Hotel Paradise Park**** in Los Cristianos Spanje beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Paradise Park****

31 mei 2012

Meerdere zwembaden en ligbedden, zeer riant!

Beoordelingen Hotel Paradise Park****

Calla Hawai 2, 38650, Los Cristianos
Hotel Paradise Park scoort een 7,8 uit 10, op basis van 109 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Paradise Park****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Paradise Park**** in Los Cristianos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 69 vakantiefoto's van Hotel Paradise Park**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Paradise Park**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tenerife. Vergelijk Hotel Paradise Park**** met andere accommodaties in Los Cristianos.

103 beoordelingen over Paradise Park****

met partner, Mrt. 2012
"Super hotel!"
Ronald
23-3-2012 We zijn als Tenerife gangers al in verschillende hotels geweest op Tenerife en vinden Paradise Park een heel goed hotel.
Er is genoeg te doen in en rondom het hotel.De zwembaden zijn perfect verzorgd en ruim.
Wel veel oudere mensen in het hotel maar dat is op het hele eiland geen uitzondering.
De kamer die wij hadden was erg mooi (junior sweet)en van alle gemakken voorzien.
Het eten in het hotel is erg lekker en jehebt een super keuze.
We zijn een aantal jaren geleden in het Riu Palace geweest maar het eten in dit hotel doet er zeker niet voor onder!
We hebben een perfecte week gehad in dit hotel en zullen zeker nog een keertje terugkomen.

met partner, Nov. 2011
"Leuk Hotel"
Rinie en Liesbeth
27-11-2011 Wij hadden een junior suite, die is groot en luxe (2 TV's) met een prachtige badkamer. Eten is goed, vaak dezelfde gerechten, maar zo veel verschillende gerechten dat je toch iedere keer wat anders kan eten. Ik zou geen all-inclusive kiezen maar ook lekker aan het strand eten. Eten en drinken is er niet duur, ook niet aan het strand. Strand is overigens 15 a 20 minuten lopen. Geen handdoekje leggen bij zwembad. Wij zouden voor het luxe zwembad aan de overkant geen duurdere kamer meer boeken (dan mag je er gratis naar toe). Het is een mooi en rustig zwembad, maar het is de 15 euro p.p.p.d. echt niet waard. En trouwens, er heeft nooit iemand gevraagd of we wel gerechtigd waren om bij dat zwembad te zitten.
Voor de dierenliefhebbers: er lopen katten op het complex. Zij eten het liefst vis en vlees uit het restaurant, dus doe geen moeite met kattenvoer, want dat kan je weggooien.

"Heerlijk vertoeven"
g.bauer1
3-11-2011 Het hotel heeft volgens ons ( 4 volwassen personen, die na 1 jaar hard werken wat rust nodig hadden) alles voor mensen die met een leuke prijs toch veel comfort krijgen. We hadden all-in geboekt voor 2-weken , begin september. Los Christianos centrum is aan te lopen , maar ook het busje van hotel breng je naar het centrum. Goede service! De maaltijden waren uitstekend en personeel heel vriendelijk en grappig. Gezellig hoor!
Je hoeft je niet te vervelen in het hotel: whirlpools bij zwembaden, animatie , goede massage in health centre voor redelijke prijs, vriendelijke bediening , altijd eten en drinken -allin . Ja , een hotel waar je terug wilt komen.

"Een echte aanrader!"
Lonneke
16-8-2011 Dit mooie hotel zou ik zeker bij anderen aanraden. Het eten was goed en het hotel was ook erg schoon. Al het personeel spreekt goed Engels. Ook de kinderen worden niet vergeten, met een animatieteam. 's avonds is er ook animatie, met bijvoorbeeld een papegaaienshow of een optreden van een queencoverband, zeer leuk allemaal! Het strand is zo'n 10 a 15 minuten lopen van het hotel, maar 6 dagen in de week rijdt er ook een gratis busje vanuit het hotel naar het strand toe (Dit is ook naar een mooier gedeelte van het strand, met een wit aangelegd strand ipv kiezels).
Qua eten is er naar mijn mening, voor ieder wat wils. Al de maaltijden zijn in buffetvorm en gedurende de dag kun je ook diverse snacks krijgen.
We zijn erg tevreden over dit hotel!

"Perfect hotel"
tamara_bosma
4-4-2012 Prima hotel, zeker qua prijs. Wij hadden het veel slechter verwacht na het lezen van de beoordelingen. WIj hadden wel een hele mooie suite, waar we niet veel voor hoefden bij te betalen. Wij hebben dit hotel via touroperator geboekt en dat is ook een aanrader. Dan kun je voor een prikkie upgraden. We zijn hier twee weken geweest en hebben ons niet verveeld. Eten was ver boven verwachting en erg lekker.

"Super hotel appartementen,voor herhaling vatbaar."
yvonne
3-8-2011 In een woord fantastish hotel,mooie zwembaden,ontzettend goed eten zowel ontbijt als diner,het is er onwijs schoon,personeel zeer vriendelijk,animatie voor kinderen en elke avond live muziek voor de ouderen,genoeg ligbedjes terwijl er een hoop engelsen zijn die handdoeken op de ligbedjes liggen smorgens vroeg,maar dat was op zich geen probleem bedjes zat!
het all inn is zeer goed,je kon pakken wat je wilde,het is ongeveer 10 minuten lopen naar strand,maar er gaat om het kwartier ook een busje,wij zaten in kamer 1165 een zeer mooi appartement gelegen bij zwembad nr 1,er zijn alleen echt heel veel engelsen,wij hebben een zoontje van 6 maar weinig kinderen voor hem om mee te spelen op het eind was er gelukkig een nederlands jongetje,het is ect een aanrader!!

met vrienden, Mei 2011
"Wéér voor herhaling vatbaar"
Anke
29-5-2011 Prima hotel, vriendelijk personeel, goed eten, mooie zwembaden, héérlijke Spa. Mooi gerenoveerde hotelkamers. Plezier maken en genieten dat moet je zelf doen. En wij (mijn vriendin/collega) hebben volop genoten. heerlijk om een week lekker te relaxen

zakelijk, Mrt. 2011
"Vervallen kamers in een vervallen hotel"
Joost
31-3-2011 Er zijn best mooie plekjes in dit hotel, echter dan moet je niet één van de nog te renoveren kamers krijgen. Geen airco, verf bladdert af, geen internetaansluiting, safe werkt niet en personeel is oprecht ongeïnteresseerd. Het hotelgedeelte is donker (met wat geluk schiet het licht soms aan). Als je wilt internetten moet daar duur voor betaald worden op de twee gammele computers (één was buiten gebruik). Waar de vier sterren vandaan komen is mij niet duidelijk geworden, wellicht heeft het hotel er één verdiend met het redelijke ontbijt.

met partner, Sept. 2010
"Zeker niet slecht en zeker niet super"
Twilight On Tour
28-9-2010 Bijna volledig vernieuwd hotel . Goed onderhouden en netjes.5 zwembaden waarvan 2 knt ,antlantico zwembad is zeer rustig).Voldoende ligzetels (geen handdoekje leggen).Vriendelijk en meertalig personeel.Wat keuken betreft is dit voor ons een middenmoter,niets is slecht maar niets is uitzonderlijk lekker .Geen vers fruitsap bij het ontbijt alsook een op siroop gebaseerd espresso automaat.Wat afgelegen ligging (pendelbus hotel of huurauto , doyouspain.com )
.PAS OP ! Na regen glibberige tegels aan het zwembad en straatinkom naar de lobby.
MAW een valabele middenmmoter

met partner, Sept. 2010
"Schitterend Hotel"
E. Spijkers
7-10-2010 We zijn net terug ( 4 okt 2010 ) van 15 dagen in het Paradise Park geweest te zijn.
Alles was goed verzorgd en schoon ontbijt was redelijk maar weinig variatie.
Wij zijn niet All. geweest maar hadden alleen Logies/ontbijt Kamers zij net gerenoveerd en zien er schitterend uit. Alleen jammer dat er heel veel Engelse in het hotel verblijven. Het eten is heel erg Engels georieenteerd. Wel een aanrader is om een autootje te huren bij het autoverhuur bedrijf net na de spar een hele vriendelijke man en goede prijs voor 7 dagen 130 euro en keurige auto's.
Lopend naar de boulevard is goed te doen als je goed ter been bent. Het is alleen jammer van al die Engelse eettentjes maar vlakbij om de hoek van het hotel zit een hele lekkere Chinees daar hebben wij heerlijk gegeten en vriendelijke mensen.

El en Ron