Hotel Bahia Principe Tenerife**** in Costa Adeje Spanje beoordelingen 8.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel Bahia Principe Tenerife****

31 mei 2012

Hotel Bahia Principe Tenerife**** Costa Adeje

Beoordelingen Hotel Bahia Principe Tenerife****

Urbanización Playa Paraíso, c/ Idafe s/n, 38760, Costa Adeje
Hotel Bahia Principe Tenerife scoort een 8,7 uit 10, op basis van 209 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Bahia Principe Tenerife****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Bahia Principe Tenerife**** in Costa Adeje, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 145 vakantiefoto's van Hotel Bahia Principe Tenerife**** vinden. Je kunt 5 video's van Hotel Bahia Principe Tenerife**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tenerife. Vergelijk Hotel Bahia Principe Tenerife**** met andere accommodaties in Costa Adeje.

193 beoordelingen over Bahia Principe Tenerife****

met partner, Apr. 2012
"Top Hotel"
A..helmink
28-4-2012 Hotel Bahia principe Tenerife is een top hotel,we lazen wat slechte recentie's over dit hotel maar we hebben 11 dagen genoten in dit resort en het ontbreek je aan niets,kamers worden dagelijks schoongemaakt,eten in dit hotel toppie de 5 allacart restaurants zijn zeker de moeite waard ,personeel is zeer correct en vriendelijk,Dit hotel bied veel service aan haar gasten ,je voelt je er thuis er is een 24 uur inclusief formule en je kunt van hotel Bahia principe adeje ook gebruik maken.
De zwembaden zijn giga groot
Er is een groot animatieteam en als je vermaakt wil worden kan dit ,de shows sávonds zijn geweldig.Er is voldoende te zien op Tenerife,je kunt prima een auto huren of dagtochten maken
Het hotel ligt wat afgelegen en heeft geen strand maar dit hotel bied een gratis service om naar los christianos te worden gebracht met een shullelbus om te gaan zwemmen of te shoppen
Voor ons was dit een top hotel en een top vakantie

met partner, 2012
"Mooi hotel"
hilda
19-3-2012 Prima hotel met vriendelijk personeel.
Ga je voor de rust dan is dit een mooi hotel, ver van de drukte.
Het eten is super goed met veel variatie. ook de 5 apart te boeken restaurants waren goed, je mag gebruik maken van 3 apart te reserveren restaurants. We hadden een junior suite, schoon maar wel wat proper.
Ligbedden in overvloed bij zwembad. (water nog niet erg warm). Veel trappen lopen, maar dit is goed voor je lijf !Kortom , we kunnen terug kijken op 9 fijne dagen begin maart.

met oudere kinderen, Jan. 2012
"Super all-inn hotel!"
de Leeuw Fabienne
29-1-2012 Uitstekend hotel, dit hotel brengt je nooit in verveling...
Zeer proper, heel vriendelijk. Heel veel variatie in eten. Pluspunt zijn ook de andere thema restaurants waar je terecht kan. Kortom heb er een super vakantie opzitten. Dit is echt een aanrader! Dit hotel verdient een dikke tien op tien! Ga er zeker terug naartoe.

alleenreizend, Jan. 2012
"Een weekje uitrusten............."
ab1991
30-1-2012 Hotel bahia principe tenerife ligt buiten de toeristische centra Playas de Las Americas en Costa Adeje. Maar een lijnbus of de bus van het hotel brengt je hier naar toe. Maar zoek je rust en een perfecte All Inclusive Plus formule ? dan zit je hier goed . Bahia Principe is een international hotelketen. hotel Bahia Principe Tenerife ligt naast het hotel Bahia Principe Costa Adeje, dit hotel is groter. Ik ben hier in september 2011 geweest en ik was zo tevreden dat ik in januari 2012 nog een week ben geweest. Ook nu weer erg goed.

met partner, Dec. 2011
"Nog steeds prima, maar wel wat achteruitgegaan"
Emmy
31-12-2011 Mooi hotel, rustig gelegen. Vond het op een aantal punten wat minder dan een paar jaar geleden, met name de kwaliteit van het eten. Maar het is absoluut goed en gevarieerd. Voor ieder wat te vinden. Mooie zwembaden, je kunt ook alle faciliteiten van zusterhotel Costa Adeje gebruiken. Zat bedjes. Hotelkamer en badkamer wat aan de sleetse kant, keiharde bedden. Junior suite is lekker ruim. Goede schoonmaak. Vriendelijk personeel.

met een groep, Dec. 2011
"Supervakantie"
lieke
20-12-2011 te gek, super, lekker weer, goed eten, vriendelijk personeel, prachtige tuin service gerichte mensen bij receptie, en voor ons het beste was het animatie team van het hotel, zo geweldig, zo lief, echt een super team van jonge mensen die zo op elkaar ingespeeld zijn en de mensen zo weten te vermaken dat ze eigenlijk niet naar huis willen, echt 1 grote familie.
en een pluim voor de schoonmaaksters van de kamers, elke dag stoffen en dweilen en schone handdoeken en op je bed een kunstwerk van gevouwen handdoeken in de vorm van een bloem, olifant, zwaan.

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Geweldig all in hotel !"
Murielle Vermeulen
25-10-2011 Via de bahia site geboekt en voordelige vlucht. 2 koppels, 1 kind (2j), je kan niet reserveren om allebei in zelfde hotel te liggen (Tenerife of Costa Adeje). Is gelukkig wel naast elkaar maar is toch leuker in zelfde hotel, want het buffetrestaurant is verplicht in eigen hotel. Als je dan eens naar Bahia Costa Adeje gaat kijken is dat toch een veel groter hotel met prachtige zwembaden, miniclub enz... Niks mis mee Bahia Tenerife maar niet eerlijk dat je daar evenveel betaald dan in het zusterhotel met meer faciliteiten !

met vrienden, Sept. 2011
"Zeker aanrader"
reinier
8-10-2011 Mooie hotel met goede service.Er zijn verschillende restaurants op het park waar je gevarieerd kan eten. Personeel is zeer vriendelijk. Ook de kamers zijn zeer schoon en netjes. Hotel ligt in een zeer rustige omgeving.
Zwembaden zijn zeer groot opgezet.zeer goede ALL-IN formule.

Super vakantie hier gehad, en zeker kom ik hier nog een keer terug

"Super vakantie!"
Tjitske
13-10-2011 Geweldig hotel! Ideaal om tot rust te komen! Eten was zeer goed en gevarieerd! De kamers zijn zeer schoon! Een echte aanrader!

"Mooi hotel met prima faciliteiten"
Pascal
24-5-2012 We hadden geboekt voor Bahia Principe Costa Tenerife maar we werden doorverwezen naar Bahia Principe Costa Adeje. Achteraf waren we daar niet rouwig om. Costa Tenerife is wat kleiner en daardoor wat gemoedelijker (en wat minder luidruchtig).

We konden wel gebruik maken van het buffet restaurant van Costa Adeje waar je 's avonds net iets meer keuze hebt aan eten en het wat rustiger eten was (minder weerkaatsing van het geluid). Ontbijt en lunch wel gewoon in het restaurant van Costa Tenerife gegeten. Beide restaurants prima gevarieerd etens aanbod. Eigenlijk voor ieder wel wat wils.

Lekker zwembad ook. Ruime parkeergelegenheid voor je huurauto (die je in het hotel kan huren ook) dus al met al prima hotel!