Bungalow Casa Barranco in Playa de las Américas Spanje beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Bungalow Casa Barranco

Bungalow Casa Barranco Playa de las Américas
1 beoordeling

Beoordelingen Bungalow Casa Barranco

SANTIAGO PUIG, 38660, Playa de las Américas
Bungalow Casa Barranco scoort een 8,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bungalow Casa Barranco? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bungalow Casa Barranco in Playa de las Américas, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 15 vakantiefoto's van Bungalow Casa Barranco vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tenerife. Vergelijk Bungalow Casa Barranco met andere accommodaties in Playa de las Américas.

1 beoordeling van Casa Barranco

1 beoordeling
met partner, Nov. 2009
"Goed appartement voor weinig geld"
WH van der Veen
12-12-2009 Wij waren voor de eerste keer in Tenerife en het is ons daar heel goed bevallen.
Het appartement is niet groot maar je slaapt er alleen maar,wij hebben er geen ongediertes gezien en het appartement werd regelmatig schoongemaakt.
Het water in het zwembad was wel erg koud, dus daar hebben wij maar geen gebruik van gemaakt.
Het personeel was ook erg vriendelijk, dus hier komen wij nog wel een keer weer terug.