Hotel Guayarmina Princess**** in Costa Adeje Spanje beoordelingen 8.4 | Zoover

Hotel Guayarmina Princess

Beoordelingen Hotel Guayarmina Princess****

C/ Londres 1, 38670, Costa Adeje
Hotel Guayarmina Princess scoort een 8,4 uit 10, op basis van 340 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Guayarmina Princess****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Guayarmina Princess**** in Costa Adeje, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 159 vakantiefoto's van Hotel Guayarmina Princess**** vinden. Je kunt 5 video's van Hotel Guayarmina Princess**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tenerife. Vergelijk Hotel Guayarmina Princess**** met andere accommodaties in Costa Adeje.

318 beoordelingen over Guayarmina Princess****

met partner, Apr. 2012
"Goed hotel!"
Jeanine
17-4-2012 Net terug van 13 heerlijke dagen in dit hotel. Het was perfect. Eten erg goed, voldoende keuze en afwisseling. Voldoende bedjes bij het zwembad. Handdoek voor zwembad, lag in hotelkamer en halverwege gewoon schone zwembadhanddoek. Bed idd redelijk hard maar wel goed te doen. Zeer ruime slaapkamer met perfect zeezicht. Zeer attent en vriendelijk personeel. Wel heb je soms last van de muziek vanaf de boulevard maar balkondeur dicht en geluid weg. Kortom aanrader!

met partner, Apr. 2012
"Super hotel / lawaaierige omgeving"
han_mirjam
26-4-2012 Mooie schone kamers, super lekker eten, vriendelijke bediening. Ruimte genoeg bij het zwembad. Wij hadden een Junior Suite met uitzicht op zee,
gevolg 's nachts herrie van dronken jongelui op de boulevard tot vroeg in de ochtend. In de buurt ligt een rockcafe (naast de MacDonalds) met keiharde muziek tot ca 24.30, daar moet je van houden. Wij vonden het jammer dat zo'n fijn hotel hier vlak bij ligt. Van Costa Adeje hadden wij dit niet verwacht.

met vrienden, Mrt. 2012
"Super!"
Mireille Sibels
9-4-2012 Ik moet zeggen, dat het mij enorm verbaast dat mensen klagen over het eten, dat alleen op Engelse klanten gericht zou zijn. Het is een ENORM buffet, waar idd ook voor degene die van hartig houden iets ligt. Maar zoals eerder iemand hier ook al aangaf: loop daar langs en kies iets anders uit, er is toch keuze genoeg. Het restaurant is gemaakt voor de vele honderden gasten. Er wordt heel hard gewerkt, en het is op en top onderhouden. Ziet er in onze ogen super gezellig uit. Maar smaken verschillen uiteraard. Wij blijven het een goed hotel vinden, lief personeel,
mooie kamers (even een andere vragen als die niet bevalt), heerlijk smullen bij ontbijt en 's avonds, zwembadwater werd heel streng op kwaliteit gecontroleerd, ligt aan het strand, mooie vegetatie. Kortom, voor ons in ieder geval helemaal goed.

met vrienden, Mrt. 2012
"Wederom TOP"
Margreet
15-3-2012 Het hotel is superschoon, personeel uitermate vriendelijk en behulpzaam. Eten: voor elk wat wils!! Wil je geen Engles georienteerd ontbijt dan neem je gewoon wat anders uit de zeer ruime keuze, zo ook bij het diner. Wifi moet je idd betalen 29 Euro per week en de badlakens liggen klaar op je kamer en wij kregen halverwege de week gewoon schone. Minibar kost helemaal niks als je niks wil,wat een onzin!! De kamers zijn mooi ruim en zeer schoon en verzorgd. Natuurlijk liggen niet alle kamers perfect, maar op klachten wordt zeer serieus ingegaan. Bij ons op de kamers stond een fles champagne in de koeler, omdat we voor de 2 de keer kwamen.........leuk gebaar. Ook al vertrek je laat, je kan altijd douchen voor vertrek in een schone kamer met schone handdoeken. Wij gaan volgend jaar zeker weer!!

met jonge kinderen, 2012
"Goede herinneringen"
Peggy Schroders
26-2-2012 Ik ben enkele jaren geleden geweest met mijn dochter. Ben zelf wel wat gewend, denk ik. Heb nooit in hotels geboekt met minder dan 4 sterren. Guayarmina zit in ons geheugen als een super vakantie. Ja, inderdaad er lagen ook worstjes en andere engelse gerechten bij het ontbijt, maar daar loop ik dan langs en dan kies ik uit de VELE andere gerechten.....
De kamer waar wij eerst kwamen vond ik ongezellig, maar ze hebben toen gewoon een andere kamer voor ons geregeld. Daarnaast waren ze super super vriendelijk en deden ze werkelijk alles voor ons als we iets nodig hadden. Ook heel erg leuk met mijn dochter, ze verstopten altijd haar knuffels tijdens het eten en speelden een beetje met haar. Ik spreek wel enigszins spaans, dus wellicht dat je dan deuren opent die normaal gesloten blijven? Geen idee. Maar goed, onze ervaring was super. Nu ik echter al die negatieve beoordelingen lees, vraag ik me af: is het in de afgelopen jaren dan zo veranderd???

met jonge kinderen, Jan. 2012
"Voor ons geen tweede keer meer"
Familie
20-1-2012 Het hotel vond ik erg tegenvallen, je betaalt per dag €4 voor gebruik van de minibar, of je er nu iets uit wilt gebruiken of niet. Internet kost €9 per dag!! Indien je een schoon badlaken wilt kost dit je €1,20 per laken.
Wij zaten vast in de lift, weet niet of dit aan slecht onderhoud ligt maar in onze badkamer waren de kranen en gedateerd. De toilet maakt enorm veel lawaai bij doortrekken en de stank die uit de badkamer kwam was ondraaglijk.
Het restaurant vonden we aardig alhoewel ze bij het ontbijt na 10 uur niks meer aanvulden. Restaurant ook erg groot en beetje ongezellig.
Volgende keer maar een ander hotel proberen...

met partner, Jan. 2012
"Prima hotel, maar te veel op de Engelse leest"
van den Heuvel. J
3-2-2012 Prima hotel.Maar te veel op de engelse leest . Eten is goed maar ook eens denken aan niet engelsen.

met vrienden, Dec. 2011
"Heel goed"
J-P.
25-12-2011 Goed hotel,mooie kamer,goede airco,netjes gekuist en opgeruimd. Alles overal proper,genoeg keuze bij het eten,perfecte bediening. 's Middags eten in restaurantjes op wandelpromenade is aanrader. Perfecte ligging aan costa Adeje. Minpuntjes: buiten eten niet mogelijk, verwarmd zwembad had graadje of twee warmer mogen zijn. Toch een aanrader.

met partner, Dec. 2011
"Geweldig"
fam aan den Boom
25-12-2011 Prachtig hotel, heel fijn en vrolijk en gemeend vriendelijk personeel.Prachtige verharde wandelpaden langs het strand,ook voor ouderen.Veel cafeetjes en eettentjes in de buurt.Geweldig vac.

met partner, Nov. 2011
"Prima keuze"
harry coumans
10-12-2011 alles is in orde
eten in bufetvorm is prima erg veel keus maar gaat na verloop van tijd een beetje vervelen en dan velang je weer naar de hollandse kost al bij al een prima hotel