Vakantie Beoordelingen La Manga Del Mar Menor Murcia vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen La Manga Del Mar Menor

6,7

31 mei 2012

La Manga Del Mar Menor

Beoordelingen La Manga Del Mar Menor

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in La Manga Del Mar Menor. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over La Manga Del Mar Menor. Ben je zelf op vakantie geweest naar La Manga Del Mar Menor? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
La Manga Del Mar Menor scoort een 8,1 uit 10, op basis van 28 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 14 Appartementen, 2 Aparthotels, 1 Camping en 20 Hotels in La Manga Del Mar Menor. Op Zoover vind je bovendien 110 vakantiefoto's van La Manga Del Mar Menor. Je kunt 1 video van La Manga Del Mar Menor bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in La Manga Del Mar Menor. Bekijk ook andere accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Murcia.

13 beoordelingen over La Manga Del Mar Menor

6,7
6,4
6,3
met partner, Mei 2012
"Alleen de camping was goed"
Riet Fokkens
Sfeer
19-5-2012 Was waarschijnlijk ooit een mooie streek. Nu alleen maar flats en apartementen, vele verwaarloost em niet bezet. Hoe ze dit kunnen bouwen hebben;ONVOORSTELBAAR.
Alleen de camping is goed, met een mooi strand en een goed restaurant.
Het weer is ook super, veel zon en niet te warm.(in het voorjaar)

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Heerlijke plek"
miranda
Sfeer
14-7-2011 wij zijn nu drie keer in la manga geweest,waarvan 1 keer een prachtig huis en auto gehuurd. dat was echt super,je kunt dan makkelijk in het knusse centum van la manga komen. wij hebben kennisen die daar wonen,en die weet de perfecte echte spaanse restaurantjes te zitten,heerlijk eten voor relatief weinig euro's.
ik heb mijn hart persoonlijk aan la manga verloren,vooral het klimaat is voor mij helemaal top,en als je niet tussen de tenten friet van piet wil zitten,maar het echte spaans wil mee maken,is la manga een super plaats. het strand is mooi schoon,en het jachthaventje zit vol met gezellige restaurantjes en terassjes.

met partner, 2009
"Nooit meer!"
Margriet Engel
Stranden
7-10-2009 Da Camping La Manga heeft een vreselijke receptie! drie dames die er een hekel aan hebben om mensen te helpen!
Wij gaan er nooit meer naartoe! Bovendien zijn de douches op elk moment van de dag koud, het sanitair is wel heel schoon.
De plekken zijn erg privé, je hebt geen contact met je buren door hoge heggen.
Als je daarvan houdt is het prima!

met oudere kinderen, Aug. 2008
"Geweldig gezellig"
Priscilla Naaktgebo...
Stranden
24-4-2009 Ik kom al heel wat jaartjes in La Manga en ik heb het er erg naar mijn zin. Vooral Cartagena is ook leuk om te winkelen,dat is ongeveer een half uurtje rijden van La Manga vandaan. Verder zijn de stranden mooi,de meren gezellig en de boulevard geweldig.
Vooral in de zomertijd kan je leuk uitgaan op de boulevard,maar in Cartagena uitgaan is ook altijd leuk.

Reggiereg
Stranden
16-7-2008 bij het binnen rijden in La manga valt op dat overal maar dan ook overal vuil/plastic ligt en/of gestort is.
La manga zelf is een soort langgerekte landtong (19 Km lang) met in de midden een 4baansweg met aan 2zijden hotels, appartementen, winkels Etc..(ook nog heel veel bouw activiteitenen)aan de oostkant de middellandse zee en aan westkant het Mar menor meer,die heel langzaam afloopt wat ideaal is voor kinderen en de stranden zijn over het algemeen vrij rustig met een heerlijke zeebries je moet er wel in het hoogseizoen zitten omdat er anders al veel gesloten is zowel hotels als winkels etc..

Familie, Juni 2008
Jeroen
Stranden
7-6-2008 leuke plaats. Veel te doen voor de kinderen. Heel schoon. Ook de stranden erg schoon. Leuke boulevard.

Familie, Juni 2008
Bianca
Stranden
6-6-2008 Leuk plaatsje om te vertoeven. Zeker met kinderen. Stranden erg schoon. Leuke boulevard om te wandelen. Zeker de moeite waard om nog eens naar toe te gaan.

met vrienden, Mei 2008
"Heerlijk eindelijk een plek waar het schoon is"
hilda
Stranden
26-7-2008 Mooi schiereiland wat opvalt doordat echt elke nacht de stranden en straten worden schoongemaakt, wat een verschil met bv Torrevieja, wat echt vol rommel ligt, nee La Manga steekt met kop en schouders boven de gemiddelde kustplaats van Spanje uit.

Familie, Sept. 2007
hilda
Stranden
2-6-2008 Bijzonder mooi schiereiland met heerlijk micro klimaat, vlakbij Cartagena waar je prima kunt shoppen, veel restaurantjes die goed eten verzorgen en betaalbaar zijn, in 1 woord top

Mieke
Stranden
13-6-2007 Buiten het hoogseizoen weinig te doen. Maar in het hoogseizoen is het volgens een bewoner zeer druk. Wij zaten in 4* Sol Gelua wat voor ons niet voor herhaling vatbaar is. Lokaties van het hotel en uitzicht prachtig kamer groot en schoon. Personeel erg onverzorgd gekleed ( kleding met de hand vermaakt en vol vlekken) en het avond eten was regelmatig koud en de broodjes waren de meeste dagen niet vers.