Hotel H10 Oasis Moreque*** in Los Cristianos Spanje beoordelingen 7.9 | Zoover

Hotel H10 Oasis Moreque*** Los Cristianos

Beoordelingen Hotel H10 Oasis Moreque***

Avda. Juan Carlos I, 28, 38650, Los Cristianos
Hotel H10 Oasis Moreque scoort een 7,9 uit 10, op basis van 219 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel H10 Oasis Moreque***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel H10 Oasis Moreque*** in Los Cristianos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 123 vakantiefoto's van Hotel H10 Oasis Moreque*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel H10 Oasis Moreque*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tenerife. Vergelijk Hotel H10 Oasis Moreque*** met andere accommodaties in Los Cristianos.

208 beoordelingen over H10 Oasis Moreque***

met partner, Feb. 2012
"Prima plek"
ennemel
9-3-2012 h10 big sur is (deels) mooi gerenoveerd. De gerenoveerde kamers liggen op de 3 bovenste verdiepingen en kosten meer,wij vonden het het geld waard.Ook zeezicht boeken is de moeite waard,achter kijk je uit op een parkeerplaats/iets hoger gelegen weg en andere gebouwen.Ook komt daar weinig zon.(alleen 's ochtends..?)Het is er heerlijk rustig(geen kinderen onder de 18 toegestaan) en je stapt zo de boulevard op,centrum is dichtbij.Personeel allemaal zeer vriendelijk. Weinig animatie-voor ons een pre.Eten is goed,in vergelijking met andere hotels minder uitgebreid,maar wij vonden het prima.

met partner, Okt. 2011
"Goed hotel op prachtige locatie"
truus
7-11-2011 Dit hotel (ookwel H10 Big Sur) ligt aan de boulevard van Los Cristianos, via de tuin bereikbaar.
Uitgebreid en variërend ontbijt- en dinerbuffet. Naast buffet ook grill (vlees en vis), wok en pasta's. Wel betalen voor drinken bij diner.
Ruim en schoon. Gezellige buitenbar. Veel recreatie (yoga, aquarobics, tafeltennis, pool) en aardige optredens 's avonds. Lekker zwembad.
Prachtig uitzicht over de oceaan.
Restaurants zeer dichtbij (voor als je eens iets anders wil), voor goede prijs. Op 100m. een supermarktje, open van 8 tot 23 uur.

Kleine nadelen: soms een wat onaangename geur in de badkamer. Balkons met stenen muurtje, precies tot ooghoogte, dus voor mooi uitzicht moet je staan. Koelkastje en kluisje op kamer enkel tegen betaling. Zelfde geldt voor badhanddoeken. Aan de voorkant van het hotel (waar je aankomt) loopt de weg op (of af), wat voor rolstoel onhandig is. Hier heb je geen last van als je naar de boulevard gaan.

met partner, Okt. 2011
"Voor herhaling vatbaar"
anny_3
18-10-2011 recent overgenomen door H10 keten, bijna heel vernieuwd. spijtig toen wij er waren veel lawaai van naburig hotel en mensen die ligzetels met handdoeken bedekken en er niet op liggen.
ik wil er wel nog terug gaan, weet ondertussen wie de manager daar is en zal in het vervolg haar aanspreken. tweede minpuntje: te weinig koffiemachines waardoor soms file voor de koffie ontstaat.

"Big Sur is wel anders dan Oasis Moreque"
Schepens P
13-9-2011 Wij zijn terug van onze vakantie in Big Sur Tenerife.
Wij hebben zeer mooi weer gehad en een goed verlof.

Nu enkele woorden over Big Sur.
-Zwembad mooi gerenoveerd. Vloer veel veiliger en mooi.
-Jacuzzi is mooi en goed, wordt veel gebruik van gemaakt.
-De kamers op etages 5, 6, 7 en 8 zijn gerenoveerd. Wij hadden een kamer op het 6e . De kamer was mooi en beschikte over airco en een flat-screen TV. De koelkast was maar een kleine mini bar. Hierin krijg je geen grote fles (1 liter).
-De badkamers zijn niet gerenoveerd. Er is enkel een haardroger geplaatst. De watervoorziening was ondermaats.
-De kluis op de kamer was ook een nieuwe (veel kleiner dan voorheen).
-In de bar is alleen Andres (oud gediende) nog. Het personeel is er nog wel heel vriendelijk.

"In een woord, een geweldig hotel"
Jaap en Yvonne
25-9-2011 Wij zijn net terug van vakantie in H10 Big Sur, vh genaamd Oasis Moreque. Zeer tevreden en zeker voor herhaling vatbaar. Het personeel was uitzonderlijk vriendelijk en het entertainment, op 1 uitzondering na, goed. Ook de geboden sportfaciliteinten en -activiteiten waren prima verzorgd. Echter, als je na half september aankomt moet je er rekening mee houden dat de gasten wat ouder zijn, vanaf 65+

"Zeker aan te bevelen voor ouderen."
S. de Graaf-Tieman
5-10-2011 prima hotel voor ouderen.
vriendelijke bediening.
goed eten, uitgebreid ontbijt.
we hadden geen gerenoveerde kamer maar de bedden waren goed om te douchen moesten we wel lang op warm water wachten.
diner was ook goed gevarieerd.
ik snap alleen niet dat de koelkast gehuurd kon worden hebben we ook niet gedaan.(zal wel wat met de bar te maken hebben.
we zouden het zeker aanbevelen.

"Fijne vakantie gehad in Big Sur."
Fam. Bruinvelds
13-9-2011 Zijn net terug van 12 dagen H10 Big Sur. Hebben het geweldig gehad; mooie, ruime kamer met fantastisch balkon (115) met uitzicht op zwembad en terras. Buffetten prima verzorgd en keus genoeg. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Alleen het "handoekje leggen" is nog erg populair. Klein terras vol met ligstoelen, dus als je 's middags wilt zonnen is er geen of weinig plaats op het terras. Over het algemeen een geweldige vakantie gehad en een reden om er terug te komen.

"Fantastisch hotel"
Familie van Vught
11-9-2011 Wij zijn net terug van een week in Hotel Big Sur en het is ons heel goed bevallen. De kamers zijn groot en schoon. Wij hadden een balkon van zeker 30 m2 (Kamer 207). Het eten is in buffetvorm en erg goed, keuze genoeg. Het personeel is heel behulpzaam en vriendelijk. Kortom...........echt een aanrader.

"Geweldige vakantie gehad"
Hanneke
5-9-2011 zojuist terug gekomen van een weekje vakantie in hotel H10 Big sur.
Ik weet niet wat alle mensen hieronder zeuren maar eten was super en warm! veel keus en de bediening was erg vriendelijk en snel.
Hotel ligt prima (voor de oudere, hotel was voornamelijk bevolkt met mensen 40+). Het enige nadeel is inderdaad het handdoekje leggen en dan voornamelijk door de fransen. Sommige legden om 10 uur de handdoek en kwamen om 4 uur even een half uurtje liggen, belachelijk.

Dus trek je niets aan van onderstaande reacties (het is een 3 * en ik denk dat onderstaande mensen de service van een 5* verwachten voor de prijs van een 3* hotel), wij hebben echt een super vakantie gehad en wij zouden er zo terug heen gaan!

"Prima hotel"
Eveline
22-8-2011 Hotel soms rumoerig. Kamers oud, maar deel is gerenoveerd. Alle kamers nu airco. Eten was soms koud en vettig, maar toch goed. Vegetarisch menu was redelijk. In Los Christianos zit en 2ehands winkeltje, die honden van Tenerife helpt. Loop aan achterkant op de boulevard rechts tot aan het strand. Ga bij speeltuinte rechts omhoog. Dan zie je het winkeltje met bord met honden buiten. Zij helpen echt!