Hotel Adonis Isla Bonita**** in Costa Adeje Spanje beoordelingen 7.4 | Zoover

Hotel Adonis Isla Bonita**** Costa Adeje

Beoordelingen Hotel Adonis Isla Bonita****

Avenida Bruselas, 5-8, E-38670, Costa Adeje
Hotel Adonis Isla Bonita scoort een 7,4 uit 10, op basis van 290 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Adonis Isla Bonita****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Adonis Isla Bonita**** in Costa Adeje, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 178 vakantiefoto's van Hotel Adonis Isla Bonita**** vinden. Je kunt 4 video's van Hotel Adonis Isla Bonita**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tenerife. Vergelijk Hotel Adonis Isla Bonita**** met andere accommodaties in Costa Adeje.

255 beoordelingen over Adonis Isla Bonita****

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Geen 4 sterren waard!"
J.Engelen
8-5-2012 We zijn net terug van 2 weken in dit hotel.
Het hotel is verouderd en er is al heel lang geen onderhoud meer gepleegd. Oogt niet netjes! Bij aankomst kregen we een kamer in blok A . Deze kamer was niet schoon, oude afgeleefde meubels met vlekken in de bekleding en afgebladderde verf. De badkamer had veel kapotte tegels, zwarte beschimmelde of geen kitranden. De kranen en schroeven waren verweerd of verroest. Het keukenblok was heel erg vies. Bij receptie gaan vragen voor een andere kamer. Ik had immers de volle mep betaald en geen voordeelkamer geboekt om dit soort kamers te voorkomen. Er werd ons een gerenoveerde kamer aangeboden waarvan ze er 100 bleken te hebben. Deze kamer had vrij nieuwe meubels. In de badkamer was alleen een nieuwe badkuip geplaatst. De rest was zoals in de niet-gerenoveerde kamer en het keukenblok was ook net zo vies als in de andere kamer. Maar als je de deuren dichtliet,zag je dat niet. Hiervoor hebben we 12euro per dag extra moeten betalen! Dit staat nergens

met partner, Apr. 2012
"Redelijk tot goed"
Annie en Jan
28-4-2012 Onze algemene indruk was wel goed, de omgeving is wat we er van verwacht hadden met ook een uitzonderlijk mooi uitzicht over zee (op de 4e verdieping ) het personeel is vriendelijk.
De prijs/kwaliteitsverhouding kan net door de beugel.
Het vlees,en vooral kip was niet gaar, en patat en groenten waren vaak koud en slap ,ook het slapen viel tegen de bedden waren oud en hard
als je geluk had waren s,avonds de veerafdrukken van het matras uit je rug weggetrokken. Alles werd wel goed schoon gehouden. Ook hadden we veel last van het verkeer,dat de hele nacht doorging.

met partner, Mrt. 2012
"Op herhaling"
Christine
31-3-2012 Nooit eerder waren we 2 keer in het zelfde hotel en nu dus wel. Goed bevallen weer. We hadden wel het idee dat het eten iets minder was, maar we hebben iedere keer ons buikje wel vol gekregen. De variatie was goed al misten we diverse avonden de canarische aardappeltjes. Redelijk veel frituur maar als we om ons heen keken vond dat gretig aftrek, kwestie van smaak. Heerlijk vers brood bij iedere maaltijd en ruim voldoende. Tafels werden niet altijd meteen opgeruimd, dus soms moesten we even wachten. Hadden we geen enkel probleem mee, je hebt tenslotte vakantie. Deze keer opvallend veel engelsen in het hotel waarvan menigeen om 20.30 uur zat was en behoorlijk luidruchtig werd. Bewaking liep dus al vroeg in de avond zijn controle rondes langs de bar. Voor ons geen reden om hotel links te laten liggen. Kamer ruim en schoon. Beddegoed was schoon, maar ik had gaten in mijn laken, oogt niet netjes.

met jonge kinderen, 2012
"Best hotel voor een weekje niks"
nlreferrals
18-3-2012 Weekje lekker niks aan je hoofd gehad in hotel Isla Bonita.

Het gebouw is gedateerd, eerste indruk is matig. Eenmaal binnen blijkt alles prima. Kamer was vermoedelijk gerenoveerd (aangezien de deuren aanliepen op de tegelvoer). Tweekamerappartement is ruim en zeer kindvriendelijk. Kleine kan zonder toezicht los lopen. Bedden waren alleen zeer spartaans.

All inclusive is prima. Ontbijt en lunch echt uitstekend, diner zo-zo maar ook prima en voor ieder wat wils. Af en toe wel iets op, maar de chefs en bediening werken erg hard. De zaal in de kelder was niet echt sfeervol, maar met zo'n groot hotel is daar denk ik weinig aan te doen. Drankjes aan het zwembad en bij de bar allemaal prima geregeld.

Publiek is wisselend, vele nationaliteiten waaronder Russisch, Engels, Belgisch, Duits en Nederlands. Variërend van jonge gezinnen tot pensionado's. Enkele hardcore all-inclusive gangers (stel je voor dat je iets tekort komt!), maar vooral rustige vakantiegangers en een goede sfeer.

met oudere kinderen, 2012
"Hotel Isla Bonita"
Fam. Mulders
17-3-2012 Wij zijn nu voor de 3e keer in Hotel Adonis Isla Bonita geweest. Het is een prima hotel. Ruime kamers, vriendelijk personeel, schoon, en regelmatig schone handdoeken, bedden worden gedekt,goed eten en heel veel keuze, ligging van het hotel is zeer centraal. Loopafstand naar de boulevard en winkelcentra. Prijs kwaliteit is goed! Er is een vriendelijke en behulpzame Nederlandse manager die je helpt in geval van problemen etc. Ons bevalt het elke keer erg goed en we komen ook zeker weer terug!!

met een groep, Feb. 2012
"Prima!"
Diana de Schipper-B...
7-2-2012 We hopen op 26 februari weer voor de 4e keer dit hotel te bezoeken. Wij vinden het een prima hotel, niets op aan te merken. Ons gezelschap heeft verschiilende leeftijden, van 65+ tot 7 jaar en alles daar tussen in.

met partner, Feb. 2012
"Vakantie zoals het moet zijn"
jeanpierre hugelier
9-3-2012 zeer goede kwaliteit prijsverhouding. goed gelegen. hebben een prachtige all-inclusive vakantie van 4 weken doorgebracht. ideaal hotel voor koppels met kinderen.

met partner, Jan. 2012
"Prima vakantie voor een bescheiden prijs"
Vijsa
29-1-2012 Ondanks negatieve opmerkingen op Zoover, toch "maar" Isla Bonita geboekt. We hebben er geen minuut spijt van gehad. Het inchecken duurde 5 minuten door zeer vriendelijk receptiepersoneel. Ons appartement, zeezijde, was prima en modern ingericht. Deze appartementen liggen aan een drukke weg; lichte slapers hebben er wellicht last van. Handdoeken werden regelmatig gewisseld, bedden dagelijks opgemaakt en het appartement schoongemaakt door vriendelijke medewerkers. Het verse eten (vlees, vis, groenten) werd met zorg bereid, was gevarieerd, warm en tijdig aangevuld. Elke keer weer een feestje met zoveel keuze. Het hotel is dicht bij het strand en winkelcentra op loopafastand. Op mijn verjaardag werden we verrast met een fles prosecco en een heerlijk stuk taart. Zeer attent. Op de dag van vertrek konden we kosteloos tot 15.30 uur van ons appartement gebruik blijven maken. Kortom wij hebben een prima vakantie gehad, vriendelijk personeel en zeer behulpzaam receptiepersoneel.

met partner, Jan. 2012
"Wij hebben dit jaar voor de 10e keer"
ansjekoolg
14-2-2012 Wij hebben dit jaar voor de 10e keer van 6-1-2012 tot 27-1-2012 weer in Isla Bonita doorgebracht en hebben weer een
fijne vakantie gehad. We hadden het appartement wat ik aangevraagd had,524-B , weer gekregen
en dat was heel mooi gerenoveerd. Alleen de laden die nu ontbreken is voor meer dan 2 mensen wel een gemis
denk ik.
Het schoonhouden van de appartementen, zwembad en gangen was prima. Personeel vriendelijk, ook
bij topdrukte in het restaurant.
Er was 's morgens en 's avonds soms geen tafeltje te krijgen omdat er te weinig peroneel was om af te
ruimen. Ook was het eten op de warmhoudplaten regelmatig koud, met name de soep moest ik steeds
in de magnetron opwarmen. Ik heb het aangegeven in het restaurant en op het formulier wat op het appartement
lag. Ik hoop dat dat verbeterd wordt en jullie zien ons volgend jaar weer.

met partner, Jan. 2012
"Super vakantie voor een super prijs!!"
Paula Driessen
19-1-2012 Mijn vriend en ik zijn van 07-01-12 tm 15-01-12 verbleven in Hotel Adonis Isla Bonita. Wij hadden van te voren, de vooral negatieve, beoordelingen op Zoover gelezen en maakte ons best wel wat zorgen over waar we terecht zouden komen. Dit was helemaal onterecht, want wij hebben een super vakantie gehad. Onze kamer was gerenoveerd en zag er prima uit, alleen de badkamer zou nog onder handen genomen mogen worden. Daarnaast was het eten fantastisch! Wij begrijpen er dan ook niks van dat er hieronder zoveel onder het eten geklaagd wordt. Er was zoveel keus dat er voor iedereen wel iets lekkers bij moest zitten! Voor de verder rest was er iedere avond iets in het hotel te beleven en is de ligging perfect! Ongeveer 5 minuten lopen naar het strand en winkelcentra. Kortom een super vakantie voor een super prijs!!