Hotel Jardines de Nivaria***** in Costa Adeje Spanje beoordelingen 9.3 | Zoover

jacuzzi

Beoordelingen Hotel Jardines de Nivaria*****

C/ Paris s/n, 38660, Costa Adeje
Hotel Jardines de Nivaria scoort een 9,3 uit 10, op basis van 183 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Jardines de Nivaria*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Jardines de Nivaria***** in Costa Adeje, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 73 vakantiefoto's van Hotel Jardines de Nivaria***** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Jardines de Nivaria***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tenerife. Vergelijk Hotel Jardines de Nivaria***** met andere accommodaties in Costa Adeje.

172 beoordelingen over Jardines de Nivaria*****

met partner, Mei 2012
"Gedateerd, luxe maar oudbollig"
Jolanda en Marco
28-5-2012 Wij hebben dit hotel bekeken tijdens ons verblijf in Tenerife. Hotel staat hoog aangeschreven. Het viel ons echter heel erg tegen. Stijd, oudbollig interieur. Kil. Oud publiek. Toiletten in openbare ruimten waren oud en niet fris. Kamers hebben wij niet gezien. Voor oudere mensen misschien iets maar voor ons absoluut niet.

met partner, 2012
"Goed hotel"
Romers
20-2-2012 Hotel jardines de nivaria is mooi gelegen en biedt prima service. De zwembaden, de eetgelegenheden, het personeel, allemaal prima voor elkaar. Onze kamer met zeezicht is niet bijzonder voor een 5 sterren hotel. De badkamer is gedateerd, geen aparte douche. Er is ook geen koffie-en thee faciliteit op de kamer aanwezig. Het grote balkon met twee ligstoelen en een rond tafeltje met twee rieten stoelen is dan weer een pré.

We hebben logies en ontbijt. Het ontbijt is uitgebreid en goed. We hebben een paar keer in het hotel het buffet genomen en ook dat is een aanrader. Ruime sortering, veel verse produkten. De prijs p.p. is tegen de EUR 35. Aan de prijs, maar je kunt wel zelf bepalen wat en hoeveel je eet.

Kortom, een aanrader voor een wat luxer verblijf op Tenerife.

met partner, Dec. 2011
"Vergane glorie"
Jansonius
11-12-2011 Ik ben vanaf 2003 7 keer in dit hotel verbleven. De eerste jaren enthousiast maar de afgelopen 2 keer heb ik mij meer en meer lopen irriteren. Het meubilair is de afgelopen jaren amper vernieuwd of opgeknapt en het hotel maakt dan ook steeds meer de indruk zijn beste jaren ver achter zich gehad te hebben. Beetje muffig en stoffig, de glans is er duidelijk vanaf. Die vijfde ster zijn ze wat mij betreft dan ook al lang niet meer waard. Het ontbijt buffet is éenzijdig, saai en lauw en maakt een rommelige indruk. De bar is net een kantine in een bejaardenhuis al kan dat voor de de vele ouderen een vertrouwde indruk wekken. Het onderhoud aan de zwembaden loopt zwaar achter, veel schimmel randen en verdwenen tegeltjes. De omgeving van het Hotel is de afgelopen jaren ook steeds verder terug gelopen. Het is ronduit armetierig. In de richting van het plaza del Duque is het beter winkelen en vertoeven maar rond het Hotel en het 'strand' is het echt één sterren vertier..

met partner, Nov. 2011
"Lekker rustig, goed, maar relatief duur."
P. de Haan
16-11-2011 Prima week in dit enigszins gedateerd en redelijk traditioneel ingesteld hotel gehad. Zeer veel (beetje té) gasten (ned, bel, du, eng en fr. stellen) van 60+.
Ga je voor rust, een zekere kwaliteit en prima service, dan zit je hier goed. Hotelmedewerkers doen er alles aan om je het naar je zin te laten hebben en zijn zeer vriendelijk.
Animatie vonden wij van gemiddeld niveau: we hebben (veel) beter gezien!
Eten en drinken, van zowel ontbijt en diner, gewoon in orde. Vers! Goede cappuccino!
Tóch eerder 4 dan 5 sterren niveau. Alle faciliteiten zijn aanwezig, in redelijk/goede staat, maar 't is allemaal wat verouderd: prijs/kwaliteit verhouding loopt hierdoor wat uit de pas.
Nog een keer terug? Geen volmondig ja, maar eerder misschien mits er een 'restyling' van het hotel heeft plaatsgevonden.
Al met al een prima relaxte week gehad waar we met genoegen op terugkijken.

met partner, Okt. 2011
"Geweldig hotel!!!"
Angelique
17-10-2011 afgelopen week in Hotel Jardines de Nivaria vertoefd. Echt een superhotel! Ontzettend ruime, schone kamer. Groot balkon met ligbedden, parasol en tafel met stoelen. Matrassen lagen heerlijk, brede bedden. Ontbijt was te veel om op te noemen, heel erg uitgebreid en goed. Direct aan de zee en boulevard. Het strand was wat minder door het zwarte zand. Maar de zwembaden bij het hotel maakten dat meer dan goed. Lekkere restaurants, zeker bij het zwembad. Vriendelijk personeel. Een echte aanrader!!!

met partner, Okt. 2011
"Zeer goed"
Nancy
7-12-2011 Ik vind dit een zeer goed hotel . Rust en goed eten , vriendelijkheid was zeer goed .

Ik heb een latexallergie en ze hebben dit voor mij opgelost door de periode dat ik er was latexvrije handschoenen aan te doen , en dit verdient een pluim !!!!

We gaan zeker terug .

met vrienden, Sept. 2011
"Werkelijk alles ok"
karin
4-10-2011 Net terug van 4 dagen in dit hotel. wij hadden een aangepaste kamer geboekt voor rolstoel. We werden compleet in de watten gelegd door het personeel. niets is hun teveel. het ontbijt is overcompleet en konden elke morgen heerlijk op het terras ontbijten. zwembad heeerlijk warm kamer superschoon dineren bij het zwembad heerlijk eten. prima toegang naar de boulevard via lift. echt een super hotel waar niks op aan te merken was.
De boulevard was prima te belopen zijn wel leuke winkeltjes en restaurantjes. alles wel iets verouderd. het strand bij het hotel is waardeloos. vuil en teer. ik vind dit hotel totaal ongeschikt voor kinderen. zitten veel oudere mensen die heeel erg op hun rust gesteld zijn. wij werden ook geregeld aangesproken in het zwembad dat we te luidruchtig waren terwijl we voor ons gevoel dat absoluut niet abnormaal waren.

"Rustig en luxe hotel ."
Dave + Marjon.
22-9-2011 Periode : 5 t/m 16 september 2011.

Mooi hotel met ( zeer ) vriendelijk personeel , mooie en schone kamers en een goede ligging tov boulevard.
Fijne zwembaden m.n. het verwarmde zoutwaterbad en verzorgde tuin met voldoende ligbedden.
Dit hotel is eigenlijk niet geschikt voor kinderen , hierdoor lekker rustig in en om de zwembaden .
Het ontbijt was goed verzorgd en de produktkeuze was ruim voldoende .
Een klein puntje van kritiek is dat het zwembad wat klein onderhoud nodig heeft .
De directe omgeving( Playa Fanabe ) is erg op Engelsen gericht en kwam op ons wat afgeleefd en onderkomen over .
Wel voldoende winkels en keuze in restaurants met voor iedere ingang een propper.
Kortom het hotel is voor ons zeker een herbezoek waard alleen de Playa Fanabe is dit niet.

"Rust, Luxe, Lekker eten"
Daniela Verschellin...
6-10-2011 Een prachtig, zeer schoon hotel. Bij aankomst was de kamer nog niet klaar, er werd ons een kleine lunch aangeboden bij de poolbar ter compensatie. Het personeel zal er alles aan doen om het de gasten naar de zin te maken. Onze kamer (Superior suite) Was zeer ruim en zeer schoon. De kamer was verdeeld in een inloopkast, een zeer ruime slaap- en woonkamer deze waren met elkaar verbonden door een grote schuifdeur. De badkamer had een apart bad en aparte douche ook de wc was apart. Het balkon was zeer ruim met een zitje en ligbedden. Het ontbijt buffet was super, zo veel keuze. Het zwembad is ook prachtig en aangenaam warm. Er heerst rust aan het zwembad. Voor gezinnen met kinderen is het geen aanrader, er is niks te beleven (geen animatieteam etc.)Dit alles waren voor ons alleen maar pluspunten aangezien wij van rust houden op vakantie. Wij zijn een weekje geweest maar hadden graag wat langer gebleven en wij gaan zeker terug naar dit hotel

met partner, 2011
"Zeer goed hotel, maar geen tweede keer."
Cees
31-8-2011 Zonder meer een goed hotel, met absoluut vriendelijk personeel. Bij aankomst om 11 uur 's ochtens konden we bijna gelijk de kamer in en ook bij vertrek konden we blijven tot 15:00 uur. Het ontbijt elke morgen, was een genot voldoende te krijgen en ruim plek om buiten te ontbijten. De kamers zijn netjes en worden goed bijgehouden, en hebben ruime balkons. De zwembaden zijn uitstekend, alleen zou het hotel moeten waarmaken wat ze zeggen, haal AUB die handdoeken nou is weg. Het zou het hotel sieren als ze daar meer aandacht aan zouden besteden dan aan kinderen die het water in duiken/springen. Wij denken dat dit hotel een beetje vergane glorie is, en over 2 jaar geen 5 sterren meer heeft (is nu eigenlijk al teveel). Vakantie was goed maar niets meer dan dat.