Hotel Jardin Tropical**** in Costa Adeje Spanje beoordelingen 8.5 | Zoover
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Jardin Tropical****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Jardin Tropical**** in Costa Adeje, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 162
vakantiefoto's
van Hotel Jardin Tropical**** vinden. Je kunt 1
video
van Hotel Jardin Tropical**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
Aanbieders
Vliegtickets
Autoverhuur
Boek een hotel
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Jardin Tropical**...
Verklein aantal aanbieders
ENSCHEDE - TWENTHE
Van:
Naar:
jun '13
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
jun '13
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
City Search
met een groep
alleenreizend
(5)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(107)
ALL
alleenreizend, Nov. 2011
"Teleurgesteld..."
Emmerechts Diane
18-3-2012
Ik kom hier meerdere keren per jaar maar in mei en september begon de toevloed van Russen en in november waren er nog veel meer. Onbeleefd,halen grote troggen met eten waar de helft van blijft staan en zeer luidruchtig(in hun kamer,op de gang,aan het zwembad enz.
Ze zijn met veel vrienden en familie met veel kinderen die kabaal maken zodat de rust ver te zoeken is.Zeer spijtig want het hotel was erg goed en het eten super.
Vele mensen die hier ook al jaren komen waren niet van zinnes om nog terug te keren en eerlijk gezegd ik ook niet. Je betaald een flinke som om er te verblijven en dan is het laatste wat je wil om je de hele dag te ergeren. Spijtig....
met jonge kinderen, Sept. 2011
"Prima 4* hotel"
Fam. Heijnen
25-9-2011
naast een aantal minpunten over het algemeen een prima 4* hotel. Ontvangst en personeel is dik in orde, vriendelijk en behulpzaam.
Accommodatie: bij aankomst een upgrade van standaardkamer naar suite gekregen i.v.m. baby. Zeer correct. Kamer lag vlak naast zwembad zo hoefde we niet alle trapjes te nemen. Kamer was verzorgd, wel gedateerd maar feitelijk niets op aan te merken. Wel hard matras en geen 2-persoonsbed maar 2 losse matrassen, niet knus dus. badkamer klein. Maar alles wel schoon. Iedere dag schoonmaak en nieuwe handdoeken.
Kindvriendelijkheid: voor gezinnen met jonge kinderen niet ideaal. veel trappen. Wij moesten de kinderwagen steeds optillen om bij de andere hotelzones te geraken. Dit wisten we op voorhand, en namen we voor lief. Dus zeker geen ruimte om te ravotten en te spelen. Je hebt geen overzicht.
Eten: Las Mimos buffet restaurant viel tegen. Wel goed verzorgd. de andere 3 restaurants dik in orde. Aanrader: El Patio dit is gastronomisch! Wel bijbetalen.
"Het is OK, meer niet !!"
Esselé Christel
4-10-2011
In verhouding is het te duur en verouderd. Renovatie standaardkamers stelt niet veel voor, schilderwerken en nieuwe raambekleding, hebben zelfs een nieuwe matras moeten vragen (versleten). Totale bezetting, 400 gasten waarvan 300 Russen. En dit zijn niet de mensen die men in vakantie wil ontmoeten, onbeleefd, brutaal etc. Het is nog steeds mooi, maar toch vergane glorie.
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Jardin ...
Verklein aantal aanbieders
Arke.nl
Booking.com
Lavida Travel
Travelbits
AlleReizenOp1Site.nl
Traveltroef.nl
Meer aanbieders
"Voldoet aan alle verwachtingen"
D. Syrier
9-9-2011
Een prachtig hotel, mooi om te zien met die witte torentjes. Bij aankomst kregen we champagne. Alle algemene ruimtes en de hotelkamer waren schoon en goed onderhouden. Het personeel was bijzonder aardig. Het eten was heel uitgebreid en zeer goed en ook heel leuk is dat de koks je eten klaarmaken waar je bij bent, zo heb je niet alleen contact met het bedienend personeel, maar ook met de koks. Zwembaden waren mooi, het zoutwaterbad was wel héél koud, maar wat wil je als er elke dag vers zeewater uit de zee gepompt wordt! Ja, soms werd het kraanwater op de hotelkamer moeilijk warm, maar dit was maar een te verwaarlozen keer. Verder was het helemaal geweldig en voldoet dit hotel aan alle verwachtingen!
met oudere kinderen, Aug. 2011
"Geweldig"
P. Verhoeven (46)
9-8-2011
Eigenlijk maar een opmerking en dat is dat de kamer/badkamer niet altijd goed schoongemaakt waren. Het was ook erg druk volgens ons dus is dat misschien de oorzaak. Verder gaan wij zeker nog een keer terug, alleen al voor de rust die er over algemeen is. Goed en gevarieerd buffet, goede wijnkaart, en een keertje eten in restaurant El Paso is een aanrader. Zijn ook naar Siam Park geweest maar niet meer doen in augustus denk ik, wachttijden van 1uur bij attracties, wel leuk om een keer te zien vooral de hoge steile glijbaan en golfslagbad en binnen loopafstand van hotel.
"Geweldig Komen weer terug"
fam Brands
Bekijk foto's
5-7-2011
fam Brands. en dochter.
Hotel Tropical Jardin hotel is geen 4 sterren maar 5 sterren waard. Geweldig wat een ligging. Zwembaden in overvloed zoals zoet en zout water zwembad dit ligt lager gelegen aan de klif.
Eten! die hier wat over te zeggen heeft is niets gewend ,ook thuis niet wat een uitgebreid eten ongelofelijk Heerlijk nooit het zelfde.Personeel top niets dan lof. Service totaal 100% niets op aan te merken. Prijzen in hotel van drinken redelijk voor vier sterren. Dit is geen hotel voor jeugd veel oudere mensen die rust zoeken heerlijk geen lawaai makers aan het zwembad wat trouwens verboden is ook geen matrassen op het water of ballen en radio,s alle verboden.Bedjes voldoende hoeft dus echt geen handdoekje te leggen zo als andere schrijven, inclusief handdoeken service en parasol alles gratis. Wij werden ontvangen als prinsen. Kamers geweldig iederdag schoonmaken, inclusief iederedag nieuw beddengoed en nieuwe handdoeken. Wij gaan weer terug in sept a,s voor 16 dagen.
met partner, Mei 2011
"Voor herhaling vatbaar!"
H&E
7-6-2011
Tussen alle rechthoekige grote hotels is dit hotel met mooie tuin een plaatje. Het ontbijt is prima (diner hebben we niet gehad) en de kamers schoon, de bedden slapen goed. Een prima uitvalsbasis voor een leuke tijd op Tenerife!
met partner, Mei 2011
"Rustig klasse en service op de 1' plaats"
Janssens-De Bruyn
28-6-2011
Zoals ieder jaar weer een fantastische verlof gehad het hotel al 17 jaar lang komen we jaarlijks naar hier.
Het is steeds een prettig weerzien met de entoerage ze kennen ons van de vele jaren En bij thuiskomst de dag erna dat telefoontje met de vraag dat we goed toegekomen waren tot in 2012
met partner, Mrt. 2011
"Prima hotel!"
Corniek en Simone T...
29-3-2011
Tussen enkele 'flat'-hotels van >10 verdiepingen ligt dit relatief kleine hotel. Er zitten allerlei Moors aandoende torentjes op en oogt dus heel anders dan de omliggende kolossen. Prima ontvangst, zeer gastvrij personeel rond het binnenzwembad met veel palmbomen en Bougainville beplanting. Ook hier is het handdoekje leggen, maar er zijn ligstoelen genoeg in deze tijd van het jaar.
Restauratie is prima, geen haute-cuisine, maar dat hoeft van ons ook niet.
Het avondbuffet kost €32,- per persoon en dan ben je altijd veel voordeliger uit dan een all-inclusive. Ook in de restaurants zeer vriendelijk personeel. De omliggende restaurants , aan de boulevards en wat hogerop, zijn zeer gemiddeld. De schoonmaak van de kamers echt geweldig: met handdoeken worden zwanen en olifantjes geproduceerd: kleine dingen, maar oogt heel gastvrij.
Aan te raden!
met partner, Mrt. 2011
"Al wat je nodig hebt om even tot rust te komen!"
wendy
31-3-2011
Zeer mooi hotel met enorm mooie beplanting zoals de naam al doet vermoeden. Zeer mooie zwembaden en vele ligplaatsen met soms fantastische uitzichten. Je waant je hier wel in dominicaanse republiek! Het eten is zeer gevarieerd én zeer lekker! Ik kan hier eigenlijk niets over verkeerd zeggen buiten dat het wel een vrij prijselijk hotel is. Domper was de laatste dag toen de dame van de ontvangsten ( wij hadden ons hotel rechtstreeks geboekt) ons nog vlug 250 euro extra wilde laten betalen omdat we zogezegd te weinig hadden betaald! Geluk dat we ons afschrift veilig hadden bewaard! foei!! Zonder dit incident was dit hotel voor ons een 10 waard!
volgende
Nederland
Polen
Griekenland
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie