Aparthotel Columbus*** in Playa de las Américas Spanje beoordelingen 6.6 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Columbus***

6,7
6,3
6,4

Aparthotel Columbus*** Playa de las Américas

Beoordelingen Aparthotel Columbus***

Avenida Santiago Penetracion 6, E-38660, Playa de las Américas
Aparthotel Columbus scoort een 6,6 uit 10, op basis van 378 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Columbus***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Columbus*** in Playa de las Américas, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 185 vakantiefoto's van Aparthotel Columbus*** vinden. Je kunt 1 video van Aparthotel Columbus*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tenerife. Vergelijk Aparthotel Columbus*** met andere accommodaties in Playa de las Américas.

368 beoordelingen over Columbus***

6,4
met partner, mei 2012
"Goed te doen"
Cynthia
30-5-2012 Goed te doen, schonmaak is minimaal, wel iedere dag schone handdoeken, maar een keer stofzuigen is er niet bij. De haren van vorige gasten blijven liggen en het sanitair wordt niet schoongemaakt.De slaapkamer is zeer klein, en benauwend, er past een bed in, maar meer ook niet. Het uitzicht op het zwembad is ok, maar doorlopend in de schaduwkant, wat een stuk frsser is. Het aparthotel ligt in de gezelloge buurt, zo'n 10 minuten lopen vanaf het strand. Het avondleven begint rondom 20.30 en is erg gezellig. Er zijn veel gelegenheden om te eten en te drinken, in diverse prijsklassen.

met partner, Feb. 2012
"Geweldig"
cjm van dorst
26-2-2012 geweldig verblijf columbus tenerife, onbegrijpelijk dat mensen dit verblijf de grond inboren, was gewoon geweldig. vriendelijk personeel, goede schoonmaak, prachtige ligging , goed entertainment in de buurt o.a de jersey cow (100 meter lopen),vriendelijk meisje achter de receptie, schone en leuke omgeving niets dan lof. wij waren hier van 17 tot 24 februari 2012 en we gaan weer !

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Viel 100% mee"
Monique
12-3-2012 Na het lezen van alle kritiek waren we juist erg benieuwd geworden naar het hotel. Het is ons 100% meegevallen. Het was wat lawaaiig bij de slaapkamer maar toen hebben we de boel omgebouwd (slaapkamer huiskamer en omgekeerd), hier werd niet moeilijk over gedaan. (wel alles weer teruggezet aan het eind). Elke dag lekker gedweild en schone handdoeken. Ligt super centraal van alles (winkel onder het hotel). Inderdaad erg jammer in de wintermaanden van het niet verwarmde zwembad. Kleine man ging er overigens wel in en heeft er niets aan over gehouden. Goede autoverhuur aan de overkant. kortom prima kwaliteits prijsverhouding, anders moet je voor 4000 euro in de voorjaarsvakantie maar ergens anders gaan zitten.

met partner, Jan. 2012
"Hotel Columbus in playa de las americas"
cobie en arie perdi...
12-2-2012 wij zijn voor het 5 de jaar achtereen in dit hotel geweest. Dat doe je niet, als het niet bevalt.Wij zijn zeer tevreden.Vriendelijk personeel, goed onderhouden kamers en gevarieerd en lekker eten.Jammer, dat het mooie zwembad niet verwarmd is. De door sommige mensen geuitte kritiek, begrijpen wij totaal niet. Door de gunstige ligging van het hotel, zijn via korte wandelingen strand en centrum snel te bereiken. Voor deze prijs een zeer goed hotel. Voor iedereen, die niet verwend is, aan te bevelen.

met partner, Dec. 2011
"Goede kamers"
bertusmonica1951
27-12-2011 Wij zijn naar Columbus geweest ondanks alle toch wel redelijk negatieve beoordelingen. Ik denk dat we kunnen zeggen dat we heel veel mazzel hebben gehad want we hadden een prima kamer aan de voorzijde. Totaal geen last gehad van lawaai etc. terwijl er wel veel Engelsen waren. We hebben hier niet gegeten dus daar kunnen we niets over zeggen. De kamer was prima, de schoonmaak perfect, de ligging ook prima, kleine 15 min. lopen naar strand. Zwembad geen gebruik van gemaakt dus geen beoordeling maar zag er netjes uit. Al met al een heerlijke vakantie gehad voor een klein prijsje.

met partner, Nov. 2011
"Mooie lokatie heel centrale ligging"
warners
3-12-2011 Apart hotel Columbus vinden wij en prima Hotel was er voor de 19de keer blijft
altijd leuk. vriendelijke mensen in de bediening en bij de bar .Wij vinden de kamers ook schoon .Het beddegoed wordt regelmatig verschoond en de handdoeken iedere dag .Wij zijn er altijd 15 dagen ieder jaar .Wij hebben altijd all in bevalt prima.

met partner, Okt. 2011
"Nooit weer"
henk
8-11-2011 Last minute 7 dagen logies geboekt.
Eenvoudige hotelkamer op 1e etage, uitzicht zwembad, bpven AI bar en disco. Schoonmaak kan beter. Kapotte matras en door er een deken op te leggen voelde ik de veren minder. Dus slecht geslapen. Dag en nacht herrie en veel pastic bekertjes door de Engelse zuipende gasten. Engelse gehandicapte man naast ons communiceerde door harde geluiden te maken en daar reageerden andere gasten, o.a. Engelsen met SHUT OP, e.d.. Het hotel ligt vlakbij het ziekenhuis. Met regelmaat hoor je de ziekenauto sirenes.
Iets positiefs. Zeer vriendelijk personeel, schone bedlinnen na 3 dagen, elke dag schone handdoeken, animatie teaml, om 22.30 uur altijd entertainment zoals flamingo danseressen, illusionist, acrobaten, die ook het publiek erbij betrekken.

Eten in hotel kunnen wij niet oordelen.

Conclusie volgende keer een ander hotel, vanwege voornamelijk de lawaai overlast, slecht bed, e.d..

met partner, Okt. 2011
"Prima als je niet te veel verwacht"
nvt
15-10-2011 Ligging van het hotel is aan een drukke straat. Dit geeft wat lawaai. Vooral dronken engelsen zijn erg lastig op straat. Goed te lopen naar verschillende stranden. Het eten bij restaurants is allemaal hetzelfde, dit is jammer (alles naar wens voor de engelsen = veel voor weinig en niet te eten) Denk je naar spanje te komen voor lekkere Tapas....... helaas dat kunnen ze in NL toch iets beter! Kamer was verder prima en schoon. Elke dag werd er schoongemaakt en schone handdoeken. Wij hadden logies, dus geen beoordeling over het eten. Het rook goed. Onze algemene indruk was goed mits je niet te veel verwacht. Het heeft 3 sterren en dat is het ook.

"Nooit meer!"
Woerden
22-9-2011 Geboekt voor 12 dagen logies ontbijt. Hotelkamer was gerenoveerd (1e etage - uitzicht zwembad), maar werd totaal niet schoongemaakt! Vanaf de eerste nacht geen oog dicht gedaan! Rond 1.30 uur tot 7.00 uur herrie in het hotel (kloppen/slaan/trappen op deuren, ruzie, lachen, gillen, dichtslaande deuren, rennen op de galerij). Dit waren voornamelijk engelse gasten. We betaalden voor deze vakantie € 540,- per persoon, maar dat was het zeker niet waard.

1 pluspunt: het zwembad werd goed schoongemaakt. Ligbedden staan te dicht op elkaar, dus geen privacy.

Ligging is redelijk. Wij zijn elke dag naar het strand geweest, daar geen klachten over. Naar het strand kleine 10 minuten lopen.

DIT HOTEL IS ZEKER GEEN AANRADER!!!

met vrienden, Juli 2011
"NOOIT HIER HEEN GAAN!"
Kees
22-8-2011 Ik ben hier afgelopen zomer met twee vrienden naar dit hotel geweest. We zullen dit hotel nooit meer vergeten, maar dan in negatieve zin. Wat een verschrikking was dit! Ik raad het iedereen af! Mensen die nog twijfelen: kies een ander hotel!
Zo maar een greep uit onze negatieve ervaringen:
- Zeer smerige kamers bij binnenkomst (schimmel in de koelkast, overal haren, bedden niet verschoond, één bed was niet meer dan een plank, niet werkende televisie (nog tegen betaling ook!), alles was te vies om aan te raken)
- Slecht en weinig gevarieerd eten
- Hotel vol met dronken, lawaai makende, onbeschofte Engelsen
- Weinig tot geen service
- Verschrikkelijke ligbedden (slechts een paar goede, maar 's ochtends staat er 50 man te wachten)
- 1 drankje per persoon
- Computers merendeell kapot
- Hotel was overvol
- Je kunt niet slapen van de herrie, heel de nacht door deuren die dicht klappen.
- Slechte schoonmakers
- Matige ligging
Het voelde voor ons als een gevangenis, zegt genoeg!