27  °C

31 juli 2014

Compostela Beach***
7,3
346 beoordelingen
Beoordelingen Appartement Compostela Beach***
Avenida Litoral 8, E-38660, Playa de las Américas

Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Compostela Beach*** in Playa de las Américas, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Compostela Beach*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Appartement Compostela Beach scoort een 7,3 uit 10, op basis van 346 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Compostela Beach*** in Playa de las Américas, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Compostela Beach***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Appartement Compostela Beach*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 265 vakantiefoto's van Appartement Compostela Beach*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tenerife. Vergelijk Appartement Compostela Beach*** met andere accommodaties in Playa de las Américas.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

339 beoordelingen over Compostela Beach***

7,3
346 beoordelingen
Waardering
7,3
Ligging
8,9
Prijs / kwaliteit
7,3
Kindvriendelijk
7,5
Inrichting
6,8
Hoeveelheid ruimte
7,7
Zwembad
8,0
Toon score en beoordelingen van:
met partner, Juli 2014
"Wel Tenerife, niet dit hotel!(kakkerlakken)"vertalen
Melanie
Waardering
6,0
Ligging
9,0
Prijs / kwaliteit
7,0
Inrichting
6,0
Hoeveelheid ruimte
6,0
Zwembad
6,0

14-07-2014 Genoten van het eiland maar niet van dit hotel. Op de foto's is het mooier dan in het echt, zeker de begin foto. We hadden een oude, gare keuken en dat neemt je zin om te koken dan ook gelijk weg. Zeker nadat er de tweede ochtend een kakkerlak in onze keukenla liep. De receptie zorgde voor ongedierteverdelgerspray en de schoonmaakster maakte alles extra schoon. Veel gesprayd maar de ochtend erna liep er 1 boven ons bed en waren er zo'n 15 dood. De receptie bood ons een overgebleven kamer aan en daar zaten gelukkig enkele kleintjes. Goede service maar ik heb, ondanks de goede bedden, geen nacht meer goed geslapen. Een leegstaand winkelcentrum onder ons 1e appartement(71J) lijkt de bron van het ongedierte. Vraag liever om een kamer met zeezicht of aan de straatkant, zo hoog mogelijk. Andere gasten die we spraken hadden er geen last van en waren tevreden. Het hotel is gehorig en er zijn veel Britten, desondanks is het wél schoon, goede prijs-kwaliteit verhouding en de locatie is top.

met vrienden, 2014
"Prima om een fantastische vakantie te hebben."vertalen
Wijle
Waardering
7,0
Ligging
8,0
Prijs / kwaliteit
8,0
Kindvriendelijk
8,0
Inrichting
8,0
Hoeveelheid ruimte
9,0
Zwembad
8,0

01-07-2014 12 dagen verbleven in Compostela Beach.
Wij hadden kamerappartement nummer 21 B.
Lekker, boven zo'n snackbar dat de goorste frituurvet heeft van heel Tenerife.
Jammer, maar hoe dan ook, voor de rest was het prima te vertoeven.
Bonuspuntje is echt de grote van t balkon.
Ideaal!!
Ik had recensies gelezen over kakkerlakken, ben er wel geteld 4 van tegen gekomen. En geen kleintjes.

met partner, 2014
"Top lokatie voor strandliefhebbers"vertalen
Jan en Corrie
Waardering
9,0
Ligging
9,0
Prijs / kwaliteit
9,0
Inrichting
9,0
Hoeveelheid ruimte
9,0
Zwembad
9,0

16-06-2014 Begin juni voor de 2e maal complex bezocht.
Hadden 2 kamer app met zowel aan zwembad- als straatzijde een balkon (43g)
De badkamer heeft een vaste glazen 'douchegordijn' wat erg praktisch en schoon is.
Compleet ingerichte keuken met o.a. broodrooster, koffiezetapp, waterkoker, koelkast, electr koken en magnetron.
In de woonkamer staan een eethoek +4 stoelen, 3 pers zitbank, salontafel, kastje en flatscreen tv.
Op woens-en zondag is er geen schoonmaak van het app en geen wisseling van de hand-en theedoeken.
Bij de recep. bestaat de mogelijkheid tegen een gering bedrag om strandlakens te huren, scheelt in bagage.
Zwembad is ruim opgezet met voldoende ligstoelen en parasols.
Het pers. van de recep. is erg vriendelijk en behulpzaam, spreken o.a. Engels en de blonde dame, Denise, spreekt ook Nederlands.
Geldautomaat staat in de hal.
Het strand ligt via de zij-uitgang op nog geen 5 min. loopafstand.
De voordeligste supermarkt is SUMA, ligt onder het beste rest. in de buurt Friends.

met partner, Juni 2014
"Super vakantie!"vertalen
lilian33
Waardering
9,0
Ligging
10,0
Prijs / kwaliteit
8,0
Kindvriendelijk
9,0
Inrichting
7,0
Hoeveelheid ruimte
8,0
Zwembad
9,0

22-06-2014 Goed opgezet complex, fijne kamers, fantastische omgeving. Dit jaar voor het eerst naar Tenerife geweest met partner. Ligging is uitstekend, vlakbij het strand en de winkels. 's Avonds wat lawaai (Vooral Engelsen maakten veel herrie). Zwembad met lifeguard, net als op het strand, wel worden de tegels erg warm bij het zwembad. Simpele maar goede schoonmaak. Erg fijne bedden (Boxspring met top matras). Een goede vakantie gehad en volgend jaar weer!

met partner, Juni 2014
"Heel mooie appartementen gebouw"vertalen
Peter Petersen
Waardering
8,0
Ligging
8,0
Prijs / kwaliteit
8,0
Kindvriendelijk
8,0
Inrichting
9,0
Hoeveelheid ruimte
9,0
Zwembad
8,0

03-07-2014 Is heel fijn om te vertoeven.
Fijn appartement, grote slaapkamer, douche fijn, omgeving is erg gezellig en mooi.

met oudere kinderen, Mrt. 2014
"Fijn adres"vertalen
José
Waardering
9,0
Ligging
10,0
Inrichting
7,0
Hoeveelheid ruimte
9,0

16-04-2014 In maart weer een week naar dit appartement geweest. Mooi uitzicht, prima kamers. Schoonmaak en verschonen bedlinnen en handdoeken keurig in orde. Vriendelijk personeel.
Badkamer met douchegordijn niet ideaal. Slechts klein opstaand randje, waardoor na het douchen de helft van de badkamer nat is. Wat ons betreft het enige minpuntje.
Verder prima vakantie gehad en we komen graag nog eens terug.

Co-Manager Gloria de la Roza, Hotel Manager, 18-05-2014
Eigenaar zegt:  Dear guest, Thank you very much for your time in writing your review and above all for having been staying with. It´s a great pleasure for us to know that our service, staff and facilities have been up to your expectation, although it seems that our new shower was not really to your liking, for which we are sorry. Anyway, as far as I can appreciate, it seems that on the whole you enjoyed your holiday with us, which is important for us. Thank you once again for staying with us.

met partner, Dec. 2013
"Goede appartementen met een perfecte ligging!"vertalen
Marieke
Waardering
9,0
Ligging
10,0
Prijs / kwaliteit
8,0
Kindvriendelijk
9,0
Inrichting
8,0
Hoeveelheid ruimte
9,0
Zwembad
8,0

17-02-2014 Het complex ligt middenin het bruisende gedeelte van Playa Americas en vlakbij het strand. de appartementen zelf zijn netjes en schoon, meer heb je niet nodig. enige nadeel (als ik al iets moet noemen) is dat er geen airo is, maar alleen en fan. kan me voorstellen dat dat misschien in de zomer wenselijk is, maar ik heb ook gehoord dat het niet nooit echt 40 graden wordt, dus wellicht heb je het dan ook helemaal niet nodig. In de winter in ieder geval niet. Ik heb geen kinderen, maar voor kids zag hwet er ook erg geschikt uit. geen luidruchtige engelsen/duitsers ofzo, er waren veel scandinaviers, maar dit zijn hele rustige vakantiegangers. Eten was ook prima, voldoende afwisseling.
Kortom: echt voor herhaling vatbaar en een aanrader als je een leuk appartement in het centrum en vlakbij het strand wilt!

Co-Manager Gloria de la Roza, Hotel Manager, 23-03-2014
Eigenaar zegt:  Dear Guest, Thank you very much for your kind review on your holiday with us at the FamilyGarden Compostela Beach. We are most most happy to know that you you have enjoyed staying with us and that you had, above all, a pleasant and relaxing holiday. Yes, our location is really unbeatable and I am also glad to see the good good rating you haven given to the food and cleaning service. Indeed, there is no air conditioning in the apartments, but there is a ceiling fan in the lounge area, and as you say, even in Summer it doesn´t get that hot like in other Mediterranean resorts. Tenerife´s climate is ideal also in Summer. We trust to welcome you again whenever you decide to return to Tenerife. It would be a pleasure for us.

met vrienden, Okt. 2013
"Afhankelijk van de kamer die je krijgt"vertalen
thesilf
Waardering
7,0
Ligging
10,0
Prijs / kwaliteit
7,0
Kindvriendelijk
8,0
Inrichting
5,0
Hoeveelheid ruimte
7,0

26-10-2013 Wij hadden een gerenoveerde kamer die duidelijk weer aan renovatie toe was. Kamer 21c is groot (hoek), heeft 2 slaapkamers maar ligt boven café olé. Gasten zitten tot een uur of 2 onder je raam te schreeuwen, daarna ruimen ze stoelen op om 's morgens om tussen 6 en half 7 weer neer te smijten. Frituurvet verschonen zij (of de buurman) 1 keer per week. Je ruikt vanzelf wanneer dat is. Overige kamers met zicht op zwembad liggen rustiger maar zijn kleiner. Kamers aan straatkant zijn rumoerig. Maar....daar wen je aan. Bedden zijn uitstekend. Personeel van Compostella is erg vriendelijk. Schoonmaak is prima. Zwembad prima. Genoeg ligbedden. Bestel geen eten in restaurant.

Co-Manager Gloria de la Roza, Hotel Manager, 23-03-2014
Eigenaar zegt:  Dear guest, Thank you for your review on your stay with us. As I can see, there were positive and unfortunately also a couple of negative aspects. I am glad to read that you consider the beds, the pool and cleaning service as excellent and our staff as friendly. We are sorry that you were bothered by the the coffee shop underneath and by the neighbours, however, perhaps, if you would have asked our reception staff for a room change, I am sure that they would have been pleased to arrange it for you. Nevertheless, I hope that you had an enjoyable holiday and it would be a pleasure for us to have you back again whenever you return to Tenerife.

met partner, Okt. 2013
"Erg fijne vakantie gehad"vertalen
L. Bakker
Waardering
7,0
Ligging
10,0
Prijs / kwaliteit
7,0
Kindvriendelijk
8,0
Inrichting
6,0
Hoeveelheid ruimte
7,0
Zwembad
8,0

26-03-2014 Een erg mooi appartementen complex, wij waren hier met twee volwassenen en hebben een hele fijne vakantie gehad. Compostela beach ligt voor ons op de perfecte locatie, het ligt op loopafstand van leuke winkels als een zara, beschka, leuke juweliers en ook ligt het strand en de leuke boulevard op 2min lopen. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam en spreekt veel talen, de appartementen worden bijna elke dag schoongemaakt. Toen wij aankwamen bleek onze wc kapot te zijn, maar dit werd al gauw gemaakt, helaas door een niet erg vriendelijke monteur.

De enige minpuntjes die wij hebben zijn dat onze kamer niet was wat wij hadden verwacht, ondanks dat wij een gerenoveerde kamer hadden gereserveerd hadden wij een vrij gedateerde kamer. Echter was het wel schoon en daar gaat het uiteindelijk om!
Ook is een kluisje aan te raden, bij onze buren waren veel spullen gestolen door (waarschijnlijk) een schoonmaakster. Hier hebben wij geen last van gehad, en andere gasten ook niet over gehoord.

Co-Manager Gloria de la Roza, Hotel Manager, 09-04-2014
Eigenaar zegt:  Dear guest, Thank you you very much for your detailed review on your holiday. It is good to know that you enjoyed staying with us and that you consider our staff as friendly and the cleaning service as good. I am sorry that our maintenance staff did not appear to be friendly, but certainly it is because of a language problem. Regarding the room I am a bit surprised at your comments, however, I will try to verify it and regarding the comments that belongings of the neighbours had been stolen probably by the cleaning lady, I would like to point that this is very unlikely to have happened, because we make a very careful selection when employing any new staff and most of them have been working with us for quite a long time either in this complex or in others of our company. In this respect I also would like to mention that we have our permanent security guards and the grounds are being surrounded by fences. Therefore, the complex can be considered as quite safe.

met jonge kinderen, Okt. 2013
"Lekkere vakantie. No nonsens"vertalen
mike v poppel
Waardering
7,0
Ligging
10,0
Prijs / kwaliteit
7,0
Kindvriendelijk
8,0
Inrichting
7,0
Hoeveelheid ruimte
7,0
Zwembad
8,0

13-11-2013 Ruim opgezet appartement complex. Ontbijt is goed, lunch en avond eten hebben wij buiten de deur genuttigd.
Personeel is er vriendelijk en behulpzaam.
De kamers zijn niet heel bijzonder en je kan merken dat de schoonmaak weinig tijd heeft.

Co-Manager Gloria de la Roza, Hotel Manager, 23-03-2014
Eigenaar zegt:  Dear guest, We thank you for your kind review on your stay with us at the FamilyGarden Compostela Beach. Myself and my staff are most pleased to read that you liked facilities of our complex as well as our breakfast service. I appreciate also your positive comments about the staff. As for the cleaning service I am bit surprised at your comment, because according to the general feed back from our guests, we usually get quite a good rating for it. Nevertheless, we will of course take it into consideration. It would be a pleasure for us all to welcome you again, whenever you decide to spend your holiday in Tenerife.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Hoe beveilig jij je spullen op vakantie?

Bent u de eigenaar?

Maak een Zoover Account en beheer uw accommodatie, bezienswaardigheid, attractie of restaurant.Klik hier voor meer informatie