Beoordelingen Aqualand Costa Adeje

24 mei 2013

Aqualand Costa Adeje
Beoordelingen Aqualand Costa Adeje
Av Austria, 38660, Costa Adeje
Wil je weten wat anderen vonden van Aqualand Costa Adeje in Costa Adeje? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Aqualand Costa Adeje.
Aqualand Costa Adeje scoort een 7,1 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Wil je weten wat anderen vonden van Aqualand Costa Adeje in Costa Adeje? Op deze pagina lees je beoordelingen van Aqualand Costa Adeje. Je kunt 39 vakantiefoto's van Aqualand Costa Adeje bekijken. Daarnaast kun je 13 video's van Aqualand Costa Adeje zien op Zoover. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Tenerife. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Aqualand Costa Adeje in Costa Adeje.

18 beoordelingen over Aqualand Costa Adeje

6,7
met jonge kinderen, Mei 2013
"Zwembad niet zo geweldig, dolfijnen show te gek."
Birgit
14-5-2013 Zwempark op zich niet zo heel bijzonder. Tijdens ons bezoek waren Fun Lighthouse en de Kamikaze dicht, jammer vooral omdat de prijzen niet mals zijn. Dolfijnen show daarentegen was echt helemaal te gek, zeker gaan kijken, is maar 1x per dag, let dus goed op dat je het niet mist. Wil je op de foto ermee kost dat 20 euro per persoon. Je mag er zelf gelukkig wel bij blijven fotograferen zodat je er wat extra foto's van hebt. Voor 50 per persoon mag je mee trainen met de dolfijnen. Duur geloof ik rond 45 minuten. Eten in het park is echt prijzig en niet zo super lekker. Neem zelf eten en drinken mee naar binnen. Wil je echt naar een super zwempark gaan kies dan liever voor het Siam park wat iets verderop ligt. Ligbed kost per bed 1 euro. Ze maken overal foto's van die je voor 8 euro per stuk kunt kopen. (erg prijzig)

met jonge kinderen, Mrt. 2013
"Topdag gehad!"
Anneke Pattenier
19-3-2013 Dit park is fantastisch voor mensen met kleinere kinderen, maar ook tieners en volwassenen hoeven zich niet te vervelen. Inderdaad is het Siampark stukken mooier en grootser aangelegd, maar daar heb je met kinderen tot een jaar of 8 niet veel te zoeken.
Aqualand heeft supermooie kinderbaden en glijbanen, waar de kids door het personeel geholpen worden met de banden en matjes. En aan de rand van de baden zijn voldoende ligbedden voor de ouders, hier moet je wel extra voor betalen, maar 2 euro voor een hele dag valt ook wel te overzien. De grotere glijbanen zijn niet zo spectaculair als in Siam, maar zien er minder snel uit dan ze zijn (bikini vasthouden moeders!).
Al met al een hele leuke dag gehad met onze meiden van 2 en 4 en een dolfijnenshow als toetje!

met jonge kinderen, Sept. 2012
"Super"
met gezin
18-9-2012 kids vermaken zich hier goed ouderen ook

met partner, Aug. 2012
"Best leuk!"
Stephanie
11-10-2012 Ik ben er voor het laatst in 2008 geweest. Sindsdien zijn er wel een hoop dingetjes bijgekomen. Zoals de Lava River, waar je chillend in een band drijft. Er was ook nog een nieuwe hoge glijbaan bij waar je op een buik op een matje vanaf moet. Voor de kinderen is het er zeker heel erg leuk maar wij (stel van in de 20) hebben ons ook prima vermaakt.

met een groep, Aug. 2012
"Mag wel gerenoveerd worden."
mslotboom1
12-9-2012 Leuk voor kleine kinderen, niet voor een groep volwassenen

met jonge kinderen, Juli 2012
"Gaaf"
Kees
8-3-2013 Het aquapark is aan het renoveren. Nieuwe attracties, beter onderhoud kortom echt een aanrader. Het is een stuk minder druk en minder duur dan Siam Park. Wij waren in het hoogseizoen maar konden vaak gelijk van een glijbaan af. Dit park is voor jongere kinderen super

met oudere kinderen, Juli 2012
"Teleurstellend en verouderd"
Co Bliekendaal
13-7-2012 In vergelijking met Siampark is dit een teleurstellend en gedateerd park. Het geld en de tijd niet waard.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Voor de kinderen super ( 10,8 en 5 jaar)"
sipma
12-5-2012 met 30 graden een super dag gehad en aan het einde van de dag nog een mooie dolfijnenshow! Indrukwekkend

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Aqualand"
info25624
7-3-2012 In verhouding veel te duur voor wat je krijgt als je het vergelijkt met Siam Park. Ook het eten en de koffie is erg duur en daarbij ook niet eens lekker. Buiten het entreegeld moet je ook nog voor een bedjes en matrasje betalen.
Dolfijnen show was wel erg leuk!

"Voor kinderen boven de 120 cm leuk"
Ilona
27-2-2012 Tegenvaller voor onze jongste, was 1.19 meter en mocht nergens in behalve in de rustige glijbanen. Tegenvaller was ook het zoute water, maar dat went wel. Voldoende ligbedjes aanwezig, eten en drinken erg duur.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?