Aparthotel El Duque*** in Costa Adeje Spanje beoordelingen 7.8 | Zoover

het grote zwembad(onverwarmd)

Beoordelingen Aparthotel El Duque***

Avda. Bruselas 14, 38660, Costa Adeje
Aparthotel El Duque scoort een 7,8 uit 10, op basis van 251 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel El Duque***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel El Duque*** in Costa Adeje, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 252 vakantiefoto's van Aparthotel El Duque*** vinden. Je kunt 2 video's van Aparthotel El Duque*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tenerife. Vergelijk Aparthotel El Duque*** met andere accommodaties in Costa Adeje.

239 beoordelingen over El Duque***

met partner, Mei 2012
"Fijn appartement"
D & C
26-5-2012 APPARTEMENT: goed verzorgd, netjes, ruim, met bad, koelkastje, kluisje tegen betaling.
LIGGING: veel berg op/ af, toch nog 10 minuten lopen naar het strand/ boulevard.
ETEN: veel keuze, eten is goed, alleen soms lauw.
RESTAURANT: heel ruim, netjes, schoon. Je kan buiten en binnen zitten.
PERSONEEL: heel vriendelijk
ZWEMBAD; fijn zwembad, goed onderhouden, voldoende ligbedden (in mei).
WEER: (in mei); mooi weer, maar 's avonds koelt het erg af
BOULEVARD: mooie boulevard, maar het is vervelend dat je iedere keer wordt lastig gevallen, dat ze iets aan je willen verkopen. Na een paar keer wordt het heel irritant. Dat is in Costa Adeje iets minder dan in Las Americas.
TOT SLOT: Als we weer naar Costa Adeje zouden gaan, zouden we weer voor El Duque kiezen.

alleenreizend, Mei 2012
"Prima appartementen, vlak bij drukte, toch rustig."
Johan
12-5-2012 Prima appartementen. Schoonmaak minder, wel dagelijks schone handdoeken. Voldoende ligbedden (meivakantie). Supermarkt naast de deur.
Rustig, maar op loopafstand van Boulevard. Bushalte voor de deur.

met vrienden, Apr. 2012
"Heel goed in prijs en kwaliteit"
martin
29-4-2012 El Duque is een fijn complex prima kamers goed eten met van alles wat. Prima ontbijt en goed verzorgd. all in is wat mager en er is maar 1 buitenbar. Dat is karig, terwijl er WEL binnenruimtes zijn. Animatie is niet veel bijzonders. Maar goed wie zit daar nog op te wachten.Vakantie heb je en moet je dan vermaakt worden? Het is er schoon en vriendeljk personeel. Al met al een prima complex waar je een prima vakantie hebt. De omgeving is een winkelcntrum met een prima supermarkt, daar is alles te koop voor als je alleen appartement hebt. Niet duur dus dat is ook wel fijn. Geen WiFi gevonden in de omgeving. Adeje is een leuke omgeving met een mooie boulevard en strand. Ga ook een naar het luxere shoppingcenter vlakbij. Wij waren er voor de 2e keer en het viel wederom niet tegen. Niemand groen zien worden bijvoorbeeld. Ga er heen!.....

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Heerlijk verblijf"
Fam van Dijk
5-5-2012 wij hebben echt genoten in dit mooie app hotel. We hadden een nette kamer met extra groot balkon met ligbedden Het werd goed schoon gemaakt veel gedweild, en elke dag schone handdoeken. Het viel op dat het ondanks de mei vakantie heel rustig was. Dus het verhaal van handdoeken klaar leggen, was niet aan de orde je kon altijd wel ergens liggen. twee zwembaden een groot en een knus kleiner bad die verwarmd was.daar fijne leren ligbedden eromheen. en mooie lounge verhoogde bedden. zag er prachtig uit. Animatie is leuk en enthousiast gebracht. 's avonds een show met slangen of roofvogels wel elke week herhaald. Stukje lopen naar zee maar dat is goed te doen wel wat klimmen op de terug weg. Markt tegenover het app. winkels in overvloed.
Wij vonden het eten ook goed , heel vriendelijk personeel!! In de ochtend veel soorten brood en kaas ham en alle soorten ei, warme gerechten en salades. mooie zitjes bij de bar aan het zwembad met lounge setjes erbij. Wij willen graag terug!!!

met partner, Apr. 2012
"Heerlijk."
marja251153
5-5-2012 Weer heerlijk genoten. Ondanks drukte toch rustig. Respect voor Ilija van de animatie, wat een uithoudingsvermogen heeft die jongen.
We hadden een kamer op de begane grond in Blok A. Daar kijk je uit op het kleine zwembad. Personeel is heel vriendelijk, kamers schoon en het eten ruim voldoende. Bij de receptie spreken ze Nederlands, wat voor problemen wel fijn is.
Wij blijven zeker terugkomen.

met partner, Apr. 2012
"Hotel goed bevallen"
heer de Boer
25-4-2012 Ruime kamers (dagelijkse schoonmaak) Behulpzaam en vriendelijk personeel. Veel faciliteiten in directe omgeving: supermarkt/restaurants/winkelcentrum.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Leuk!"
erik
19-4-2012 Gem 7,8 is een prima weerspiegeling van het hotel. Niet slecht, maar ook niet uitmuntend.
-Ligging, 10 minuten van het strand. Een groot nadeel is de steile wegen naar beneden. Als je slecht ter been bent dan is dit niet echt fijn.
-Service, zoals het hoort. Het gebeurt wat je vraagt alleen de vraag wanneer.
-prijs/kwaliteit. Redelijk tot goed. De All-inclusive formule heeft veel weg van een voll pension, alleen de drankjes zijn dan daartegen gratis. Geen snacks gezien als tussendoortje. Wel koekjes en taartjes bij de koffie.
-Eten. Gewoon goed. Buffetvorm en gevarieerd. Bij buffet soms wat lauw van temperatuur.
-Kamers. Zag er verzorgt uit. Qua schoonmaak soms wat met de franse slag gedaan. Bij incheck van de kamers schoon, maar als je er zit dan word het niet altijd even goed gedaan. Niet elke dag schone handdoeken. De badkamer word ook niet elke dag gedaan. Dat vond ik wel een "vies" nadeel.
-Kindvriendelijkheid. Tja er werd wel gedaan, maar toen ik was was er weinig animo.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Een prima appartement, zeker voor een 3 sterren"
Henk en Pien
5-5-2012 Wij hebben all inclusief geboekt in een 2 kamer appartement . Onze kids van 8 en 13 hebben zich ook prima vermaakt. Voor oudere kindren is er in het complex vrijwel niets, wel leuke tentjes langs de boulevard. Het complex is niet te groot en daardoor goed te overzien. Winkels zijn binnen handbereik, evenals het openbaar vervoer cq taxi. Het eten is zeker voor een 3 sterren ruim voldoende en er is genoeg keuze. Ilja, van het animatie, is echt heel leuk voor de kinderen , maar ook enthousiast voor de volwassenen. Hij probeert het je echt naar de zin te maken. Op de dag van vertrek konden we voor een klein bedrag in ons appartement blijven en van alle all -in faciliteiten gebruik maken. Kortom, het was voor ons een heerlijke vakantie , in een prima appartement , met voldoende nachtrust( rond 23.30 is alles stil), met leuke ( niet te veel )entertainment , in schone kamers, lekker zwembad en een leuke omgeving.

met partner, Mrt. 2012
"Voor de derde keer hier, maar nu niet meer"
musira
4-4-2012 Wij hadden een studio in gebouw H 003, dus op de begane grond, onder ons in de kelders zit een sportschool, waarvan je de hele dag (van 10 tot 10) last hebt door gebonk van muziek.Na klagen bij receptie en touroperator niets gebeurd, dus drie weken lang last gehad. Dus neem geen studio's op de begane grond in Gebouw H.
Wij hadden dus een gerenoveerd appartement, dat zag er op de plaatjes aardig uit maar in werkelijkheid was het erg donker zodat je altijd het licht aan moest doen, dus ook geen succes. Het complex wordt nu ook overstroomd door touristen uit Rusland of een dergelijk land uit die hoek, zijn niet bepaald de vriendelijkste en aardigste mensen, om het zo maar te zeggen.
Ook het gevecht om de zonnebedjes is een ramp, s'ochtends om zeven uur zijn ze al in de weer om handdoeken op de bedjes te leggen.
Voor de rest wordt het goed schoon gehouden en is het personeel aardig.

met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Prima vertoeven"
Gabriel, Maaike & R...
2-4-2012 mooie appartementen, vriendelijk personeel, complex netjes en schoon. veel keus bij het buffet, maar verwacht geen hoogstaande gerechten. fijn dat er genoeg kinderstoelen in het restaurant aanwezig zijn.
nadelen: zwembad te koud (vooral voor kleine kindjes, dus onze dochter van 11 maanden kon er niet in) en de animatie 's avonds kan wat luid zijn, het ligt er een beetje aan waar je appartement ligt.
wij zouden hier nog best een keertje terug naar gaan, maar dan als onze dochter wat ouder is.