Aparthotel Castle Harbour*** in Los Cristianos Spanje beoordelingen 7.7 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Castle Harbour***

6,3

Aparthotel Castle Harbour*** Los Cristianos

Beoordelingen Aparthotel Castle Harbour***

Avda. San Francisco 12, Urb. Oasis Del, 38650, Los Cristianos
Aparthotel Castle Harbour scoort een 7,7 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Castle Harbour***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Castle Harbour*** in Los Cristianos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Aparthotel Castle Harbour*** vinden. Je kunt 1 video van Aparthotel Castle Harbour*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tenerife. Vergelijk Aparthotel Castle Harbour*** met andere accommodaties in Los Cristianos.

11 beoordelingen over Castle Harbour***

6,1
met vrienden, Okt. 2011
"Prima vakantieverblijf"
weeniewie
26-12-2011 Alles dik in orde daar, eenvoudig en net hotel met zeer vriendelijk personeel!

Marloes & Philip
1-10-2007 We hebben een fantastische week achter de rug!
Het was super alleen het was wel een eindje lopen naar het strand.
Verder hele goede service hebben melding gemaakt over spiraalmatrassen en kregen meteen nieuwe, goede matrassen.
Appartementen waren netjes schoon in het complex geen kakkerlak gezien.
Geen minpunten kunnen vinden.

far&Ricky
18-8-2007 wij hadden een geweldige week! voldoende ligbedden, een koel appartement en een geweldig uitzicht. Kortom, een week om nooit te vergeten!!!

Martijn en Janine
10-9-2007 Wij zijn hier van 10 t/m 17 augustus geweest. Heerlijke vakantie gehad. Lastminute via touroperator. Appartement was voor de prijs prima. Wel ongeveer 20 min. lopen naar strand/ centrum.
Koken hebben wij niet gedaan. Het gastel was niet erg goed. Handdoeken 1x per week, geen schoonmaak tijdens verblijf.
Appartement is een aanrader voor een low-budget vakantie.

Familie, Aug. 2007
Zuiderveld
2-9-2007 2 studios op de 5e verdieping. Kamers zijn prima. bedden hard! Balkon lekker ruim met uitzicht op het zwembad. Ligging is rustig. Ver van het strand en de drukte. Half uurtje lopen naar mooi strand, Playa de la Vista. Taxi nemen kost je 4 a 5 euro. Dus prima te doen. 1 week geweest, geen schoonmaak, 1 x schone handdoeken.
Magnetron, broodrooster en waterkoker aanwezig.
Prima douche, andere studio had een bad.

Chantal
15-8-2007 Van de buitenkant ziet het er aardig uit. De apartementen van binnen zijn verouderd, met een heel erg hard bed. Schoonmaak was ook al even geleden. Handdoeken hebben we maar 1 keer gekregen.
Ligging: een minuut of 15 lopen en het centrum stelt niet zoveel voor.
Bij het zwembad moet je uitkijken voor dieven, ipod en portomone uit tas gestolen. Hoorde van meerdere mensen dat zei zijn bestolen zijn.

wouter
8-8-2007 Ons appartement was schoongemaakt met een franse slag. Het toilet was zeker niet schoon! Er wordt tijdens een verblijf van 8 dagen tussendoor niet schoon gemaakt, wel worden de handdoeken 1 maal vervangen.
De inrichting was verder prima en het balkon heerlijk groot. Het hotel ligt ook lekker rustig. De appartementen zijn veelal in bezit van spaanse particulieren. De ligging was niet zo gunstig. Het was erg ver lopen naar het strand en naar de bushalte.
Eettip: Er zit een heel leuk restaurant direct achter het hotel. En ietsje verderop richting het strand heb je een straatje met een paar restaurants. De pizzeria hier is heel erg goed! Zit direct naast een steakhouse en een chinees.

Denise
23-8-2006 Wij zijn hier in aug. geweest. We zijn hier als alternatief terecht gekomen, omdat ons oorspronkelijke accomodatie volgeboekt was. We zijn zeer tevreden over de kamer. We hadden 2 verdiep., 2 badkamers en 2 toiletten. Het uitzicht was prachtig (zaten op de 8ste verd.) Personeel was vriendelijk en het complex was schoon (weinig tot geen kakkerlakken). 1 lift zag er heel oud en afgebroken uit. Onze kamer werd alleen niet schoongemaakt (verblijf 8dgn)en handdoeken werden 1x vervangen. Voor een ligbed moet je al om 9 uur aan het zwembd staan. De Engelsen zijn er zeer vroeg bij! Anders had je echt pech en kon je op de stenen je handdoekje neerleggen als je nog een droog stukje kon vinden. Verder ligt het app. in een heel rustige omgeving, je krijgt er een goede nachtrust.

Familie, Juli 2006
Sangi
31-7-2007 Wij waren er gister nog. Het was echt super. 2 nette appartementen, geen kakkerlakken!! een ligbad, een mooie balkon. Volgend jaar misschien weer!

johan de smet
16-2-2006 wij hebben in februari een fantastische vakantie gehad in Castle harbour. Het ligt rustig buiten het centrum en toch maar 10 minuutjes van het centrum en het strand. De bar is gezellig en het restaurant lekker en niet duur. Propere en ruime appartementen. Kortom : we'll be back!