Hotel Bahia Principe Costa Adeje**** in Costa Adeje Spanje beoordelingen 8.9 | Zoover

Beoordelingen Hotel Bahia Principe Costa Adeje****

31 mei 2012

Hotel Bahia Principe Costa Adeje**** Costa Adeje

Beoordelingen Hotel Bahia Principe Costa Adeje****

Urbanización Playa Paraíso 18, 38670, Costa Adeje
Hotel Bahia Principe Costa Adeje scoort een 8,9 uit 10, op basis van 401 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Bahia Principe Costa Adeje****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Bahia Principe Costa Adeje**** in Costa Adeje, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 323 vakantiefoto's van Hotel Bahia Principe Costa Adeje**** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Bahia Principe Costa Adeje**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tenerife. Vergelijk Hotel Bahia Principe Costa Adeje**** met andere accommodaties in Costa Adeje.

360 beoordelingen over Bahia Principe Costa Adeje****

"TOP!!!!"
ron van ginneken
3-5-2012 Vannacht terug gekomen en was helemaal top.
Ligging misschien het enige minpunt maar met bus, taxi of huurauto kom je ver.
Ben al veel op vakantie geweest maar dit hotel heeft het goed voor elkaar, personeel bijzonder vriendelijk en service gericht.
Kamers, complex, eten geen neatief punt kunnen ontdekken.
Ga niet gauw ergens naar erug meer hier zeker wel.

"Fantastisch hotel"
ponse006
2-5-2012 Wij zijn 1 week in het hotel geweest. Wij hadden een suite wat een perfecte keuze is geweest. Echt alles was perfect,wie hier nog iets op aan te merken heeft moet echt bij zichzelf te raden gaan. Het is echt een luxe om hier als gast te mogen vertoeven. Eten is 's avonds afwisselend. Jammer dat je niet alles kunt proeven, maar dit is ook bij het ontbijt en de lunch. Alles super schoon, personeel werkt hard! Twijfel niet om dit hotel te boeken.

"GEWELDIG !!!!!!!"
Hans
28-4-2012 Wat een geweldig hotel,de beste vakantie die ik tot nog toe gehad heb.
Het personeel loop de benen onder hun kont vandaan om je het zo aangenaam mogelijk te maken.
Het eten in een woord geweldig alsof je elke dag aan het uit eten bent.
Mensen die deze vakantie geboekt hebben zullen er geen spijt van krijgen.

met vrienden, Feb. 2012
"Weer prima"
Bart
19-2-2012 Voor de 4e keer hebben we hier een weekje doorgebracht. Alles was weer prima. Goede all in. Totaal afgelegen, dus ideaal voor een rustvakantie. Mooie ruime kamer en badkamer. Mooie tuin en zwembaden vlak aan de oceaan. Goed eten, maar wat me dit en ook vorig jaar opviel: bij elke maaltijd 2 of 3 gerechten met kip. Personeel was vriendelijk.

met partner, Jan. 2012
"Mooi hotel, waardeloos management."
easyairbus
9-2-2012 Hotel ziet er goed uit, en de ligging is ideaal als je rust wilt. Echter is het personeel wat onvriendelijk (uitzonderingen daar gelaten) en doen de schoonmakers bijv het balkon niet schoonmaken. Onze balkon vloer was vies en het plastic witte tafeltje zat onder de as strepen en zooi. 2 biljart tafels gaven geen ballen na inworp 4 euro en de receptionist vond dat ik mijn geld de volgende dag maar op moest halen. Op barman Manuel, receptionist Esther, Naira en mr Mauri na (die ons verblijf de moeite waard maakten) was het personeel dus het grootste minpunt. Ze spreken er geen engels (zelfs het management niet) en personeel wordt voor de ogen van gasten door managers afgeblaft. Zwembaden waren goed en schoon, het prive strand is fijn en rustig, maar bestaat wel uit rotsen. Na 23:30 sluit de all inclusive en is er nog wel te drinken en snacken in de Disco. Dit is wel prijzig!! Al met al een goed hotel, maar verwacht van het personeel niet te veel.

met vrienden, Jan. 2012
"Een aanrader; Voor mij 5 **;"
chris_wezenbeek
28-1-2012 Geweldig ga er zeker nog eens terug naar toe. Het uitzicht op de zee loopt vanaf het zwembad gelijk over. Om in zee te zwemmen moet je wel het complex verlaten.Voor mij geen bezwaar, ik heb meer met zwembaden. De directe omgeving is rotsachtig. Voor een All In vind ik dat geen probleem. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Ze bieden verrassend veel voor 4 **. Een 6 tal uitstekende restaurants. en een paar plaatsen om te snacken. Dagelijks worden de kamers volledig schoongemaakt en voorzien van schoon bedlinnen. De mini bar werd dagelijks aangevuld prima. We zijn senior, dus heb ik geen mening over de voorzieningen speeltuigen e.d. voor de kids. Persoonlijk vond ik het Mexicaanse restaurant een aanrader. Maar de andere waren ook uitstekend. We hebben gebruik gemaakt van de reserverings-mogelijkheid om 3 X alla carte uit eten te gaan. Maar ook in de 2 buffet restaurants was de afwisseling en diversiteit prima.

"Rustvakantie"
Petra en Jolanda
27-1-2012 Groot resort met heerlijk en vooral veel variatie met eten.Goed verzorgde kamers,alleen de matrassen met spiralen erg hard wat veel rugklachten opleverde.Vriendelijk personeel en een echte all-inclusive ook sterke drank.Vooral een zon en rustvakantie want het ligt in Playa Paraiso en daar is echt niets te doen.Je kan met een taxi voor 15 euro naar de drukte als je dat wilt en met een shutllebus van het hotel of de stadsbus die voor het hotel stopt.Wij gaan zeker een keer terug.

"Fantastisch!"
daveenchrista
22-1-2012 Voor de 4e keer geweest en nog even goed als de 1e keer. Alles zeer schoon en eten en drinken in overvloed. Genoeg bedden bij de diverse zwembaden en als er een bedje kapot is wordt dat meteen gerepareerd. Vorig jaar in dzelfde periode geweest en dat je dan een aantal dezelfde mensen ziet als vorig jaar zegt genoeg. Wij spraken mensen die door overboeking bij het iets verderop gelegen RIU hotel in Bahia Principe waren gekomen en ook die zeiden dat het hier vele malen beter is. Kortom: volgend jaar weer!

met vrienden, 2011
"Erg mooi"
jantien68
2-12-2011 Bahia Principe is een erg mooi appartementencomplex wat perfect wordt onderhouden. Er wordt de hele dag door gepoetst. Het is jammer dat er momenteel maar 1 gedeelte van het zwembad wordt verwarmd. De andere baden zijn erg koud. De animatie overdag is leuk en het team doet erg z'n best. Wij vonden de animatie s'avonds erg tegenvallen. Zelfs de professionele inhuur. Maar er speelde ook elke avond een bandje bij de lobybar, wat zorgde voor een gezellige sfeer. Eten is goed, alleen moet je niet in de 2e shift zitten. Dan kan het nog wel eens voorkomen dat het wat koud is en dat het niet meer wordt aangevuld. Ook het eten in de verschillende restaurantjes zijn erg goed. Topper vonden wij het Mexicaans restaurant. Kortom, een erg goed verblijf voor een weekje winterzon.

met partner, Nov. 2011
"Leuk hotel"
g. wirken
26-11-2011 Goed hotel met goeie all in formule, alleen jammer dat het een beetje in the middle of no wear ligt , het strand was alleen met rotsen.
Wel een fijn zwembad en heel vriendelijk personeel en alles keurig netjes.