Vraag en Antwoord Aparthotel La Pinta Beach Club****

1 2 3 4 volgende

vraagje (0 reacties)
Bert
23-5-2013
weet iemand of er een goed bakkertje inde buurt te vinden is?? en is het openbaar vervoer een beetje geregeld daar, bv prijs en bereikbaarheid?

ontbijt (0 reacties)
lilisette
20-5-2013
Kan iemand vertellen hoe het ontbijt eruit ziet? wij hebben logies en ontbijt. is het uitgebreid etc etc. en kun je daar ook smiddags gewoon een broodje/salade eten? tips?

draadloos (2 reacties)
Albert
1-5-2013
Kan iemand mij vertellen of er wifi is bij La Pinta ben er al een geweest maar dat is lang geleden

Dyon
10-5-2013
Ja er is wifi, maar alleen in de lobby van het hotel (nabij de receptie)

Albert
10-5-2013
Bedankt voor de reactie

koffiezet apparaat (2 reacties)
Mary
16-4-2013
Wij zijn al een keer naar LaPinta geweest nu gaan we in okt weer maar ik weet niet meer of er ook een koffiezetapparaat aanwezig is kan iemand mij dat vertellen bij voorbaat dank

17-4-2013
Dag Mary, Er is geen koffiezetapparaat aanwezig.

Mary
17-4-2013
Hartelijk dank voor de reactie

handdoeken + verschonen (2 reacties)
Lisette
15-4-2013
Hoi, weet iemand of er handdoeken in het appartement aanwezig zijn (gewoon om jezelf mee te douchen)? zo ja, worden deze ook verwisseld/hoe vaak?

17-4-2013
Dag Lilisette, Er zijn handdoeken aanwezig en worden als je dat wilt elke dag [ behalve Zondags zei :
vervangen.

lilisette
17-4-2013
Super bedankt voor je reactie Erny!

zoetwaterzwembad La Pinta? (2 reacties)
Doreth
25-3-2013
Wie weet of het zwembad van La Pinta een zoet- of zoutwater zwembad is? groet Doreth

d.harkema
8-4-2013
Het zwebad heeft zoetwater

doreth
13-4-2013
dank je

Kinderen eind juli? (1 reacties)
25-2-2013
Wij vertrekken 29 juli voor 10 dagen naar dit hotel met onze zoon van 9. Zijn er rond deze periode nog meer nederlandse/belgische kinderen? Zou leuk zijn voor hem!

Ruben
10-4-2013
Wij zijn er niet geweest tijdens de school vakanties. Maar er zijn vollop Nederlanders en belgen. Het lijkt mij dat er tijdens de schoolvakanties zeker kinderen rond die leeftijd zullen zijn.

kinderzwembad (1 reacties)
elina
17-2-2013
Is het toegestaan om met een balletje of luchtbed / zwemband in het water te spelen voor de kinderen?

17-2-2013
Dag Elina, Er is een afgeschemd kinder/peuter/kleuterbadje waar ook voor de ouders ligbedden en parasols staan.Voor deze kleintjes is het spelen met relatief klein "speelgoed" voor zover ik weet geen bezwaar.Als ik het me goed herinner is er zelfs speelgoed van de animatie aanwezig.Zwembandjes, balletjes, opblaasfiguurtjes etc. Maar ligt er natuurlijk aan in welke leeftijdscategorie jouw kindje valt. Groet, Erny.

uitzicht (2 reacties)
Eric
16-2-2013
Nog een vraagje. We wilden eigenlijk een 2-kamer appartement met zeezicht nemen, maar die is helaas niet meer beschikbaar. Weet iemand misschien of alle 3-kamerappartementen wel of geen zeezicht hebben? En of je vanuit de 2-kamerappartementen (zonder zeezicht geboekt) wel zij-zeezicht hebt, of dat je gewoon weg op een straat ofzo uitkijkt? We willen wel in ieder geval als preferentie zo hoog mogelijk aangeven. Alvast bedankt.

17-2-2013
Beste Erik, Wij konden de eerste keer in La Pinta ook geen zeezicht meer boeken.Ter plaatse bleek dat je een kamer met Zeezicht kon krijgen waarvoor je ik meen € 7 per nacht moest bijbetalen.Het blijkt af te hangen van welke kamers de Touroperator heeft ingekocht,Wij reisden toen met Neckermann. Met Arke konden we probleemloos meteen Zeezicht boeken. Zonder zeezicht zie je ook echt geen zee en zo hoog mogelijk is ook geen garantie, hangt wederom om dezelfde reden af van de touroperator. Is hiermee je vraag beantwoord? Groet, Erny.

eric
19-2-2013
Ja hoor, Erny, dank je wel voor je antwoord! groeten Eric

kinderanimatie (1 reacties)
Eric Hoefnagels
15-2-2013
Wij willen halverwege juni naar La Pinta gaan met ons dochtertje van 3,5 jaar. Wie weet of er leuke animatie is voor deze kleintjes, bv overdag bezigheden en vroeg in de avond kinderdisco? Alvast bedankt!

Ruben
10-4-2013
Er is inderdaad kleinschalige animantie voor kinderen. In de eerste instantie als je er niet op let merk je het niet eens. Maar er was toen wij er waren altijd iemand van het animatie team aanwezig bij de speeltuintje voor kinderen. Zodat de ouders ongestoord even wat konden eten. Ik heb er niet heel erg opgelet maar er is wel iets van animantie overdag voor kinderen. Wij waren er buiten de school vakantie misschien dat dit binnen die wat meer aanwezig is.

Ligging kamers (5 reacties)
5-2-2013
Graag zou ik willen weten of de kamers in dit hotel allemaal uit kijken op het zwembad (behalve kamers zeezicht)of zijn er ook kamers die aan de achterkant van het hotel liggen?

6-2-2013
Dag Jolanda, Het Hotel is in een soort van U-vorm gebouwd en aan de "achterzijde" zijn ook appartementen. Vanuit de onderste etages kijk je uit op een wandelstraat en een Disco met bijbehorende parkeerplaats. De appartementen op de vijfde verdieping { hoogste } hebben zeezicht.Wij komen hier al een aantal jaren en dit is voor ons de meest fijne plek,relatief rustig maar in het weekend wel het geluid van betreffende Disco, sommige mensen ervaren dat als hinderlijk maar ons stoort het niet!! Voor de duidelijkheid ik heb het dus over de "achterzijde". Hoop dat jouw vraag hiermee beantwoord is maar meldt je gerust wanneer je meer wilt weten. Met vriendelijke groet, Erny.

7-2-2013
Dank je Erny. Om er zeker van te zijn dat we op het zwembad en de zee uitkijken, kan ik denk ik het beste een kamer met zeezicht boeken. Kun je mij ook nog iets zeggen over de maaltijden. Worden er bijvoorbeeld bij het ontbijt ook eieren/omelet gebakken? Misschien een rare vraag maar we zijn all-inclusive van Turkije gewend en ik weet op voorhand al dat je de buffetten in Spanje hier niet mee kan vergelijken maar misschien een beetje info hierover. Alvast weer bedankt.

11-2-2013
Dag Jolanda, Alleen zeezicht boeken wanneer je ook zicht op het zwembad wilt hebben is niet voldoende.Aan de "achterkant" zijn immers ook kamers met zeezicht. Geef DUIDELIJK aan dat je aan de zwemdbadzijde een kamer met ZEEZICHT wilt! Wat het ontbijt betreft, dat vinden wij SUPER, Het is uitgebreid,gevarieerd, vers en ja, ook de eitjes zul je niet missen.Op zondag is er zelfs Champagne bij het ontbijt! Echt een aanrader!! Hetzelfde geldt voor de lunch en het diner. Er zijn natuurlijk veel mensen die ,s avonds aan de boulevard gaan eten en daar is keus genoeg voor een billijke prijs maar wij geven er de voorkeur aan om te eten in La Pinta, omdat we weten dat het GOED is. Nog vragen Jolanda? Roept u maar, haha..... Groet, Erny.

11-2-2013
Dag Jolanda, Heb je mijn bericht van deze ochtend gelezen? Het is nl op onverklaarbare wijze verdwenen....... Meld je anders nog even, Groet, Erny.

11-2-2013
Hallo Erny, Ik zit net je bovenstaande reactie te lezen. Hartelijk bedankt voor alle info. Weet waar ik nu op moet letten met boeken. Groetjes, Jolanda

zwembad (1 reacties)
fem
1-2-2013
op internet zie ik diverse foto's van het zwembad. Sommige met mooie grote stenen en een leuk glijbaantje voor kinderen. Andere foto;s lijken ouder en daarbij is geen glijbaantje te zien. Hoe ziet het zwembad er nu echt uit

1 2 3 4 volgende

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?