Hotel Gran Costa Adeje***** in Costa Adeje Spanje beoordelingen 8.4 | Zoover

Hotel Gran Costa Adeje***** Costa Adeje

Beoordelingen Hotel Gran Costa Adeje*****

Avenida de Bruselas 13, 38660, Costa Adeje
Hotel Gran Costa Adeje scoort een 8,4 uit 10, op basis van 172 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Gran Costa Adeje*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Gran Costa Adeje***** in Costa Adeje, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 102 vakantiefoto's van Hotel Gran Costa Adeje***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tenerife. Vergelijk Hotel Gran Costa Adeje***** met andere accommodaties in Costa Adeje.

168 beoordelingen over Gran Costa Adeje*****

met partner, Apr. 2012
"Prima hotel"
Henk
30-4-2012 Grote kamers, perfect eten, vriendelijk personeel, uitstekende ligging, geen gezeur met "handdoekje leggen" wordt onherroepelijk tegen opgetreden, leuke shows in de lobby s'avonds al met al goede prijs/kwaliteit !

met vrienden, Apr. 2012
"Fantastisch hotel"
Mieke
25-4-2012 Prachtig hotel erg veel groen en heel schoon centraal gelegen. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Eten voldoende variatie en warm. Wij waren er in de 3e week van april. Overdag geen muziek dus lekker rustig savonds in de lobby wel animatie. Op de 6e etage op het dak nog een terras met zwembad maar heel erg rustig.

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Super "
marian
4-5-2012 Zeer goed hotel,vriendelijk personeel.
Groot en schoon royal famileroom 2114
Gelukkig is het reserveren van bedjes bij het zwembad echt niet toegestaan tot 10.00 uur
logies/ontbijt genomen,ontbijt goed. Lunchen bij het zwembad ook. Voor de rest buiten de deur gegeten ook heel gezellig
In de avond gezellig in de zeer grote lobby met verschillende optredens
Zeker een aanrader

met partner, Apr. 2012
"Marvellous"
j. knippenberg
3-5-2012 we have just returned from our 2nd stay at the costa adeje gran, and once again our opinion is that it is a lovely hotel, with really friendly, hard working staff.We ate a couple of times at the ala carte restaurant and it was most enjoyable. Our room was more than addicate and was kept clean all through our stay.The staff at all levels were very helpful and correct.

met een groep, Mrt. 2012
"Fantastisch hotel!"
Bea Dekker
17-3-2012 Lux hotel, prachtige kamers, grote bedden, mooie zwembaden (apart kinderzwembad), veel ligstoelen (mogen niet gereserveerd worden!), geweldige, gevarieerde buffetten, vriendelijk en behulpzaam personeel.
Er is een kinderclub, allerlei sportfaciliteiten, elke avond muziek in de lounge/bar en een show in een andere zaal. Iedere dag een grondige schoonmaak van de kamer. Het is een groot hotel, maar toch rustig, want beschaafd publiek.
Zeezicht is geweldig, ligging bij Playa del Duque (mooi en lux strand) en bij Playa Fanabe (normaal strand met kinderspeelplaatsen).
Dichtbij winkels, restaurants en supermarkets. Bushalte voor de deur.

met partner, Jan. 2012
"Voor de tiende keer dat we er komen..."
verher
16-2-2012 -voor de tiende keer dat we er komen in januari en steeds zeer welkom worden onthaald, kunnen we niet genoeg de nadruk leggen dat dit hotel prijs kwaliteit zeker een pluim verdiend.
niet vergeten dat men in spanje is en dat het eten op zijn spaans is.
wij zijn dus super te vreden en onze vrienden die we jaarlijks terug ontmoeten zeker ook.
-krijgen steeds de zelfde kamer(room 2112) en dit voor 30dagen

met partner, Dec. 2011
"Een aanrader"
Eric
24-12-2011 We zijn beiden 60, en gesteld op 2 weken rust. Eten is slechts 4* (fruitsap en tonijn uit blik).Wel de lekkerste koffie ooit op hotel gedronken!
Groenten waren de eerste week niet gaar gekookt, maar na een opmerking tegen het personeel onmiddelijk aangepast.
Gebrekkig en soms geen internet op de kamer. Wel in de hall, en ook voldoende computers beschikbaar.
Voor de rest niets dan lof: we komen nog terug!

met oudere kinderen, Dec. 2011
"Uitstekend hotel"
Fam. van de Sande
1-1-2012 Misschien niet helemaal 5 sterren waard maar zeker 4+. Er is volop keuze bij de buffetten en voor ieder wat wils. 's morgens veel verschillende soorten brood, beleg, sap, yoghurt, fruit etc. aangevuld met allerlei warme gerechten. Ook 's avonds volop keuze uit diverse soorten vis en vlees, piza's, spaghetti, friet, salades, uitgebreide keuze nagerechten etc. Verschillende zwembaden aanwezig. Op de 6e verdieping is ook een zwembad met een prachtig uitzicht en hier lig je erg rustig. Wel jammer dat dit bad in de winter niet is verwarmd. Veel Engelsen in het hotel, vooral hele families, maar toch ook Duitsers, Belgen en Nederlanders. Wi-Fi op de kamers erg gebrekkig maar in de hal werkt het erg goed. Bij aankomst moet je wel even de inlogcodes vragen. Kamer is erg netjes en wordt elke dag schoongemaakt. Elke dag nieuwe handdoeken en ook een handdoekenservice aan het zwembad. Zeer vriendelijk personeel. Hotel is zeker vergelijkbaar met een RIU-Hotel.

met partner, 2011
"Uitstekend hotel"
Bart
5-12-2011 Afgelopen week met partner op basis van half pension vijf dagen genoten in dit hotel.
Ligging aan doorgaande weg, t.o.v strand 10 minuten lopen via redelijk steile helling langs (mooie en dure) winkelboulevard. Mooi strand, paar leuke bars en restaurantjes. Toeristen komen hier duidelijk voor hun rust; geen schreeuwerige pubs en discotheken als in het verderop gelegen Playa de los Americanos.
Service in het hotel was uitstekend, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Zowel ontbijt als diner waren heerlijk, voldoende afwisseling in gerechten. (bijv. thema avond met lokale gerechten of dagelijks groente/vlees vers laten wokken door een kok, ook veel vers fruit.) Bij diner is overigens lange broek verplicht voor heren.
Kamers zijn schoon en ruim: kingsize bed met zithoekje. Elke dag netjes opgeruimd.
mooi zwembad, wel ondiep (1.40).

Kortom, zeer aan te raden!

met partner, Nov. 2011
"Heel fijn hotel!"
Johanna
26-11-2011 Verbeterd sinds vorig jaar! Hadden toen veel minpunten; teruggegaan op pluspunten (ligging, kamer, zwembadterrasen, ligbed reserveringbeleid!). Zowel diner- als ontbijt buffet verbeterd (HP). Wat meer keuze bij ontbijt en 's avonds 2 extra buffetjes met koks, 1 pasta, 1 salade. Bij ontbijt nu Nespresso ad € 1,60 (slechts!) te koop. Gewone koffie: slootwater. Namen koffie op (Salon)terras; dan betaling geen probleem voor ons. Keuze goede restaurants dichtbij, is er volgens ons niet.
Pool snackbar verbeterd: menukeuze groter, gerechten beter. Meubilair verniewd tijdens ons verblijf! Nu rieten stoelen met kussens en mooie tafels. Iets meer parasols daar zou beter zijn.
Salonbar terras: goed om 's avonds te toeven; door systeem van bediening duurde het soms wat lang voor je drankje kreeg. Meesten wel erg vriendelijk.
Restaur. La Laja: mooi; bijzondere gerechten.Lopend naar Las Galletas 30 min: goede visrestaurants.
Weer nov: ± 25 gr, zon, deels bewolkt.
Gaan zeker terug, over 1-1,5 jaar!