Vraag en Antwoord Appartement Cristian Sur***

19 mei 2013

Cristian Sur***
Vraag en Antwoord Appartement Cristian Sur***
Violeta 45B, E-38650, Los Cristianos

appartement nr? (1 reacties)
helen
7-10-2012
hallo, wij zijn van plan om dit appartement te boeken in november/december wie weet het nr van een app dat misschien al gerenoveerd is en in de zon ligt (balkon)? alvast bedankt,

José
nr. 5.80 prima, niet in de zon, wat wel zo prettig voor ons was

televisie (2 reacties)
wilma
19-9-2012
Wie weet welke Ned en Engelse tv senenders te ontvangen zijn bvb bedankt

helen_kant
9-12-2012
Geen tv gekeken je moet er 20 euro voor betalen en dat vindt ik een beetje zonde.

wilma
9-12-2012
dank voor je reactie,wij gaan 5 weken dus willen wel een beetje op de hoogte blijven.

Fohn (2 reacties)
Jose Oerlemans
16-9-2012
Is er een fohn, koffiezetapparaat en/of waterkoker aanwezig in een 3 kamer appartement Dank bij voorbaat Jose

José
1-11-2012
geen föhn, waterkoker wel in ons app. 5.80 (2 kamers) dus ik denk dat dat wel in alle app. zal zijn

jose oerlemans
1-11-2012
Bedankt voor de reactie, ik ben inmiddels al terug en dd het klopt. Er is geen fohn aanwezig.

Appartement (1 reacties)
J.alberts
5-7-2012
Is het appartement schoon ? Word er goed gepoetst en of bedden verschoont op tijd ?

hein van der wal
11-7-2012
Appartement was zeer schoon, er werd elke dag gepoetst en om de dag werden de bedden verschoond, handdoeken ook maar als ze gebruikt waren werden ze extra verwisseld

Wifi in appartement (2 reacties)
Emmelies Kiel
15-6-2012
Is er wifi beschikbaar in het appartement. Zo ja, gratis of betalen?

20-6-2012
Op het terras bij het café/restaurant dat bij het appartement hoort kun je gratis Wifi ontvangen. Je moet dan aan de bediende een toegangscode vragen.

Emmelies Kiel
22-6-2012
Bedankt voor je reactie. Groetjes, Emmelies

wie weet (1 reacties)
arjan brand
5-5-2012
is er in juni wel animatie aanwezig. En hoe is de prijsverhouding wat betreft uit eten en boodschappen doen?

20-6-2012
Nee, geen animatie aanwezig. Uit eten gaan is erg goed betaalbaar. Veel goedkoper dan in NL. Boodschappen kun je het beste doen bij een grote supermarkt in de buurt. Deze is veel goedkoper dan alle kleine supermarkten.

wie weet (1 reacties)
arjan Brand
5-5-2012
Zijn er veel kakkerlakken in het appartement

20-6-2012
Ja, af en toe wel een gezien in de badkamer. Ze zijn erg groot. Ongeveer net zo lang als je duim.

koffiezetapparaat (3 reacties)
Arjan
9-4-2012
Is er in het appartement ook een koffiezetapparaat aanwezig groetjes Arjan en Ineke

Annamarie
Ja

Arjan Brand
bedankt voor je informatie

Sandra
20-6-2012
Nee, niet aanwezig in ons 3-kmr. app.

Wenteltrap (1 reacties)
Christien
29-3-2012
Op enkele foto's zie ik een wenteltrap. Zit er een wenteltrap in de 2- of 3-kamer appartementen?

Annamarie

is er animatie?

info_781
26-2-2012
Er is geen animatie.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit