Aparthotel Neptuno*** in Costa Adeje Spanje beoordelingen 7.4 | Zoover

Het zwembad...

Beoordelingen Aparthotel Neptuno***

C/ Cataluña,Torviscas Alto, 38670, Costa Adeje
Aparthotel Neptuno scoort een 7,4 uit 10, op basis van 24 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Neptuno***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Neptuno*** in Costa Adeje, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Aparthotel Neptuno*** vinden. Je kunt 1 video van Aparthotel Neptuno*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tenerife. Vergelijk Aparthotel Neptuno*** met andere accommodaties in Costa Adeje.

24 beoordelingen over Neptuno***

5,9
6,2
met partner, 2011
"Het is net of we thuis komen,geweldig."
Jan Onderdijk
1-1-2011 We gaan 2x per jaar naar Neptuno met een touroperator en vinden het al jaren geweldig,de rust en het uitzicht zijn super.Zijn 20 december terug gekomen en kijken al weer uit naar het volgende verblijf.

Jan en Erna

met vrienden, Dec. 2010
"Zeer slechte accomodatie!!!!! Geen aanrader"
Fam. Jansen
1-1-2011 Zeer slechte accomodatie. Ligt erg ver van het strand en boven op een heuvel buiten het centrum. Het busje hebben wij niet gezien maar rijdt maar tot 18.00u. 's avonds. Het complex ligt in een achterbuurt waar verder 's avonds niets te doen is. Nog geen barretje of restaurantje in de omgeveng. Het restaurant van het complex is geen aanbeveling of je moet ven frittuur houden. Geen ontbijtgelegenheid in de omgeving. Met een huishoud fritespan wordt nog iets gebakken. Geen parkeer gelegenheid voor je huur auto. (alleen onderaan de berg)Wordt meteen weggesleept. Er moet overal voor betaald worden: ligstoel aan het zwembad, t.v. op je kamer, schoonmaak van de kamer.
Ben je moeilijk ter been of heb je een kinderwagen dan is het complex niet voor je geschikt. Honderd trapjes elke dag omhoog en weer omlaag naar de kelder.

"Heel erg aardig !"
Leon en Wendy
15-9-2008 Afgelopen zomer hier een week verbleven. Het ENIGE nadeel is de ligging, een half uur goed doorlopen en je bent op de boulevard, maar verder is het gewoon top !

met partner, Aug. 2008
"Prima voor deze prijs"
K de Ruijter
27-8-2008 wat ver van het centrum. Busje reed maar tot 18.00u

Familie, Aug. 2008
"Zeker voor herhaling vatbaar!"
E.C. van Kamperdijk
27-8-2008 Alles was zeer goed bereikbaar stranden, winkels etc.
Accomodatie was zeer proper.
Met de excursies ging het bijna twee keer mis m.b.t. het vervoer naar desbetreffende locatie (Is wel aldaar direct gecorrigeerd)

met partner, Juli 2008
"Redelijk goed"
Mireille en Paul
29-7-2008 Redelijk goed appartementencomplex, alleen de ligging (tegenop een heuvel/berg) is wat lastig, omdat je telkens tegen die berg omhoog moet lopen naar het appartementencomplex.

C. Kuijf
21-3-2008 Het apartement zelf was netjes. De 'straatjes' en portiekjes van het complex waren vuil en zijn tijdens ons verblijf van 11 dagen niet 1x schoon gemaakt. Het apartement zelf werd ook niet schoongemaakt. De bedden werden wel iedere dag opgemaakt maar niet verschoont we hebben 2x schonen handdoeken gekregen. In de omgeving was het redelijk rustig. Ver van alles af, met een huurauto zou dat geen probleem hoeven te zijn. Maar helaas is er in de omgeving weinig gelegenheid om te parkeren.

met partner, Feb. 2008
T.H. Que
18-2-2008 Service was slecht omdat we bij het inchecken niet het tweekamer appartement kregen dat we gehuurd hadden. Men liet ons die avond weten dat het appartement niet beschikbaar was omdat er wat kapot was. De volgende dag vertelde een ander medewerker dat het appartemet nog bezet was en daarom nog niet beschikbaar was.

met partner, Nov. 2007
Peter Meliefste
14-11-2007 Een uitstekend appartement met uitzicht op de Atlantische Oceaan en het eiland Gomera, heeft zeker een rol gespeeld bij onze beoordeling.
De grats uurbus overdag naar de boulevards is prima, maar deze rijdt 's avonds niet en niet op zaterdagmiddag en op zondag.

met partner, Okt. 2007
Rosemarie,Tinie, Pi...
21-10-2007 Drie weken vakantie, in mooi apartement nr.105 met prachtig uitzicht over alles naar de oceaan.
Goede service met iedere dag schoonmaken en bedden opmaken, om de dag schone handdoeken en regelmatig schoon beddegoed. Tip geef de kamermeisjes ook eens een fooitje € 5,- !
Vriendelijk personeel ook bij het zwembad en receptie. Min punten zijn de televisie met munt inworp, met toch maar een beperkt aanbod, overigens deed de onze het ook zonder geld (aan geknoeid ?) Internet ook te duur, € 1,- voor 10 minuten.
Er is een kleine supermarkt aan de overkant met ieder dag vers zelf afgebakken brood, wijn en water. Maar geen vlees of vis. Daarvoor 10 minuten bergafwaarts naar de Mercadona. Gigantische sortering. Was er maar zo'n supermarkt in Nederland! Rugzak aan te bevelen. De taxibus van het hotel werkt goed, ieder uur heen en weer. Taxi kost ca.€ 3,- tot 5,-.
Wij komen toch niet terug omdat de afdaling
( zwarte piste) een belemmering vormt. Jammer!
P.S. Ik heb geen kakkerlak gezien.