Vakantie Beoordelingen Playa de Fañabé Tenerife vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Playa de Fañabé

6,2

31 mei 2012

Playa de Fañabé

Beoordelingen Playa de Fañabé

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Playa de Fañabé. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Playa de Fañabé. Ben je zelf op vakantie geweest naar Playa de Fañabé? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Playa de Fañabé scoort een 7,8 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 2 Appartementen en 1 Hotel in Playa de Fañabé. Op Zoover vind je bovendien 43 vakantiefoto's van Playa de Fañabé. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Playa de Fañabé. Bekijk ook andere accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tenerife.

21 beoordelingen over Playa de Fañabé

6,1
met partner, Apr. 2012
"Gezellige boulevard"
heer de Boer
Sfeer
25-4-2012 Leuke restaurantjes, goed eten, schappelijke prijzen.

met partner, Mrt. 2011
"Alleen geschikt voor zand, zee en zon."
Joop Harmsen
Sfeer
12-4-2011 Playa Fanabé (Costa Adeje) is onderdeel geworden van het grote Playa de Las Americas en is het eigen karakter helemaal kwijt. Op de stranden is het overvol. Wandelen kun je alleen nog maar langs de boulevard (15 Km lang!) met een eindeloze aaneenschakeling van goedkope souvenierswinkeltjes en lawaaiige barretjes en restaurantjes. Natuur kom je nergens meer tegen. Ook verderop naar het noorden, Caleta en Playa Paraisa verschijnen weer nieuwe grote hotels en natuurlijk ook een 18 holes golfbaan.
Het is erg jammer dat een zo groot deel van de oorspronkelijke oostkust van Tenerife helemaal aan het tourisme wordt opgeofferd. En het gaat nog nog steeds door, getuige de vele bouwkranen en betonkarkassen.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Fantastische plek"
Elske
Sfeer
28-6-2011 Als je hier een hotel boekt dan zit je helemaal top.
Ik heb zeer genoten! Het strand is er geweldig, je hebt er schone wc's in een gebouw! En je kan er ook douchen voor maar 1 euro, hoe lang je wilt! Het is ook hartstikke rustig op het strand. Natuurlijk wel mensen maar er hing een heerlijke sfeer. Als je net het strand afloopt tref je daar een supermarkt, he-le-maal geweldig! Als je even lekker op het strand ligt kan je zo een stokbroodje of iets anders lekkers kopen! De winkelstraten en de lange wandelboulevard is ook helemaal top! Leuke restaurantjes en tal van winkels. Ik was met een gezin bestaande uit 4 personen en we hebben allevier zeer genoten. Heerlijk geshopt! Iets verderop wat te bewandelen is is een groot winkelcentrum, dat is ook hartsikke leuk. Wij zijn vorig jaar juli geweest en dit jaar(augustus 2011) gaan we er weer heen omdat je er geweldig ligt. Playa de Fanabe is heerlijk om te verblijven want het ligt ook vlakbij Americas, kan je zo met een taxi heen!

De beste prijzen en lastminutes voor Playa de Fañabé bij:

"Vakantie 2009"
Suzan
22-9-2009 Playa de Fanabe

Het oogt meteen gezellig als je de boulevard oploopt. De vele restaurantjes, winkeltjes etc. De proppers willen je soms maar al te graag binnenkrijgen, maar dat is een bijzaak. Het is een gezellige plaats.
Maar voor het echte uitgaan gingen we toch naar Playa de las americas.
Het strand is erg mooi, maar de ligbedjes met parasols wel een beetje prijzig!
Al bij al een goede vakantie gehad hier.

"Zalig, die vakantie in hotel Jardines De Nivaria!"
Erna Franchet
Omgeving
14-8-2009 In hotel Jardines De Nivaria verstaat directrice Nancy Caemerbeke haar vak! attent personeel, lekker eten en... wat een mooi interieur! Het hotel is wellicht het beste van Tenerif. Een mooie Art-Noveau inrichting, een groot warm zwembad tussen palmbomen, een Spa-centrum, heerlijk buffet... werkelijk een aanrader! De promenade met veel winkeltjes en prachtige zeezichten en een altijd aangename temperatuur maken dit hotel tot een stukje aards paradijs.

"Sublieme verblijfplaats!"
Frank & Christiana
Omgeving
4-9-2008 We verbleven reeds viermaal in Jardines de Nivaria. We komen er steeds terug omdat het er rustig is met 's avonds toch voldoende animatie, propere en mooi ingerichte kamers,heel vriendelijk en gedienstig personeel, het eten is lekker met uitgebreide keuzemogelijkheden. Telkens opnieuw een paradijs om er te verblijven!

met partner, Aug. 2008
"Heel gezellige plaats"
nicole
2-9-2008 mooie wandeldijk zwarte stranden is weltof is eens iets anders

Fons en Esther Roo...
Omgeving
13-6-2008 Bezoeken al jaren 1 à 2 maal per jaar Tenerife. Hebben een vast hotel : Jardines de Nivaria.We denken prijs/kwaliteit het beste van de streek. Een vijf sterren hotel zijn naam waardig. Op alle vlakken.Ook Nederlandstalig personeel aanwezig.Grote klasse.

Van den Eynden
Omgeving
31-5-2008 Wij verbleven 22/4 tot 6/5 IN hotel Isla Bonita .Het hotel was zeker zijn 4 sterren niet waardig,verouderd, de kamers waren wel net,maar alles zou moeten gerenoveerd moeten worden.Wij hebben zeker teveel betaald,het slechste hotel dat we ooit hebben geboekt in Tenerife.

Van den Eynden
21-5-2008
Wij verbleven In hotel isla bonita ,zeker zijn 4 sterren niet waard ,ouderwets hotel,sobere kamers , zeker zijn prijs niet waardig.Groot complex meer geschikt voor gezinnen met kinderen,maar toch te duur.